Az eyerim dolgozói nem csak okosak, szorgalmasak, menők és viccesek, de hihetetlenül stílusosak is. Megkértük őket, hogy válasszák ki a kedvenc nyári napszemüvegüket 2018-ból és, hogy pózoljanak egy kép erejéig miután ezt megtették. Nem volt mindenki izgatott a pózolást illetően, de mindannyian nagyszerű munkát végeztek! Beleértve a fenomenális fotósunkat, Patrik-ot is. Görgesd végig cikkünket és élvezd.

AZ ÉVSZAK STÍLUSAI

A szezon legtökéletesebb stílusát keresed? Itt van az első négy, a drága Maria, Branislav, Patricia és egy másik Branislav által prezentálva.

Nőies Single Lens Napszemüvegek

Unisex Single Lens Marc Jacobs Napszemüveg Rózsaszínben.

Maria egy divatistennő. A stílusa letisztult, ízléses és szexi. Egy Marc Jacobs Single Lens napszemüveget választott egy merész, ugyanakkor üzletasszonyos outfittel. És az igazat megvallva, ő aztán tényleg egy üzletasszony. Miért pont ez a szemüveg? “Imádom ezt a szemüveget, mert nagyon jól kiegészít bármilyen elegáns vagy sportos összeállítást anélkül, hogy bármi más kiegészítőt kellene hordanom.” mondta. Csodálatos!

Átlátszó Kék Napszemüvegek

Unisex Kerek 35/139 Tokyo Napszemüveg Világoskék Színben.

Vannak kedvencek, amik kicsit megkérdőjelezhetőek, de micsoda vidám, nemtörődöm kép lett ez! Annak ellenére, hogy Branislav nem élvezi a fényképezőgép előtti pózolást, a képek mindig olyan életteltelire sikerülnek róla. Másrészt, amit valóban kedvel az a 35/139 Tokyo márka és a csodálatos napszemüvegeik. "Ez a modell a 35/139 Tokyo-tól egyszerű és strapabíró, ezért is választottam. Ezek az napszemüvegek szó szerint törhetetlenek, így tökéletesek bármilyen váratlan tevékenységhez." Nyilvánvaló!

Különc Szögletes Napszemüvegek

Szögletes Vogue by Gigi Hadid Napszemüveg Rózsaszín-Arany Színben Nőknek.

Micsoda harsány és rózsaszín ez a Vogue napszemüveg, nemde? Patricia egy egyszerű fekete-fehér, elegáns összeállítást választott, amelyet ezzel a rózsaszín-arany szemüveggel egészített ki és a végeredmény magáért beszél! “A Vogue by Gigi Hadid napszemüveg-kollekció letisztult, egyszerű és eszméletlenül stílusos. Ez volt az első számú választásom, mert mindenképpen valami különlegeset szerettem volna, valamit, ami egy kicsit bizarr és vad. És ez tökéletesen megfelelt a feltételeimnek.” El kell ismerjük, a merészség mindenkinek jól áll.

Ízléses Aviator Napszemüvegek

Unisex Ray-Ban Napszemüveg Kék Színben.

Ez itt Branislav. A másik. Egy csíkos pólót, kényelmes fekete-fehér tornacipőt és kék napszemüveget visel. Vajon előre megtervezte ezt a furcsán tökéletes összeállítást? Valószínűleg sosem tudjuk meg az igazságot. A kék Ray-Ban aviator napszemüveg nagyon jól áll neki! Pont úgy néz ki, mint egy menő, amerikai rendőr, aki épp megérkezett, hogy megmentsen a bűnözőktől. Ezt mondta: “Az Aviator stílusú szemüveg örök! És ez itt az eredeti - a Ray-Ban. Soha nem fogja semmi sem felülmúlni.” Bölcs szavak, egy bölcs férfitől!

AZ ÉVSZAK SZÍNEI

Egész egyszerűen nincs olyan, hogy valami túl színes volna! És, hogy melyek a legjobb színek az idei nyáron a kollégáink szerint? Nézzétek meg őket, mindegyik fantasztikusan néz ki!

Többszínű Oversized Napszemüvegek

Többszínű Kerek Emporio Armani Napszemüveg Nőknek.

Wera a mi kis napsugarunk. Szószerint! Ha csak ránézel ezekre a képekre máris jobb kedved lesz! Választása egy egyszerű, lányos sárga ruhára esett és egy színes, kerek Emporio Armani napszemüvegre. Arra a kérdésre, hogy miért pont ezt a modellt választotta egyszerű választ adott: “A kerek formák egy kicsit retróssá teszik ezt a szemüveget. Amikor először felpróbáltam egy kicsit úgy éreztem, mintha egyfajta tisztelgés lenne ez élet előtt. Vidám, színes, játékos - pont, mint én.” Csak egyetérteni tudunk ezzel az állítással.

Funky Kék Napszemüvegek

Kerek Diesel Napszemüveg Kék Színben Nőknek.

Imádjuk a hatalmas statement napszemüvegeket! Martin ezt a Diesel darabot választotta, ami egyszerűen őrületesen néz ki. Egy kicsit futurisztikus, merész és bármilyen outfitet színesebbé tud varázsolni. És, hogy miért ezt választotta Martin? “Egy olyan emberként, akinek az egész élete a napszemüvegek körül forog, valami olyat szerettem volna választani idén nyárra, ami egy kicsit figyelemfelkeltőbb. A Diesel-ben megtaláltam a különcség és a kifinomultság tökéletes kombinációját. Az, hogy az átlátszó keret és a lencsék is kék színűek , ami egyébként nagyon trendi az idei nyáron, már szinte csak hab a tortán.” Szerintünk nagyon lenyűgözően nézel ki, szép munka!

Fehér Cat-eye Napszemüvegek

Cat-eye Max&Co. Napszemüveg Fehér Színben Nőknek.

A cat-eye napszemüvegekre nagy valószínűséggel soha nem fogok ráunni  - ízléses, nőies, provokatív és egyben vidám szemüvegek ezek." Andrea egy csinos fehér Max & Co. szemüveget választott egy hétköznapi, nyári ruhával.Tökéletes párosítás, ugye? Bár azt is meg kell jegyezni, hogy ő bármiben nagyon csinosan tud kinézni!

Narancssárga Clubmaster Blaze Szemüvegek

Unisex Ray-Ban Clubmaster Narancssárga Napszemüveg.

Azon gondolkozol, hogy hogyan dobhatnád fel a fekete-fekete outfiteidet? Jaro tökéletes példát mutat erre! (Illetve példát mutat mindannyiunknak az eyerimnél a mindennapokban is.) Na. de miért pont ezek a narancssárga Ray-Ban Clubmaster Blaze napszemüvegek? "Mert még a legnagyobb metalhead-nek is szüksége van egy kis swagre ebben a zord világban. Mi is szeretnénk megmutatni a divat iránti lelkesedésünk. #MakeSwagGreatAgain." Ámen, testvér.

AZ ÉVSZAK FORMÁI

Kerek, szögletes vagy keret nélküli, nem számít melyiket választod, a népszerű keretek ezen a nyáron lenyűgözőek.

Egyszerű Szögletes Napszemüvegek

Szögletes Persol Napszemüveg Barna Színben Férfiaknak.

"Ez a napszemüveg alapvető darabja egy tisztességes ember szekrényének (vagy ahol tárolod a szemüvegeidet). Mindenkinek jól áll és jól is néz ki.” A mi Slavo-nk egy csodálatos ember; jobban mondva egy nagyon tisztességes ember, egy nagyon tisztességes Persol napszemüvegben. Ezeket a szemüvegeket aztán tényleg bármivel lehet kombinálni. Nem számít az alkalom, mindig lélegzetelállítóan fogsz kinézni.

Ezüst Aviator Napszemüvegek

Aviator Dior Homme Napszemüveg Ezüst Színben Férfiaknak.

Daniel az az ember, aki szó szerint mindig tele van pozitivitással. Képes minden pillanatot élvezni és imádja az egyszerű, de figyelemfelkeltő stílusú dolgokat. Választása egy Dior Homme aviator napszemüvegre esett, amelyet egy egyszerű fehér pólóval és kék nadrággal egészített ki és voilá! "A Dior Homme napszemüvegek ötvözik a technikai újításokat, az innovációt és az eleganciát." mondta Daniel. Micsoda nagy szavak ezek!

Klasszikus Kerek Napszemüvegek

Kerek Persol Napszemüveg Fekete Színben Férfiaknak

Ki ez itt? Daniel Craig, a 007-es ügynököt játszó színész vagy esetleg a testvére? Nem? Távoli rokon esetleg? Jan ugyan tagadja a dolgot, de szerintünk 100%, hogy Daniel is azt kívánná, hogy bárcsak ő lenne a testvére! Mi egyebet mondhatnánk, Jan az eyerim pénzügyi hőse. A mi hősünk. Ezért is visel ilyen hősies szemüvegeket! “Nagy rajongója vagyok a színvonalas, de mégis jó árban kapható napszemüvegeknek. Az olasz Persol az első számú kedvencem és, ha ráadásul még fekete is akkor tökéletesen elégedett vagyok.” mondta Jan, amivel nem tudnánk jobban egyetérteni.

Kecses Wayfarer Napszemüvegek

Szögletes Celine Napszemüveg Nude Színben Nőknek.

"Marylin Monroe egyszer azt mondta: “Csak szeretnék csodálatos lenni"- ez éppen az az érzés, amit ez a napszemüveg tud biztosítani viselőjének.” Gyönyörű szavak, Alica! Egy kényelmes outfitet választott - elvégre egész nap dolgozik - egy elképesztő statement pólót, magas derekú farmert és ezt a csodálatos szögletes napszemüveget. Nos, hát nem elbűvölő?

Mindannyian különbözőek, de mégis különlegesek. Pontosan ilyen emberek dolgoznak az eyerimnél! Igen, néha vitatkozunk; makacsak vagyunk és nem vagyunk felhőtlenül boldogok minden áldott nap, de mindig kisegítjük egymást a bajban, mint ahogy az ebben az esetben történt. Nem mindenki tapsolt örömében a fotózás és a pózolás hallatán. De mindenki megtette! Ez a nagylelkűség teszi az eyerimet azzá, ami. Szóval indulás az eyerim honlapjára és adjatok nekünk valami feladatot, amin dolgozhatunk és stresszelhetünk. Megtennétek?!