Ha egy minőségi, elsőosztályú darabra vágysz vagy a legújabb designer cuccokra, az outlet üzletek, a tégla és az online verziójuk egyaránt a stílusod megmentői. Nem mindenki szeretné az egész havi fizetését egy termékre elkölteni. Legyen 2019 az ésszerűség kifutója számodra.

Kezdjük egy kis bevezetéssel. Mit is jelent az “outlet” kifejezés? A Collins szótár szerint (legalábbis az online verzió szerint, mert ugyan kinek lenne ideje egy igazi szótárat forgatni manapság?) az “outlet” nem más, mint “egy olyan hely, amely sérült vagy divatjamúlt termékeket árul egy bizonyos gyártótól”. Érthető? nagyszerű.

Most, hogy ezzel is okosabbak lettünk, mit jelent az “eyerim outlet” kifejezés? Ez azt jelentené, hogy sérült kereteket árulunk ott? DEHOGY. Az eyerim outlet egy bájos kis online hely, ahol olyan napszemüvegeket vagy szemüvegkereteket találhatsz meg, amelyek egy ideje már raktáron vannak, illetve előző szezonok napszemüvegeivel és kereteivel is találkozhatsz. Szóval nem. A minőség, a márka, a stílus még az outletből sem hiányozhat nálunk. Csak ésszerű árakon kapható.

eyerim outlet dioptriás szemüvegek    eyerim outlet napszemüvegek Oakley

“De… ez akkor azt jelenti, hogy az eyerim outlet szemüvegei divatjamúltak?”
Nos, igen. De a magasderekú farmerok is divatjamúltnak számítanak manapság, mégis szeretjük és hordjuk őket. Érted, hogy mire próbálok itt utalni? A legtöbb trendi darab “divatjamúlt”. De ez nem jelenti azt, hogy nem kell szeretned őket többé és ki kell dobálnod őket, mert valaki arra utasított.

“A napszemüvegek és dioptriás szemüvegek sokkal olcsóbbak, mint a többi szemüveges oldalon. Bizonyára hamisítványok! “
Jaj, szívem. Már annyiszor beszéltünk erről. Minden az eyerim webáruházában és/vagy az eyerim outletjében forgalmazott termék valódi. Eredeti. Valódi. Törvényes. Olvasd el ezt vagy ezt a felvilágosító cikket és tudj meg többet.

Az eyerim outlet oldala stílusos, minőségi napszemüvegeket és dioptriás szemüvegeket árusít nőknek, férfiaknak és gyermekeknek olyan designerházaktól, mint a Dior, a Chloe, a Céline, a Dolce & Gabbana, a Miu Miu vagy akár a sportlegenda Oakley. Szóval gyakorlatilag a klasszikus eyerim, amit mindannyian annyira szeretünk, csak még attól is jobb árakkal. Hurrá?!

eyerim outlet napszemüvegek Ray-Ban   eyerim outlet dioptriás szemüvegek Persol

Hogy bebizonyítsam, hogy nem csak üres szavakkal dobálózom, hanem tudom is, hogy miről beszélek (de tényleg!) arra jutottam, hogy megkérdezem az eyerim alapítók négyesét arról, hogy mi az általános véleményük az outletekről. Mindenkinek szüksége van egy sikeres ember véleményére, nemde? (Én mondjuk pont nem vagyok ilyen, én mindent túlzottan szeretek.) Nos, mindannyian nagyon is igaziak, stílusosak és okosak.

Szóval, szeretik az alapítók az outleteket? Vásárolnának kereteket az eyerim outletből? Vagy “divatjamúltnak” találják az ottani darabokat? Ők az alapítók. Őszintének kell lenniük az eyerim outletjéről.*

Andrea Zahurancova, eyerim társalapító

eyerim outlet, eyerim alapító Andrea Zahurancova

“A divat egy nagyon változékony dolog. Rohamosan változik szezonról szezonra és a termékek mennyisége szinte nevetségesen sok. Ez nem lehet jó sem a gyártóknak sem a környezetünknek. Ezért is szeretem az outlet boltok és az online outlet-áruházak koncepcióját.”

Branislav Ramsak, eyerim társalapító

eyerim outlet, eyerim alapító Branislav Ramsak

“Nem érdekelnek a trendek. Azokat a darabokat szeretem, amelyek képesek kihangsúlyozni a személyiségemet és, ha ezt egy 2 évvel ezelőtti darab tudja megvalósítani - na bumm. Csak képzeld el, hogy találsz valami menő dolgot nagyon jó áron és “stílusosan” viseled … utolérhetetlen leszel!”

Yassaman Omidbakhsh, eyerim társalapító

eyerim outlet, eyerim alapító Yassaman Omidbakhsh

“Az eyerim outlet egy nagyszerű lehetőség arra, hogy trendi dioptriás kereteket vagy napszemüvegeket vásároljon az ember! A termék olcsósága nem vesz el semmit a minőségből! A szemüvegek továbbra is exkluzívak, stílusosak és elérhető áron kaphatóak.”

Martin Zahuranec, eyerim társalapító

eyerim outlet, eyerim alapító Martin Zahuranec

“Szerintem nagyon jó ötlet egy outlet. És miért különösen jó ötlet az eyerim outlet? Minden offline szemüvegbolt vagy optika megszabadul a “régi” kollekciótól és kicserélik az újra - nagyon bölcs, nemde? De mi van akkor, ha egész egyszerűen nem találsz semmilyen szemüveget két szezonnal ezelőttről, pedig annyira tetszett a boltban? Ezért létezik az eyerim outlet: hogy megtalálhasd a kedvenc termékeidet, jó áron és online. És 48 órán belül feladásra is kerülnek!”

A konklúzió pedig az, hogy az eyerim outlet nagyszerű és tartalmaz divatból-soha-ki-nem-menő darabokat is. Azért ne értsd félre, mi itt az eyerimnál imádjuk a divatot! Lenyűgöző, hogy szezonról szezonra mennyit tud változni és, hogy az emberek hogyan követik azt. De ne feledd: te határozod meg a személyiséged. Tedd, vedd, viseld azt, amit te szeretsz. Ez a te életed, élvezd a saját szabályaid szerint. Most pedig indulás az eyerim outletbe, oké? Megér egy próbát.

*Igen, tisztában vagyok azzal, hogy ők szó szerint az eyerim alapítói és nem is mondanának semmi rosszat erről, de esküszöm, hogy nem megszállottjai a találmányuknak és nagyon őszintén tudnak nyilatkozni az eyerimről, az életről, a problémákról és így tobább, szóval nyugi van srácok.