Valószínűleg rájöttél, hogy a Polaroid az egyik kedvenc szemüvegmárkánk már hosszú ideje. Nos, a 2019-es vadiúj kollekciójuk csak még jobban megerősítette ezt bennünk. A merész, egyedi formák friss pasztell színekkel ötvözésével a Polaroid egy olyan szemüvegkollekciót hozott létre, amely felülmúl minden eddigit. És azt se felejtsük el, hogy az általuk szabadalmaztatott polarizált lencsék kiváló védelmet nyújtanak a szemeidnek.

Napszemüvegek

A legújabb Polaroid napszemüvegkollekció azok számára készült, akik szeretnék a világot új szemszögből látni. Színes, nyárias és segít abban, hogy kitűnj a tömegből. Egy álmodozó, kreatív lélek vagy, aki örökké csak a világot szeretné felfedezni? Szereted kifejezni önmagad a divaton keresztül? Akkor ezt imádni fogod. Lesznek itt klasszikusok, mint a cat-eye vagy a pilóta napszemüvegek olyan szokatlan darabokkal, amelyek oválisak, hatszögletűek, vagy háromszög alakúak. Gyakorlatilag bármit fellelhetsz itt a stílusodtól és az arcformádtól függetlenül, bizonyára lesz miből választanod. És, mint mindig, most is megköszönheted nekünk később. 

A kedvenceink: Férfi napszemüvegek

Ovális napszemüvegek

2019-es Polaroid szemüvegkollekció, ovális napszemüveg férfiaknakHogy micsoda? Igen, a geometrikus napszemüvegek kifejezetten olyan embereknek készültek, akik kicsit bevállalósabbak, de ha felpróbálod ezeket, akkor biztosan imádni fogod. Válaszd a klasszikus feketét, vagy a három világos pasztell árnyalat egyikét - mutasd meg azt a menő éned, amivel a Polaroid szerint rendelkezel.

Pilóta napszemüvegek

2019-es Polaroid szemüvegkollekció, pilóta napszemüveg férfiaknakAh, a klasszikus pilóta napszemüvegek soha nem mennek ki a divatból. Ha egy olyan darabot keresel, ami évekig fog tartani és tényleg bármivel jól áll, akkor ez a Polaroid napszemüveg bizonyára jó választás lesz.

A kedvenceink: Női napszemüvegek

Háromszög alakú napszemüvegek

2019-es Polaroid szemüvegkollekció, háromszög alakú napszemüveg nőknekKezdjük talán ezzel a kicsit extravagáns és még annál is frissebb modellel - a háromszög alakú napszemüvegekkel. Válassz a fekete, lila vagy kék színek közül és mutasd meg, hogy mire vagy képes. Ezek a napszemüvegek olyan kifejezők, hogy bármerre is jársz, fejek fognak feléd fordulni.

Vintage cat-eye napszemüvegek

2019-es Polaroid szemüvegkollekció, vintage, cat-eye napszemüveg nőknekTiszteld meg az 50-es 60-as évek végzet asszonyait ezekkel a Polaroid napszemüvegekkel. Tényleg tökéletesek, ha szeretnél egy rockos, szexi retro outfitet összeállítani. És mivel a cat-eye napszemüvegek az idei év legnagyobb trendjei közé tartoznak, attól sem kell aggódnod, hogy a vintage nem a te stílusod. Ezzel a tavaszi/nyári Polaroid kollekcióval komoly döntés elé leszel állítva - próbáld fel ezt vagy ezt a cat-eye napszemüveget.

Kicsi, kerek napszemüvegek

2019-es Polaroid szemüvegkollekció, apró kerek napszemüveg nőknek

Kerek napszemüvegek szeretnél viselni anélkül, hogy Ozzy Osbourne-ra hasonlíts? Lehetséges. A Polaroid megragadta az apró szemüvegek trendjének legjobb elemeit és kombinálta őket a saját, egyedi design elemeikkel. Ez lett a végeredmény. Hát mi egyszerűen imádjuk.

Dioptriás szemüvegek

A Polaroid dioptriás szemüvegei olyan acél kereteket használnak, amelyek annyira könnyüek és kényelmesek, hogy alig fogod észrevenni, hogy bármit is viselsz. És ráadásul ezek a legfrissebb dolgok, amit a szemüvegektrendekben láttunk mostanában - finom, de figyelemfelkeltő pasztellszínekkel és egyedi designnal. Bármilyen arcformával is rendelkezz, ez a kollekció bizonyára tartogat valamit számodra is. Ezek az új Polaroid dioptriás szemüvegek pilóta és kerek, valamint szögletes formákban kaphatóak és mi valahogy mindegyiket szeretnénk a magunkénak tudni. Upszi?

A kedvenceink: Férfi szemüvegek

Pilóta szemüvegek

2019-es Polaroid szemüvegkollekció, férfi pilóta szemüveg férfiaknakIgen, a pilóta dioptriás szemüvegek léteznek! Ezek egy kicsit szögletesebbek (a klasszikus kinézethez képest egy kis csavarral), amelyek hihetetlen eleganciát kölcsönöznek majd neked. Mi több - annyira könnyűek, hogy a viselésük nagyon természetesnek hat.

Kerek szemüvegek

2019-es Polaroid szemüvegkollekció, kerek szemüveg férfiaknakÉs most válasszunk a mókásabbak közül is - amit nem lehet nem észrevenni a Polaroid szemüvegek kapcsán, az a merészség, amellyel megszínezték őket. Fekete, piros és kék színeivel, ezek a szemüvegek nagyon kifejezőek.

Szögletes szemüvegek

2019-es Polaroid szemüvegkollekció, szögletes szemüveg férfiaknakEz a modell vékony, rozsdamentes acél keretből készült és egy hagyományos szögletes formával rendelkezik. Kék és piros színekben kaphatóak ezek a Polaroid szemüvegek, amelyek fel fogják dobni a szettedet. És ahogy mindig mondjuk - mindenki számára van egy tökéletes szemüveg.

A kedvenceink: Női szemüvegek

Browline szemüvegek

2019-es Polaroid szemüvegkollekció, browline szemüveg nőknekLányok, ajándékozzátok meg magatokat. Ez a browline szemüveg olyan színeket kombinál, mint a fekete, rózsaszín vagy a szürke, egy visszafogott arany széllel, amely gyönyörű kinézetet eredményez.

Cat-eye szemüvegek

2019-es Polaroid szemüvegkollekció, cat-eye szemüveg nőknekJól tippeltél: a cat-eye trend megszállta a dioptriás szemüvegeket is. Nagyon kifinomult darabok, amelyeket 24/7 viselhetsz - pont mint ezt. És úgy őszintén, láttál már ilyet meggypiros színben? Kell. Most azonnal.

Kerek szemüvegek

2019-es Polaroid szemüvegkollekció, kerek szemüveg nőknekKönnyű, visszafogott és gyönyörű a pasztell színeinek köszönhetően - ez a Polaroid szemüveg egyszerűen egy álom. Ráadásul a könnyű keret miatt nagyon kényelmes a viseletük és nem veszik el a hangsúlyt az arcodról. Nyerő darab.

Oké, hogy nem kellene tovább untatnunk a Polaroidhoz intézett ódánkkal. Itt egy kérdés számodra: Most hogy tudsz mindent erről a kollekcióról, miért nem lesed meg, hogy mit tud számodra nyújtani? Ha tetszik, amit látsz - akkor a legenda szerint az eyerim webshopjában meg is vásárolhatod ezeket a (nap)szemüvegeket.