Teljes hangerővel dübörögnek a nyári fesztiválok. Hogy milyen szemüveget csomagolj? Egyáltalán mi a divatos ebben az évben? A szemüvegek örökké váltakozó trendjeinek és stílusainak köszönhetően nyomasztó lehet ez az időszak. Ezért is vagyunk itt most is, mint mindig - hogy elkalauzoljunk mindenidők top 5 napszemüvegtrendjének világába. Higgy nekünk, nem fogod megbánni, ha idén nyáron ezen szemüvegek egyikét viszed majd magaddal a kedvenc fesztiválodra.

A Pohoda egy nyári zenei fesztivál, amely a szlovákiai Trencin repülőterén szokott megrendezésre kerülni és a fellépői látogatók ezreit csalogatják Európa minden tájáról! Még a The Telegraph is felvette a Pahoda-t a legjobb európai nyári fesztiválok listájára! Megragadtuk a nagyszerű lehetőséget arra, hogy megtaláljuk a legérdekesebb összeállításokat. Azonban, legyünk őszinték - rengeteg érdekes, gyönyörű és stílusos ember látogatott el idén is a Pahoda fesztiválra. Sajnos nem áll módunkban mindegyiküket bemutatni nektek. Szóval itt volna az a csupán öt darab közülük, amit egyszerűen imádtunk!

Figyelmeztetés: Nem tudjuk pontosan azt, hogy melyik napszemüveg modellt viselték ezek a személyek a fesztiválon, viszont igyekeztünk kitalálni, hogy mik lehetnek és megtalálni a legjobban hasonlító darabokat az eyerim weboldalán.

#1 KEREK NAPSZEMÜVEGEK

Kerek Unisex Ray-Ban RB2180 Napszemüveg Feketében.

Sportos egyszerűség a javából! A short, a crop top és a szellős fekete ruha a kényelmes edzőcipőkkel kombinálva fantasztikusan néznek ki ezen a lányon. Mondjuk érdemes megjegyezni, hogy valószínűleg minden lélegzetelállítóan nézne ki rajta! Az egyszerűségre törekvés nyilvánvalóan igaz rá, mert pontosan ilyen napszemüveget választott: letisztult és egyszerű. Már van egy ilyen darabod? Nem?! Szerezd meg őket az eyerim honlapján most!

#2 SZÖGLETES NAPSZEMÜVEGEK

Wayfarer Ray-Ban Chris Napszemüveg Rubber Fekete Színben Férfiaknak.

Lezser, laza, de stílusos. Valaki tudja, hogy mi áll jól neki! Imádjuk az egyszerű fehér pólót, a rövidnadrágot és a Vans cipőket ezzel a nagyszerű fekete Ray-Ban-nel kombinálva. Fesztiválhangulat, hihetetlenül jó zene és ugrálóvárak? Ez már mind adott, mi másra lenne szüksége az embernek? Esetleg egy új Ray-Ban napszemüvegre? És ezek a tükröződő napszemüvegek is csodálatosak!

#3 CAT-EYE NAPSZEMÜVEGEK

Cat-eye Dolce & Gabbana Napszemüveg Fekete & Szürke Színben Nőknek.

Micsoda klasszikus fesztivál outfit! Lányos és aranyos, de egyszerre merész és stílusos is. A szürke-fehér színkombináció teszi teljesen gyönyörűvé és figyelemfelkeltővé. Hát nem néz ki elbűvölően? Az outfitet tökéletesen kiegészíti az egyszerű, de mégis feltűnő cat-eye napszemüveg. Rengeteg ilyen napszemüveget találhatsz az eyerim honlapján, ha ez az, amit szeretnél.

#4 OVÁLIS NAPSZEMÜVEGEK

Ovális Vogue Napszemüveg Arany & Szürke Színben Nőknek.

Fekete, elegáns body egy barack színű nadrággal, fekete kalappal és fehér tornacipővel párosítva - micsoda fesztivál kombó! Ez a Naty Kerny mindig olyan bájos, nemde? És nézd meg ezt a napszemüveget, amit választott! A 90-es évek divatja határozottan visszatérőben van és nekünk egész szép gyűjteményünk van olyasmi szemüvegekből, mint amilyen ez a kék Vogue napszemüveg vagy ez a futurisztikus Miu Miu. Te melyiket szeretnéd?

#5 SINGLE LENS NAPSZEMÜVEGEK

Jednoliate čierne Polaroid slnečné okuliare pre mužov.

Egy fesztiválon vidáman és lazán kell érezned magad, nemde? És ez a fickó teljesen rá is érzett erre! Menő fehér póló, egyszerű fehér nadrág, kényelmes zoknik a hűvös estékre és a kedvenc fehér tornacipője. Oh, és micsoda hihetetlen single-lens napszemüveget visel! Ez a srác az abszolút kedvencünk, egyszerűen zseniális. Ha te is imádod a single-lens napszemüvegeket, nézd meg a teljes készletünket itt! A férfi napszemüvegek mindig jó ötletnek bizonyulnak - akkor is, ha magadnak vagy a párodnak vásárolod őket. 

#6 - Különdíj

Cat-eye Prada Napszemüveg Ezüst & Szürke Színben Nőknek. Single Lens Max&Co. Napszemüveg Szürke / Fekete Színben Nőknek.

És itt volnának azok a lányok, akik nélkül ez a cikk nem jöhetett volna létre, a kedvenc párosunk: Maria a divathoz való érzékével és Andrea a fotózási tehetségével. Maria egy minimalista overált visel és egy csodás vékony, cat-eye napszemüveggel, Andrea a nagyon népszerű fekete-farmer kombót viseli egy egyszerű fekete Max&Co. napszemüveggel kiegészítve. Nem csak iszonyat divatosak, de ugyanakkor hatalmas rajongói az eyerim szemüvegeinek és ezt őszintén így gondolják, nem csak azért, mert az eyerimnál dolgoznak! És őszintén, ki ne örülne annak, ha ezzel a kettővel kellene együtt dolgoznia?

Minden nyáron imádjuk az új divatot a napszemüvegekkel kapcsolatban és ez idén sincs másképp! Ha további inspirációra vágysz, olvasd el ezt a cikket, fogadni mernénk, hogy meg fogod találni életed napszemüvegét! Még mindig kérdéses számodra, hogy mi állna jól az arcformádhoz? Olvasd el az arcforma kalauzunk és rendeld meg a tökéletes darabot magadnak!