Fantasztikus zene, remek hangulat és hihetetlen ruhák a világ kezdete óta? Igen, a nyári fesztiválokról beszélünk! Kapuik lassan kinyílnak, és mi az eyerim-nél nemcsak a szemed védelmét akarjuk biztosítani a naptól, hanem a lehető legjobb stílust is. Legyen szó napszemüvegről vagy dioptriás szemüvegről, a megfelelő választás teljesen új szintre emelheti a nyári élményeidet. Ezért négy szemüvegtrendet állítottunk össze neked, amellyel biztosan ragyogni fogsz (nem csak) a nyári fesztiválokon.

Ragyogó színek

A nyár a szórakozásról és a sok színről szól - tehát miért lenne kivétel a fesztiválos kinézeted? Ha igazán figyelemfelkeltő szeretnél lenni, a ragyogó színek neked valók! Zöld, kék, piros, sárga, rózsaszín,... a választás a tiéd. A fényes és ragyogó színek ideálisak a vidám ruha megalkotásához, és így tökéletes választás azok számára, akik nem félnek megmutatni egyediségüket.



@styleofbecca

Keres valamit, ami stílusos, de mégis megfizethető? Az OiO by eyerim a megfelelő választás! Élvezze a divatos színes szemüvegeket már 8 990 Ft-tól. Bármilyen a fesztiválstílusa, az OiO by eyerim minden fesztivál kihívását kezelni fogja!


Macskaszem szemüveg

Ez a szemüveg volt, van és mindig is divatos lesz! A retro báj és a modern trend keveréke egyedi és szexi megjelenést biztosít. Ideális azok számára, akik imádják a vintage stílust és egyszerre akarnak elegánsak és divatosak lenni.



@
jankasla


A 90-es évek stílusa

A 90-es évek divatja visszatért, és nem tervez hamar elhagyni a színteret. Téglalap alakú keretek, kis kerek szemüvegek vagy miniatűr macskaszemek? Semmivel sem nyúlsz mellé! Ezek a szemüvegek nagyszerűen kiegészítik a vintage ruhákat, így szuper chic kombinációt hozva létre.


@sorr.sorrr


Kerek klasszikusok

A kerek szemüveg az egyik leginkább univerzális trend, amellyel biztosan nem tévedhetsz. Ha szereted a klasszikus, időtálló stílust, amely összhangban van a stílus és a funkcionalitás között, a Ray-Ban, Polaroid vagy Gucci kerek szemüvegei tökéletesek neked.



@styleofbecca


Aktív lelkek mindig és mindenhol

Ha az aktív életmód híve vagy, mutasd meg ezt a fesztiválokon is. Oakley, uvex vagy Horsefeathers sport szemüvegeink strapabíróak, praktikusak és stílusosak, így bármilyen nyári tevékenység során élvezheted őket.


@
greceghanem

Ahogy látod, a nyári fesztiválok ideális alkalmat kínálnak arra, hogy merész legyél és kipróbálj valami újat. Legyen szó színek, vintage stílus, minimalista design vagy klasszikus formák szeretetéről, a www.eyerim.hu-n mindig megtalálod a számodra megfelelőt. Ne felejtsd el, hogy a megfelelő szemüveg nem csak a szem védelméről szól, hanem a saját egyedi személyiséged kifejezéséről is. Szóval ne félj kísérletezni, és élvezd a nyarat teljes mértékben!