A divat hetei hagyományosan a divatvilág új trendjeivel rukkolnak elő, és ez alól a szemüvegtervezés sem kivétel. Ismerje meg a klasszikus modellek továbbfejlesztett változatait, találja meg a tökéletes egyensúlyt a trendek és az időtlenség, az újdonság és a nosztalgia között.
 
„A divat az, amit megveszel, de a stílus az, amit csinálsz vele.”



A 2023-as év a napszemüvegeket és dioptriás szemüvegeket új alapanyagokkal, a retró leheletnyi varázslatával, futurisztikus dizájnokkal és színek pompájával frissíti fel. Elmentünk a legrangosabb divathetekre, és kiválasztottuk Önnek az idei szezon 5 top trendjét. Melyiknek nem fog tudni ellenállni?

#1 Kiemelkedő klasszisok

Remek választás azok számára, akik a szemüvegnek köszönhetően ki akarnak tűnni, mégis meg akarják őrizni hagyományos és időtálló külsejüket. Ezt a divatirányzatot, amelyet például a Ray-Ban vagy a Saint Laurent esetében láthatunk, a jellegzetes keretek letisztult vonalai jellemzik fekete vagy barna színben, ami minden megjelenésnek személyiséget és lendületet ad.

Miért is válassza a Kiemelkedő klasszisokat?


Ezek a szemüvegek általában kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, tartósak, könnyűk és különböző formákban és méretekben kaphatók, hogy a különböző arctípusokhoz remekül passzoljanak. A Kiemelkedő klasszisok tervezése során minden apró részletre odafigyeltek, hogy a viselésük minél kényelmesebb legyen. Tökéletes egyensúlyba hozzák a divatot és a funkcionalitást.

#2 XL shield stílusú szemüvegek

Ez a futurisztikus alak a szezon egyik legjellegzetesebb divatirányzatainak egyike. Tipikus túlméretezett szemüvegről van szó lapos, pajzsszerű lencsékkel, amelyek az arc nagy részét elfedik. Ez a divatirányzat, amelyet például Oakley vagy Versace kínál, kiváló választás azok számára, akik feltűnő külsőt szeretnének 100 %-os szemvédelemmel.

Miért is válassza a XL shield stílusú szemüveget?


A napszemüvegek és dioptriás szemüvegek ilyen irányzatának a dizájnjait számos színben és kivitelben találja meg, az átlátszó vagy színezett lencsékkel együtt. Akár a merész geometriai formákból, akár a finoman íveltekből választ, számíthat a kiváló minőségű alapanyagokra, mint a könnyű fémek vagy tartós műanyagok, amelyek egyszerre kínálják a stílust és a funkcionalitást.

#3 Keskeny keretek

Balenciaga vagy Burberry idén megmutatták nekünk, hogy a kevesebb egyértelműen több. Ez a design, amit a kisebb és szűkebb keretek jellemeznek, a 90-es évek minimalizmusának dicséneke. Szeressen bele a merész egyszerűségbe, amely garantáltan vonzani fogja a környezete tekintetét.

Miért is válassza a Keskeny keretet?


Ez egy olyan trend, amelyben a letisztult stílus és a kényelem kombinációja egyesül. A napszemüvegek vagy dioptriás szemüvegek keskeny keretei ideálisak olyanoknak, akik a minimalista, mégis szofisztikált stílust keresik. Kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, mint a könnyű fémek vagy tartós műanyagok, amelyek egyszerre kínálják a stílust és a funkcionalitást.
 
„A napszemüveg olyan, mint a szemfesték: Minden fiatalabbnak és szebbnek néz ki tőle.”

– Karl Lagerfeld

 

#4 Az időtálló macskaszem

Ez az időtálló szemüvegtípus a retró és a divatos stílus imádott kombinációját hozza el. A Cat eye (vagy macskaszem) szemüveg külső pereme szűkített, ami macskaszem benyomását kelti. Ahogyan azt Prada-nal vagy Bottega Veneta-nál láthattuk, a macskaszem keretek egyszerűen magasabb szintre emelik megjelenését.

Miért is válasszon Cat-eye-t?


A Cat-eye formájú napszemüvegek és a dioptriás szemüvegek remek választásnak bizonyulnak az ovális vagy kerek arcúak számára, mivel kiegyensúlyozzák az arányokat, és finomabb szögletes megjelenést hoznak létre. Ezek olyan szemüvegek, amelyek retró bájjal ruházzák fel a megjelenését, mégis eléggé univerzálisak, hogy az outfit-ek és stílusok széles skálájához passzoljanak.

#5 Ötletes színes lencsék

Tegye fel az idei szezon trendjét – a fantáziadús színes lencséket - és intsen búcsút az unalomnak! Ha színt visz a mindennapi stílusába, megmutatja a világnak, hogy ki is Ön valójában.

Miért is válasszon Színes lencséket?


Ez a trend pajkos, kivételes és káprázatosan stílusos! Válasszon figyelemfelkeltő napszemüveget, vagy dobja fel dioptriás szemüvegét színes lencsékkel. Akár a barna finom árnyalataihoz van kedve, akár merész vörös, rózsaszín, sárga vagy zöld színekkel szeretne feltűnést kelteni, idén a színekkel nem fog melléfogni.



Bármelyik trendre figyeltél fel, a legjobb hír, hogy mindegyiket megtalálod az eyerim eshop oldalán! Tehát miért nem változtatod meg a mindennapi közönséges megjelenést egy lélegzetállító külsőre? Ezekkel a szemüvegekkel ez nem lesz probléma.