• E-shop
  • Info
  • Fiók
A kedvencek szerint  
Milyen napszemüveg talál az arcformájához - OVÁLIS ARC

Milyen napszemüveg talál az arcformájához - OVÁLIS ARC

Előfordult már, hogy hosszú órákat töltött azzal, hogy vajon melyik napszemüveg illik az arcformájához a legjobban? Az arcformájához illő napszemüveggel lenyűgöző megjelenést tudhat magáénak! Tudta, hogy könnyen meghatározhatja, hogy melyik napszemüveg illik leginkább az arcformájához? Ha nem, akkor ma szerencséje van! Tekintse meg heti útmutatónkat, amelyben elmagyarázzuk, hogy milyen arcformához milyen szemüveg talál. Ovális arcformájúak, figyelem!

4 perc olvasás , 65799 megtekintés
Hogyan válasszon síszemüveget

Hogyan válasszon síszemüveget

Napos vagy ködös, csodálatosan tiszta, vagy barátságtalan időjárás: a síszemüveg létfontosságú kiegészítő a szeme védelméhez a lejtőkön. Hogyan válassza ki a megfelelőt?

5 perc olvasás , 85432 megtekintés
Go. Explore. See.: Santorini

Go. Explore. See.: Santorini

Go. Explore. See. című videósorozatunk novemberi epizódjában a varázslatos sziget, Santorini vulkanikus fekete homokkal borított tengerpartjaira tarthat velünk.

4 perc olvasás , 21361 megtekintés
Eyes on KERBHOLZ

Eyes on KERBHOLZ

Ebben a hónapban a portfóliónk egyik új márkáját mutatjuk be, a minőségre, a természet szeretetére és a szenvedélyre épülő KERBHOLZ szemüvegkereteket. Fedezzük fel együtt a KERBHOLZ történetét!

2 perc olvasás , 13738 megtekintés
Go. Explore. See.: Istanbul

Go. Explore. See.: Istanbul

Üdvözöljük Go. Explore. See. Tekintse meg. című sorozatunkban. Fedezzük fel együtt bolygónk szépségét, miközben vizuálisan elkísérjük a világ részeire.

4 perc olvasás , 9516 megtekintés
Téli olimpiai játékok

Téli olimpiai játékok

Sportrajongót tisztelhetünk önben? Olvassa el cikkünket, hogy megtudja, kedvenc sportolója milyen szemüveget visel a 2018-as téli olimpián!

4 perc olvasás , 11321 megtekintés
Valentin-napi Ajándékötletek 2023

Valentin-napi Ajándékötletek 2023

Ünnepeljétek a szerelmeteket egy olyan ajándékkal, amely valóban tartós. Válogass Valentin-napi Ajándékötleteink napszemüvegei és dioptriás szemüvegei között és adj egy igazán egyedi és trendi ajándékot a párodnak.

4 perc olvasás , 8816 megtekintés
7 sminktipp szemüvegeseknek

7 sminktipp szemüvegeseknek

Minden szemüveges nő tudja, hogy milyen nehéz a szemüveg alá szuper sminket készíteni. Olvassa el elegáns sminktippjeinket, amelyek remekül illenek a szemüvegeseknek!

4 perc olvasás , 35982 megtekintés

Bestsellerek

Összes mutatása
Választ
Bezár
Választ