A megfelelő szemüveg egy pillanat alatt megváltoztathatja az egész öltözékedet. De melyiket válasszuk? A csendes luxustól a fenntarthatóságig - nézzük meg együtt, mely szemüvegtrendek uralják majd az utcákat és a divatbemutatókat 2024-ben!

 

Quiet luxury

A minőség, a stílus, a minimalizmus és a finom elegancia ötvözése határozta meg a quiet luxury (vagy “csendes luxus") trendet. Ez a filozófia 2024-ben több mint egy trend; a magabiztosság és a kifinomultság kifejezése anélkül, hogy kiabálni kellene a figyelemért. Képzeld el a tiszta vonalakkal és visszafogott részletekkel rendelkező szemüvegeket, amelyek bármilyen öltözéket kiegészítenek anélkül, hogy dominálnának. A csendes luxus tökéletes azok számára, akik a minőséget és az eleganciát részesítik előnyben a hivalkodó kifejezéssel szemben. Az olyan hírességek, mint Emma Watson vagy Timothée Chalamet megmutatják, hogy a "csendes luxus" hogyan viselhető méltósággal.

 
Trend 2024: Quiet Luxury eyerim blog
_jasna_vale


Trens 2024: Quiet Luxury eyerim blog
antonelanovakovic


Mob Wife

A csendes luxussal ellentétes végletet képvisel a mob wife esztétika - egy jellegzetes stílus, amely a maffiafeleségek luxusából és bőségéből merít ihletet. Ez a stílus a terjedelmes szőrmekabátokat, az arany kiegészítőket, az állatmintákat és a vaskos, fekete, arany ékezetekkel díszített szemüvegeket jellemzi. Ez a stílus azoknak szól, akik nem félnek megmutatni magabiztosságukat, és a merész, merész darabokat részesítik előnyben. Az olyan hírességek, mint Lady Gaga és Miley Cyrus példák arra, hogyan lehet ezt a trendet kihagyhatatlan bájjal megvalósítani.

Trends 2024: Mob Wife eyerim blog
tresnickova


Trends 2024: Mob Wife eyerim blog
nikola_uhlirova
 

Bulizz mindig és mindenhol

Vigyél egy hullámnyi energiát és a rave-kultúra vibráló hangulatát az alkalmi öltözékekbe. A merész színekben, szokatlan formákban és kísérleti mintákban pompázó szemüvegek tökéletes kiegészítői. Ez egy egyértelmű felhívás arra, hogy ne vedd túl komolyan az életet, és minden nap kényeztesd magad egy kis szórakozással. Ennek a stílusnak az ikonjai olyan sztárok, mint Billie Eilish és Rihanna, akik bizonyítják, hogy a bulizásnak tényleg sosincs vége.

 
 Trends 2024: Party everywhere and always eyerim blog
milanalavv


Trends 2024: Party everywhere and always eyerim blog
ninakolarofficial


Office Siren

Gisele Bündchen az Ördög Pradát visel? Bella Hadid? Zendaya? Ők az Office Siren stílus ikonikus képviselői - egy késő '90-es évek ihlette esztétika, amely a munkahelyi sikket egy finom adag retróval ötvözi. A túlméretezett blézerek, ingek és nyakkendők fantasztikusan kiegészülnek a vékony keretes, petit szemüvegekkel. Ez a trend olyan modern nők számára alkalmas, akik szeretnék kifejezni egyedi stílusukat, miközben megőriznék professzionális megjelenésüket.


 Trends 2024: Office Siren eyerim blog


Trends 2024: Office Siren eyerim blog
dollieta 


Fenntarthatóság

2024-ben a fenntarthatóság nem csak divathirdetéssé válik, hanem mindannyiunk jövője szempontjából is szükségszerűvé. A zöldebb és etikusabb választások iránti növekvő igénnyel összhangban egyre népszerűbbek az újrahasznosított és biológiailag lebomló anyagokból készült fenntartható szemüvegkeretek. A bioacetát és más fenntartható anyagok jelentik a szemüvegtervezés jövőjét, mivel a bolygónk veszélyeztetése nélkül kínálnak stílust. 


Trends 2024: Kohe by eyerim Andrea Black

 
 
Trends 2024: Kohe by eyerim Patricia Black

Akár a retro inspirációt, a merész kiegészítőket, a finom eleganciát vagy a fenntarthatóság iránti elkötelezettséget választja, az eyerim-en mindenki számára elérhetővé válnak a legújabb trendek. Inspirálódj te is, és válaszd ki a stílusodat (nem csak) 2024-ben legjobban kifejező szemüveget!