• E-shop
  • Info
  • Fiók
Rólunk

Az eyerim kínálja a legmegfizethetőbb szemüvegeket

Mi vagyunk az eyerim. A 21. század optikai boltja.

Képzelj el egy világot, ahol az e-mail nem létezik, és mindenki levélben kommunikál. Nincs mobiltelefon, csak vezetékes telefonon és telefonfülkén keresztül vagy elérhető. Nincsenek webshopok, internetes bank, film vagy zene streaming. A szemüvegek még ma is ebben a világban élnek.

eyerim team

Miért jöttünk létre?

Az eyerim azért jött létre, mert itt az idej, hogy a szemüveg piac egy olyan területté váljon, ahol az ügyfelek a lehető legjobb termékeket kapják minőségi szolgáltatásokkal, méltányos áron.

Eddig a divatmárkák saját, exkluzív boltjaikon alapultak, amelyekből kevés volt, és működésük megemelte a designer szemüvegek árát.

A dioptriás szemüvegek értékesítése hasonlóképpen drágábbá vált azáltal, hogy nagy volt a távolság a gyártás és az ügyfelek között.

Mi vagyunk az eyerim. A 21. század optikai boltja.

Modern szolgáltatásokat és technológiákat szeretnénk, hogy ügyfeleink a 21. századi szintű élményt kapjanak.

2015 óta mindenféle szemüveget hozzáférhetőbbé és megfizethetőbbé tettünk az ügyfeleink kényelme köré szervezve az értékesítést. Egy lépésben tudunk márkás, napszemüvegeket, síszemüvegeket és dioptriás szemüvegeket szállítani közvetlenül a gyártótól az ügyfeleinkhez, ahová a futárszolgálat elér.

Lehetőséget hoztunk a szemüvegek online kipróbálására a webkamera segítségével. Így próbáltuk helyettesíteni a személyes vásárlás egy részét a digitális eszközök megtekintésével, ami ma már oly sok más területen megszokott.

A saját eyerim szemüvegeinket ugyanolyan magas minőségben gyártjuk, mint a nagy márkák, de sokkal megfizethetőbb áron kínáljuk őket, mivel modern, hatékony gyártási és szállítási folyamatokat használunk. Ezt azért tesszük, hogy minél több emberhez juttassunk minőségi szemüveget méltányos áron.

Itt vagyunk, hogy megváltoztassuk az szabványokat.

Annak ellenére, hogy webshop vagyunk, saját optikai boltot nyitottunk. Szeretnénk a legjobbat kínálni a személyes kapcsolatból, de ez csak kiegészítése szolgáltatásainknak, amelyek hatékonyságon, korrektségen és kényelmen alapulnak. Ez az a hely, ahol személyesen szeretnénk bemutatni nektek az új szolgáltatási elveinket.

Mi vagyunk az eyerim. A 21. század optikai boltja.

Legújabb blog

Összes mutatása
Választ
Bezár
Választ