Üdvözlünk az arcformákkal kapcsolatos tanácsadásunk e heti kiadásában! Azt már tudod, hogy a lenyűgöző kinézet könnyen elérhető, ha meg tudod határozni az arcformádat. Az elmúlt héten az ovális alakú archoz adtunk tippeket. A mai napsütéses napon a szív alakú arcról lesz szó.

Először is felmerül a kérdés, honnan tudjuk, hogy szív alakú az arcunk? Nos, a szív alakú arc számos jellegzetességgel rendelkezik. Persze, az arcod szív alakú, de gondolom, hogy ez sajnos nem elégséges információ. Lássuk, hogy az arcformád megfelel-e a következő feltételeknek:

• Kiemelkedő és határozott arccsont

• Hegyes és keskeny áll

• Az arc legszélesebb része a homlok

• Az arc legkeskenyebb része az áll

Telitalálat? Szív alakú az arcod? Ha igen, tudod-e, hogy milyen napszemüveg illik leginkább az arcodhoz? Nézzük végig a legjobban találó formákat, amelyeket csapatunk tagjai nagy gonddal válogattak ki a férfiak és nők számára egyaránt.

NŐK

Ez gyönyörű! Az arcod szív alakú, ami általában azt jelenti, hogy az állad keskeny és a homlokod szélesebb. A keret kiválasztásakor az arcod arányainak harmonizálására kell törekedned: vizuálisan keskenyebbé tenni a homlokot és szélesebbé tenni az állat. Arcodat az örök klasszikus aviátor stílusú keret rendkívül jól kiegészíti, de kiemelheted az arccsontodat egy jól megválasztott macskaszemformával is. Fél szegéllyel vagy szegély nélkül – bármelyiket választhatod.  Akár menő browline (szemöldökig érő) vagy kerek kereteket is választhatsz. Vigyázz azonban a színekkel: kerüld a sötét árnyalatokat.

Perfect match for your face shape heart face sunglasses\

FÉRFIAK

Üdvözlünk! A keskeny áll és a szélesebb homlok olyan napszemüveget igényel, amely az arcod alsó részére hívja fel a figyelmet. A homlokodnál szélesebb kereteket részesítsd előnyben: a clubmaster vagy a macskaszem alakú keret nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is kiválóan áll. Vékony szárak, fél szegély vagy akár szegély nélküli keretek – számtalan variáció létezik! A színek tekintetében világos színekkel és teknőc hatású kerettel finomíthatod megjelenésedet. Ha azonban feltűnő megjelenésre vágysz, a különleges keretek közül válogass.

Perfect match for your face shape heart face sunglasses

Ne lepjen meg a hatalmas választék: az arcformád rendkívül sokoldalú, így számos különböző stílus illik hozzád. Ha ez túl sok, használd virtuális szemüvegpróbánkat az eyerim weboldalán – ez segít megtalálni a megfelelő keretet. Próbáld fel magad, vagy kérd meg egy barátodat, hogy mondjon.