• E-shop
  • Információ
  • Fiók
Rendezés: A kedvencek szerint  

Milyen napszemüveg talál az arcformájához - OVÁLIS ARC

Előfordult már, hogy hosszú órákat töltött azzal, hogy vajon melyik napszemüveg illik az arcformájához a legjobban? Az arcformájához illő napszemüveggel lenyűgöző megjelenést tudhat magáénak! Tudta, hogy könnyen meghatározhatja, hogy melyik napszemüveg illik leginkább az arcformájához? Ha nem, akkor ma szerencséje van! Tekintse meg heti útmutatónkat, amelyben elmagyarázzuk, hogy milyen arcformához milyen szemüveg talál. Ovális arcformájúak, figyelem!

4 perc olvasás , 63200 megtekintés

Hogyan válasszon síszemüveget

Napos vagy ködös, csodálatosan tiszta, vagy barátságtalan időjárás: a síszemüveg létfontosságú kiegészítő a szeme védelméhez a lejtőkön. Hogyan válassza ki a megfelelőt?

5 perc olvasás , 84128 megtekintés

Go. Explore. See.: Santorini

Go. Explore. See. című videósorozatunk novemberi epizódjában a varázslatos sziget, Santorini vulkanikus fekete homokkal borított tengerpartjaira tarthat velünk.

4 perc olvasás , 20725 megtekintés

Eyes on KERBHOLZ

Ebben a hónapban a portfóliónk egyik új márkáját mutatjuk be, a minőségre, a természet szeretetére és a szenvedélyre épülő KERBHOLZ szemüvegkereteket. Fedezzük fel együtt a KERBHOLZ történetét!

2 perc olvasás , 12845 megtekintés

Go. Explore. See.: Istanbul

Üdvözöljük Go. Explore. See. Tekintse meg. című sorozatunkban. Fedezzük fel együtt bolygónk szépségét, miközben vizuálisan elkísérjük a világ részeire.

4 perc olvasás , 8806 megtekintés

Téli olimpiai játékok

Sportrajongót tisztelhetünk önben? Olvassa el cikkünket, hogy megtudja, kedvenc sportolója milyen szemüveget visel a 2018-as téli olimpián!

4 perc olvasás , 10473 megtekintés

Valentin-napi Ajándékötletek 2023

Ünnepeljétek a szerelmeteket egy olyan ajándékkal, amely valóban tartós. Válogass Valentin-napi Ajándékötleteink napszemüvegei és dioptriás szemüvegei között és adj egy igazán egyedi és trendi ajándékot a párodnak.

4 perc olvasás , 8210 megtekintés

7 sminktipp szemüvegeseknek

Minden szemüveges nő tudja, hogy milyen nehéz a szemüveg alá szuper sminket készíteni. Olvassa el elegáns sminktippjeinket, amelyek remekül illenek a szemüvegeseknek!

4 perc olvasás , 34133 megtekintés

Bestsellerek

Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Választ
Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Megosztás