Az Oakley mindig is vezető szerepet töltött be a sportoláshoz szükséges lencsék technológiai fejlesztésében. A PRIZM technológia létrehozásával-, ami csodálatosan finomhangolja a látást a sport-specifikus környezethez - új szintre emelték a nap- és síszemüvegek gyártását.

    2019-es Oakley Kollekció: Sutro sportszemüveg biciklizéshez Mercenary sportszemüveg Forager sportszemüveg futáshoz, biciklizéshez, túrázáshoz

Az Oakley több, mint 20 éve mutatta be az Oakley Prizm™ lencse-technológiát. Ez a technológia lehetővé teszi a látás finomhangolását ahhoz a környezethez, ahol sportolsz, ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a lencsék felerősítik a színeket és segítenek abban, hogy hatékonyabban és biztonságosabban tudj sportolni. Az idei évben az Oakley továbbfejlesztette ezt ez egyedi technológiát és megalkotta az új kollekcióját. A Prizm™ lencsék arra lettek tervezve, hogy kihangsúlyozzák a színeket, kontrasztokat és a részleteket.

SUTRO KOLLEKCIÓ- see the invisible

2019-es Oakley Kollekció: Sutro sportszemüveg biciklizéshez2019-es Oakley Kollekció: Sutro sportszemüveg biciklizéshez

Merész kinézet és fokozott látás, az új Sutro lehetővé teszi azt, hogy olyan dolgokat is láss, amit mások nem. Utca vagy a pálya, semmi nem tarthat vissza. A teljesítmény fokozásának érdekében lett kifejlesztve biciklistáknak, a Sutro merész és sokoldalú külsőt kölcsönöz viselőinek, amelyet a biciklin vagy arról leszállva is magabiztosan viselhetnek. Az ellenálló, egész napos kényelmet biztosító és pehelykönnyű O Matter ™ keret és a verejtékezés közben is jól tapadó Unobtainium ™ orrtámasz lehetővé teszik azt, hogy a szemüveg biztosan a helyén maradjon. 

 

MERCENARY KOLLEKCIÓ – see possibilities

2019-es Oakley Kollekció: Mercenary sportszemüveg2019-es Oakley Kollekció: Mercenary sportszemüveg

A Mercenary Oakley™ szemüvegek feltűnőek és javítják a sport-teljesítményt a letisztult, dupla-hidas szerkezettel és a nagy, lekerekített lencsékkel és a beépített innovációkkal. A modern, minimalista stílus az előbb említett letisztult, dupla-hidas szerkezetnek és a nagy látóteret biztosító lencséknek köszönhető.

FORAGER KOLLEKCIÓ – see playgrounds

2019-es Oakley Kollekció: Forager sportszemüveg futáshoz, biciklizéshez, túrázáshoz2019-es Oakley Kollekció: Forager sportszemüveg futáshoz, biciklizéshez, túrázáshoz

Az Oakley® Forager egy napszemüveg, amely fokozza a teljesítményt futás, biciklizés, gördeszkázás vagy túrázás közben. A dupla-híddal, a divatos kerek lencsékkel és a pehelykönnyű O Matter™ anyagból készült kerettel a Forager egy kiemelkedően stílusos darab, amely arra lett tervezve, hogy a mindennapi kalandok során a társad legyen. Kerek lencsék beépített borítással és retencióval az abszolút védelemért, az arcod biztonsága érdekében.

Nincs olyan szó vagy kép, amely be tudná mutatni a „Prizm lencse” élményt, ezt meg kell tapasztalni! Csak lásd a lehetőségeket, a láthatatlant és a játékosságot. Lásd a PRIZM-mel. Nézd meg az Oakley kollekcióját az eyerim webshopjában.