Az eyerim székhelye a szlovákiai Bratislava (Pozsony) történelmi központjában található. Egy 16. századbeli épületről van szó, ahová tavaly novemberben költöztünk be. A főváros kifejezetten bájos részéről beszélhetünk, és mindnyájan nagyon szeretjük az irodáinkat. Mindenünk megvan, amire csak szükségünk lehet – kávéautomaták, konyhaeszközök, majszolni való gyümölcsök, egy teljes szekrénnyi teagyűjtemény, három kutya, és (nem utolsósorban) nagyszerű munkatársak.

A jó dolgok sosem jönnek könnyen, ezért elhatároztam, hogy kihívás elé állítom eyerimes kollegáimat néhány olyan rövid kérdéssel, amelyek mindnyájuk szerint túl nehezek voltak egy csütörtök reggelhez. És elmondhatom, hogy álmos reggeli arcaik megfizethetetlenek voltak, amikor ilyen klisés kérdést tettem fel nekik, miszerint mutassák be magukat mindössze 2 szóban.

Most a logisztikai irodával kezdünk, majd a pénzügyi és vezetői irodákkal folytatjuk. Önmagában ezen részlegek egyike sem egyszerű dolog, de gyerekjáték akkor, ha az ember ilyen remek csapattal dolgozik együtt. Jöjjön hát velünk, és ismerje meg a csapatunkat.

Adam, az „ínyenc polihisztor”

eyerim office tour logistics office Adam

Adam felel a logisztikai részlegünkben összefutó összes műveletért – például a Luxottica és a Safilo műveleteiért, az IT logisztikáért, a raktározásért, a fejlesztési partnerekkel való kapcsolattartásért, és még sok egyébért. Folyton próbál olyan új rendszereket kitalálni, amelyek segíthetik a logisztikai vagy a többi részleg munkáját. Adam gyakorlatilag egy nagy testvér bárki számára, aki segítségre szorul. Nagyon szeret az eyerimnél dolgozni, mert egyszerűen imádja a munkáját. Ha éppen nem keményen dolgozik, akkor remek fotókat készít a fényképezőjével, főz, illetve eszik; vagy igen sokat játszik a PlayStation konzolján. Ha szívesen megtekintené bájos fotóit, mindenképpen érdemes megtennie azt az Instagramján, mely csordultig van velük!

Luca, a „makacs olasz”

Eyerim office tour logistics office Luca

Amikor megkérdeztük 23 éves olasz munkatársunkat, hogy mit csinál szívesen a szabadidejében, az egyik válasza a „tengeri sportok” volt. Aztán némi gondolkodás után szomorú szemmel mondta ki, hogy Szlovákia „nincs éppen tele” tengerekkel, így helyette inkább focizik, vagy a tenger hiányát a barátaival pótolja egy remek sör mellett. De egy jó könyvet sem utasít vissza soha! Ő intézi az eyerimnél az összes megrendelést, a beszállítókkal való kommunikációt, az új márkák kiválasztását (minél függetlenebb, annál jobb), és még sok mást. Nagyon szereti az eyerim nyújtotta barátságos környezetet, valamint azt, hogy az eyerim mindenkinek ad egy esélyt – a kevés tapasztalattal bíró egyéneknek is, ha kellőképp motiváltak; a Lucához hasonló hallgatóknak, akik azért létfontosságú szabadságukat is szeretnék megtartani.

Adriana, az „őrült lány”

eyerim office tour logistics office Adriana

Adriana egy magas, 26 éves hölgy, aki odavan a sportért és a logisztikáért. Ő nem csupán ügyfélszolgálati csapatunk nagy segítsége és támogatása, de az irodai srácok (Adam és Luca) számára szintén. Ő intézi a raktározással kapcsolatos kommunikációt és vezetést, az ügyfélreklamációkat és a megrendelések irányítását. Adriana főképp a kényelmes, stressz -és nyomásmentes környezet, valamint laza munkatársai miatt szeret az eyerimnél dolgozni. Higgye el nekem: nem csupán hosszú lábai és bájos mosolya miatt irigylésre méltó! A sportokban is remekel – gyakran jár sziklát mászni, túrázni, síelni, hódeszkázni és táncolni.

Maria, az „üzleties freerider”

eyerim office tour finance & executive office Maria

Maria a mi aranyos, de határozott vezérigazgató-helyettesünk. Ha ebből nem egyértelmű, hogy pontosan mi a feladat, nos, igencsak sokról van itt szó. Például ő tervezi és valósítja meg az üzleti terveket, hogy a várható bevételt és pénzforgalmat az eyerim elérhesse, illetve meghaladhassa; az IT részleg fejeként felügyeli a technikai fejlesztéseket és a hozzá tartozó mókás dolgokat; segíti pénzügyi vezetőnket, emellett ő a HR-esünk is – tehát a munkatársakkal kapcsolatos erőforrásokat is ő kezeli; valamint jogi segítséget nyújt. Nagyon szereti az eyerim munkatársait, a cég potenciális lehetőségeit, motivációját és szexi piacát. Továbbá szabadidejében a 27 éves hölgy szívesen hódeszkázik, szörföl (amikor módja van rá), túrázik a hegyekben, borozik a barátaival, olvasgat dokumentumokat, vagy nézeget művészeti galériákat. Máris megkedvelte őt? Látogasson el Instagram oldalára, és fedezzen fel még többet.

Michal, a „visszafogott profi”

eyerim office tour finance & executive office Michal

Ebből a nagyon szerény srácból talán nem nézné ki, de ő a mi marketinges gurunk! Ő foglalkozik a marketing stratégiáinkkal, a tervezéssel, a jelentésekkel és a marketingre fordítható költségvetéssel. Nagyon szereti az eyerim fiatal és dinamikus csapatát, illetve a csapattársak elhivatottságát. De ereiben nem csak a már jól ismert marketinges dolgok lüktetnek, hanem zeneiek is! Ugyanis Michal zenész, és szabadidejében szeretett dobjain játszik a zenekarában. Imádja a hegyeket és azok természetét – tavasszal nagyon szívesen túrázik, míg télen a havas lejtőkön síelve lazít.

Martin, a „kalandos törtető”

eyerim office tour finance & executive office Martin

Amellett, hogy Martin kalandos természet, egyértelműen sokat letett eddig az asztalra – még csak 27 éves, de már egy rohamosan növekvő vállalkozás vezérigazgatója és társalapítója is egyben. Naná, hogy az eyerimről van szó! A szokásos vezérigazgatós dolgok mellett saját munkáját igen egyszerűen írta le – biztosítani, hogy az eyerimnél mindenki tisztában legyen a cég haladási irányával. És ő az, aki a megfelelő embereket a megfelelő helyekre osztja be. Martin kifejezetten azt szereti az eyerimnél történő munkában, hogy mindenki meglátja a kemény munka eredményeit; és persze a nagyszerű csapattal járó nem kevésbé nagyszerű lehetőségeket. Munkanapjai során gyakran edz, és ha akad némi nyugodt szabadideje, azt általában utazással, vagy új élmények szerzésével tölti. Instagramja is utazási fotóival van tele, érdemes őket megtekinteni!

Yassaman, a „nagyot álmodó”

eyerim office tour finance & executive office Yassaman

Ha egy „minimalista írót” kellene kiválasztanunk a csapatból, akkor Yass-ra esne a választás. Emellett ő az eyerim egyik alapítója, és Irán (szülőföldje) után Szlovákiát tartja a második otthonának. Amikor megkérdeztük arról, hogyan írná le a munkáját, csak ennyit válaszolt: „Nagy ambíciók az eyerimmel kapcsolatban, és mindig a csillagokat kell megcélozni.” Más szavakkal mondva: ő a mi marketinges királynőnk. Yass a munkatársak miatt szeret minden nap munkába jönni, és szerinte az eyerimnél semmi sem lehetetlen. Imádnivaló meglátás, ugye?  Szabadidejében sok könyvet olvas, illetve a PS4 konzolján vagy a zongoráján játszik. Nagy művészet- és utazásrajongó hírében áll. Ismerje meg őt jobban itt!

Jakub, a „kis kreatív”

eyerim office tour finance & executive office Jakub

Egy kedvenc kiemelése általában visszatetsző, de ami a jelen cikket illeti, számomra mindenképpen Jakub lenne az. Miután feltettem neki a kérdést, hogy írja le magát 2 szóban (és 2 óra gondolkodást követően), a „kis kreatív” választ adta. Milyen zseniális már ez? Nos, Jakub nem csak a kreatív területen egy zseni, hanem az eyerim pénzügyeiben is – ő intézi, tervezi és jelenti az egészet. Egyébként 25 éves és egyetemi hallgató. Az eyerimnél leginkább az itt szerzett nagyszerű barátok, valamint az itteni híres rugalmas időbeosztás miatt szeret dolgozni. Lazítani legtöbbször sportolással szokott, illetve minőségi időt tölt el a barátaival, vagy kedvenc könyvét olvassa. Tekintse meg Instagramját, és ismerje meg őt jobban!

Ez van, a mi csapatunk egyszerűen fantasztikus. Nagyon sokszínű csapatról van szó, különböző életstílusokkal és ötletekkel, de ez az, ami az eyerimet azzá teszi, ami – egy szívvel-lélekkel bíró vállalkozássá. Ha szeretne nekünk némi plusz munkát adni, látogasson el weboldalunkra, és rendeljen egy (kettő, három...) remek napszemüveget. Igazán örülnénk neki.

Ne izguljon, hamarosan új epizóddal jelentkezünk!