Készen állsz a pózolásra?

Hailey Bieber, 25 éves modell és influencer biztosan tud egy-két dolgot a divatról és a kiegészítőkről. Akár egy gyönyörű ruhában van a vörös szőnyegen, akár lezser utcai ruhában egy kávézó előtt, a modelleket számtalanszor megtalálhatjuk olyan összeállításokban, amelyekről érződik, hogy igényesen lett összerakva és a táskákból, cipőkből és napszemüvegekből álló gyilkos kollekció rengeteg minden tartalmaz. Ennek okán, több mint logikus, hogy Bieber úgy döntött, hogy belevág egy új optikai keret és napszemüveg kollekcióba a Vogue Eyewear segítségével.

A klasszikus sziluettek új megjelenésével Hailey egy olyan vonalat akart tervezni, amely mindenki számára kínál valami újdonságot. Hű akart maradni a klasszikus formákhoz, melyet a Vogue Eyewear produkál és megteremteni azt a “nagyon klasszikus” érzést. Egyes kidolgozásoknál, mint például a márványozásnál vagy az aranykereteknél, saját stílusával azt kereste, amihez vonzódik. Ezzel a kollekcióval, Hailey olyan inspirációk, korszakok és formák kombinációját használta, melyeket saját magán is szeretett.

ÍÉs mindezt rendkívül jól csinálta! Ezzel a szemüveggel te leszel a saját múzsád, akit a reflektorfényre született. Soha ne félj merész lenni és vállald fel a divat iránti szendélyed, akárcsak Hailey. Most megtalálod a teljes kollekciót az eyerim-el!