• E-shop
  • Információ
  • Fiók

Monitor szemüveg kékfény szűrővel férfiaknak

Védje a látását a káros sugárzástól, amely ma szinte minden lépésnél leselkedik ránk. A kék fény elleni számítógépes szemüvegek blokkolják a számítógépek, mobiltelefonok, vagy más, látszólag jelentéktelen tárgyak képernyőiről sugárzott káros sugarakat, amelyek a mindennapi életünk szerves részévé váltak. A kék fény szűrője véget vet a megterhelt, fáradt és irritált szemeknek, és segíthet a migrénben, rossz alvásban vagy a koncentrációs problémákban is. Válasszon széles kínálatunkból stílusos, ugyanakkor funkcionális kiegészítőt a mindennapi viselethez.

Miért válasszuk a kék fény szűrős szemüveget?

A mai digitális világban szinte lehetetlen teljesen elkerülni a kék fényt. Hosszú órákat töltünk a számítógép előtt a munkában, majd áttesszük magunkat a televízió képernyői elé. A kék fény túlzott expozíciója káros hatással van a szervezet természetes biológiai ritmusára, ami álmatlanságot, ingerlékenységet, az immunrendszer gyengülését és a koncentráció csökkenését okozza. A számítógépes szemüvegek megelőzik ezeket, de más egészségügyi komplikációk kialakulását is. Az előnye, hogy akkor is választhatja őket, ha nincs szüksége dioptriára. Mondjon végleges búcsút a látórendszerének túlterhelésétől, a száraz szemektől vagy a migréntól, és védje a látását.

Válassza ki a megfelelő szemüveg típust

A kék fény elleni védelem nemcsak praktikus, de divatos is lehet. Ne feledje, hogy az megfelelő keret választását igazítsa az arcformájához, amelynek valóban fontos szerepe van. Akár szögletes, kerek, ovális vagy szív alakú arcú szemüveget keres, nálunk mindenki talál megfelelőt. Ha még mindig hezitál a legmegfelelőbb kerettípus választásában, kényelmesen kipróbálhatja összes kedvencét a virtuális szemüvegpróbálás lehetőségének köszönhetően.

Milyen alakú szemüveget keres?

Elrejtése Szűrő megjelenítése
Filter
A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 15
Blue light
Blue light
Fenntartható
Blue light
Egészséges szem a digitális korban mindenkinek

Egészséges szem a digitális korban mindenkinek

Fedezd fel a hatékony védelmet a vörös szemek, a rossz alvás és a fejfájás ellen egy stílusos monitor szemüveg formájában!

Blue light
Clip-on
Blue light
Blue light
Clip-on
Blue light
Blue light
Blue light
Fenntartható
Blue light
Blue light
Újdonság
Blue light
Megjelenítés 1 - 15 / 15
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

  • Nézd meg a szemüveged belsejét. Általában számok találhatók rajta, amelyek a keret méretét jelölik és valahogy így nézhet ki: 52 [] 22 145
  • A méretről szóló információ leggyakrabban a szár vagy a híd belső oldalán található
Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

#2 TIPP: Használj bankkártyát

S
M
L
a kártya túlnyúlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szemüvegkeret méretei

A szemüvegkeret méretei
Választ
Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával