Napjainkban a varázslatos, meglepetéssel teli pillanatok a karácsonyfa mellett igazán értékesek. Megfelelni az ízlésnek, eldönteni, mi állna jól nekik és mi nem, időben beszerezni, és mindezek tetejében valóban meglepni szeretteinket - ez már magában stresszesnek hangzik. Ha pedig olyan kiegészítőkről van szó, mint a napszemüvegek, vagy dioptriás szemüvegek, a varázslatos, meglepetéssel teli pillanatok csaknem lehetetlennek tűnnek. Legvalószínűbb, hogy barátnőjét, édesanyját, édesapját vagy nagyanyját el kell vennie a látszerészhez, ahol együtt választják ki a megfelelő napszemüveget, vagy hagyományos szemüveget. És a varázslat már el is tűnt! Szerencsére, a mi segítségünkkel az ön karácsonyi története másképp alakulhat idén.

Nem számít, hogy azt a napszemüveget keresi-e, amelyről a barátnője egész évben álmodott, vagy egyszerűen képtelen tovább nézni, ahogy a nagyi tönkreteszi a szemeit a vasárnapi keresztrejtvények fejtése közben. Esetleg az apja még mindig panaszkodik a reggeli munkába induláskor, hogy mennyire bánja, hogy nem vette meg tavaly azt a polarizált napszemüveget. Az eyerimnél bármit beszerezhet szerettei számára - gyorsan, könnyen, és legfontosabb, hogy meglepetést is szerezhet vele. 

Ha azt mondom, hogy könnyen, az úgy is van. Mindössze két dologra lesz szüksége - a megajándékozandó személy fotójára, és mi a virtuális tükrünkre. Azon napszemüvegeket és dioptriás szemüvegeket, ahol a virtuális felpróbálás elérhető, a következő jel virtual try on on eyerim jelzi. Válassza ki a szerettének vélhetően megfelelő szemüveget, töltse be a fotóját, majd hagyja, hogy a virtuális tükör elvégezze a maradékot. Voilà! Amennyiben még mindig nem 100%-osan biztos a dolgában, beszéljen a barátaival, vagy keressen fel minket. Küldje el nekünk a kérdéses fotót, mi pedig „szakértői szemmel” fogunk rá tekinteni.

Kerülje el a karácsony előtti bevásárlás okozta stresszt virtuális tükrünkkel, és mentse meg a karácsony varázsát, mint Daniel...

 

Nagyi vagy barát, nagyapa, vagy édesapa, testvér, vagy édesanya - egyiküknek sem kell önnel befáradnia a látszerészhez karácsony előtt, vagy után. Az eyerimnél már most élvezheti a karácsonyi akciókat. Továbbá, garantáljuk, hogy karácsonyig kiszállítunk minden olyan, raktáron lévő áruval kapcsolatos rendelést, amely napszemüvegekre, dioptriás szemüvegekre, vagy síszemüvegekre vonatkozik. Csak gyűjtsön be néhány képet a családjától vagy barátaitól, és virtuális tükrünk megoldja a dolgot. Békés és varázslatos karácsonyt kívánunk!