Minden olyan csodás tavasszal, nem gondolod? Süt a nap, szirmot bontanak a virágok, a fű egyre zöldebb, mindenki csak úgy ragyog és (végre) élettel telinek néz ki, legalábbis ez az, ahogy mi látjuk az idei tavaszt. De ne feledkezzünk meg a divatról sem, amit a tavasz hoz magával: a színek, a minták és az alakzatok kavalkádját. Azonban, nem csak a kedvenc ruházati márkáid jönnek ilyenkor tavaszi hangulatba, hanem a szemüvegdivat is felfrissül!

A LEGNÉPSZERŰBB STÍLUSOK

A legkedvesebb bloggereink közül hárman most összegyűjtötték a kedvenc napszemüvegeiket, hogy ihletet tudj szerezni a tavaszra.

Sportos napszemüvegek

Uniszex Uvex Sportos Napszemüveg Mattfekete Színben Ezüstösen Tükröződő + Narancsosan Tükröződő + Átlátszó Lencsékkel Uniszex Uvex Sportos Napszemüveg Mattfekete Színben Ezüstösen Tükröződő + Narancsosan Tükröződő + Átlátszó Lencsékkel

Natallipa már egy jó ideje az eyerim család tagja. Az eyerimben olyan feltűnő hölgyként ismertük meg, aki szó szerint bármiben jól tud kinézni. Vicces, gyönyörű, merész, felvette ezt a sportos uniszex Uvex Sportstyle napszemüveget és nagyszerűen fest benne. Ha nem igazán jön be ez a típusú modell, azonban érdeklődsz a kalandos, sportos szemüvegek iránt, vess egy pillantást a többi Uvex napszemüvegre, amelyeket csak neked tartogatunk az eyerimen. Fogadni mernénk, hogy meg fogod találni az Igazit!

Díszes Keretek

Marc Jacobs Napszemüveg Arany/Sárga Színben Szürke Lencsékkel Nőknek Marc Jacobs Napszemüveg Arany/Sárga Színben Szürke Lencsékkel Nőknek

Ivana avagy Sweet Lady Lollipop egy szlovák divatblogger, aki már régóta tagja az eyerim familynek. Rendkívül elegánsan, de ugyanakkor lezseren öltözködik, ez teszi őt olyan valóságosnak számunkra. Amikor megkérdeztük, hogy mit gondolt ezekről a Marc Jacobs szemüvegekről, azt válaszolta: "Egy arany keretes Marc Jacobs napszemüveg nagyszerű, extravagáns és egyben elegáns darab. Tökéletesen passzol szimpla összeállításokhoz, de remekül mutat kissé retro szettek kiegészítőjeként is. Ezért is választottam ezt az outfitet egy kis vintage hatással."

TRENDEK A SZÍNEKBEN  

Az élénk színek nyilvánvaló velejárói a tavasznak. Talán szereted a feltűnő színes kombinációkat, de az is lehet, hogy számodra sosem lehet elég a feketéből - függetlenül attól, hogy miért rajongsz, a bloggereinkre mindig számíthatsz.

Egyedi színes napszemüvegek

Gucci Napszemüveg Piros/Fekete Színben Szürke Átmenetes Lencsékkel Nőknek Gucci Napszemüveg Piros/Fekete Színben Szürke Átmenetes Lencsékkel Nőknek

Függetlenül attól, hogy felvillanyoznád az elegáns, fekete ruhád egy feltűnő darabbal, vagy csak el akarnád rejteni a smink nélküli fáradt arcod, ezekben a fekete, zöld és piros Gucci szemüvegekben lélegzetelállító leszel. Vegyük Natáliát, ő a tökéletes példa erre - jól tudja, hogy a Gucci mindig jó választás.

Egyszerű opálos keretek  

Michael Kors Adrianna Napszemüveg Tejfehér Színben Füstösen Átmenetes Lencsékkel Nőknek Michael Kors Adrianna Napszemüveg Tejfehér Színben Füstösen Átmenetes Lencsékkel Nőknek

"A rózsaszín, különösen a fukszia, kicsit nehezebben kombinálható, ha nem akarsz túlságosan tündérinek látszani" - mondta a gyönyörű Rebeka a Style of Becca-ból, aki számára mindig világos, hogy mi van aktuálisan divatban. "Soha nem kombinálok élénk színeket feketével, mert az ilyen kombinációk ócskának tűnnek számomra. Megpróbáltam variálni a rózsaszínt a barna több árnyalatával -, mint a teveszín vagy egy nude árnyalat és egyszerűen imádom ezt a kombinációt! Ezt az összeállítást biztosan fogom máskor is viselni." Szeretnél úgy kinézni, mint Becca? Nos, abban biztosak vagyunk, hogy mi igen. Szerezd meg ezt a csini Michael Kors napszemüveget, vagy az erre hasonlító szemüvegek bármelyikét, és élvezd a tiszta látást a napsütéses tavaszi napokon is.

Álmodozó rózsaszín lencsék

Dolce & Gabbana Napszemüveg Rózsaszínben Rózsaszín Átmenetes Lencsékkel Nőknek Dolce & Gabbana Napszemüveg Rózsaszínben Rózsaszín Átmenetes Lencsékkel Nőknek

"A világot rózsaszín lencséken keresztül figyeled? Nincs is ennél semmi jobb. Különösen, ha valami úgy néz ki, mint ez a Dolce & Gabbana darab! Egy rózsaszín szögletes napszemüveg (szinte) minden fashionista álma, illetve a Dolce & Gabbana sohasem okoz csalódást. Szerintem egy kicsit futurisztikus, ezért is választottam hozzá minimalista ruhákat.” mondta Ivana. És nagyon egyetértünk vele! Minden jobb egy rózsaszín napszemüveggel. Próbáld ki.

AZ ÉVSZAK FORMÁI

A divat minden évszakban változik, így a napszemüvegek is. Mindig változtatják formáikat: egyik szezonban hatalmasak és túlméretezettek, máskor ezek a legapróbb kis dolgok.

Túlméretezett cicás napszemüvegek

Prada Napszemüveg Fekete/Szürke Színekben Szürke Átmenetes Lencsékkel Nőknek Prada Napszemüveg Fekete/Szürke Színekben Szürke Átmenetes Lencsékkel Nőknek

Ha legalább annyira szereted Sweet Lady Lollipop összeállítását, mint mi, akkor inspirálódj tőle: “Mom jeans, csíkos póló, pántos, military dzseki és egy svájcisapka. Szerettem volna, hogy ez az összeállítás érdekes, de egyben egyszerű és fiatalos legyen. Az ilyen szettek nagyszerűen tudnak mutatni ezzel a Prada napszemüveggel. Bár látszólag nagyon diszkrétnek és visszafogottnak tűnik, de viselve teljesen más benyomást kelthet. Imádom, hogy ennyire jól kombinálható - a szín és a stílus egyaránt. Viselheted elegáns ruhákkal, de csodálatos egy hétköznapi szerelés mellé is." Azon gondolkozol, hogy vajon jól állna-e egy ilyen cicás Prada szemüvegkeret a számodra? Mit szólnál ahhoz, hogy kideríted az arcforma kalauzunk segítségével és aztán irány az eyerim honlapja, hm?

Vintage browline keretek

Uniszex Ray-Ban Blaze Clubmaster Blaze Collection Napszemüveg Mattfekete Színben Lila Átmenetes Kék Lencsékkel Uniszex Ray-Ban Blaze Clubmaster Blaze Collection Napszemüveg Mattfekete Színben Lila Átmenetes Kék Lencsékkel

A Style of Becca imádja a Ray-Ban Blaze Clubmaster napszemüvegét! "Szeretem a vörös és a kék kombinációit, sok különböző árnyalatban, mint a korallpiros és a türkizkék, vagy akár a szamóca tónusok a mentával. Ezek a kombinációk tavaszra lettek teremtve! A tükröződő napszemüveg KÖTELEZŐ számomra! Lenyűgözően néznek ki, játékosak és üdék." Érted már? Uzsgyi, ezek a RayBan-ek jobban fogynak, mint a friss kenyér!

Klasszikus kerek lencsék

Uniszex Ray-Ban Kerek Fém Napszemüveg Arista Színben Zöld Lencsékkel Uniszex Ray-Ban Kerek Fém Napszemüveg Arista Színben Zöld Lencsékkel

Egy klasszikus kerek Ray-Ban-nel soha nem lehet mellélőni. Akár kicsi akár túlméretezett, Natallipa istenien néz ki bennük. Így lesz ez a te esetedben is! Esetleg azon tűnődsz, hogy a kerek napszemüveg lenne-e a megfelelő választás számodra? eyerim blog szolgálatra készen - itt van egy másik útmutató, amely segíthet a döntésben.

Ez volna mára, emberek – reméljük, hogy a drága bloggereink adtak némi ihletet, illetve motiváltak arra, hogy egy kicsit kilépj a komfortzónádból idén tavasszal. Továbbra is abban a hitben vagyunk, hogy minden divat dívának szüksége van legalább egy őrült, excentrikus, színes napszemüvegre. Bízz bennünk, a világ iszonyatosan meg tud változni, ha ilyen lencséken keresztül szemléled. Ha nem vagy eléggé inspirálódva, nézd meg ezt a blogbejegyzést, ahol kiválogattuk a kedvenc megjelenéseinket az idei divathetekről, hogy divatügyileg motivált és kész legyél egy stílusos tavaszra.