• E-shop
  • Inform√°ci√≥
  • Fi√≥k

NŇĎi dioptri√°s szem√ľvegek

Legyen mindig st√≠lusos √©s v√°lasszon nŇĎi dioptri√°s szem√ľvegeink gazdag k√≠n√°lat√°b√≥l. A modern macskaszem alak√ļ, ov√°lis, sz√∂gletes √©s a n√©pszerŇĪ pil√≥ta szem√ľvegkeretek k√ľl√∂nb√∂zŇĎ arct√≠pusokhoz illenek. Legyen a szem√ľvege eredeti kieg√©sz√≠tŇĎje minden nap.


Hogyan v√°lasszon nŇĎi dioptri√°s szem√ľveget?


Szem√ľvegv√°laszt√°skor legink√°bb arct√≠pus√°b√≥l √©s st√≠lus√°b√≥l induljon ki. Ink√°bb sportosan szokott √∂lt√∂zk√∂dni vagy az elegancia √°ll k√∂zelebb √∂nh√∂z? Ha √∂n ink√°bb eleg√°ns t√≠pus, v√°lasszon finomabb nŇĎi dioptri√°s szem√ľveget. Ha √∂n kedveli a divatot √©s nem f√©l k√≠s√©rletezni, n√©zzen sz√©t az √°llatmint√°s vagy a szokatlan alak√ļ keretek k√∂zt.

Milyen szem√ľvegre van sz√ľks√©ge?


A megfelelŇĎ nŇĎi dioptri√°s szem√ľveg kiv√°laszt√°s√°nak fŇĎ felt√©tele nemcsak a keret alakja √©s kin√©zete, hanem a szem√©szeti v√©ny is. Ennek √©s a dioptria nagys√°ga alapj√°n online megrendelheti az √∂nnek val√≥ dioptri√°s szem√ľveget. M√≠nuszos dioptri√°ra a r√∂vidl√°t√≥ embereknek van sz√ľks√©g√ľk, pluszosra pedig a t√°voll√°t√≥knak, p√©ld√°ul akiknek az olvas√°s okoz probl√©m√°t.

Mindig √ľgyeljen a szem√ľveg minŇĎs√©g√©re


Az olcs√≥ √©s m√°r "k√©sz" szem√ľveget az √ľzletek √©s benzinkutak √°llv√°nyair√≥l ink√°bb ne vegye meg. Nagy val√≥sz√≠nŇĪs√©ggel nem fog megfelelni az √∂n egy√©ni sz√ľks√©gleteinek. Csak az orvos tudja meg√°llap√≠tani, p√©ld√°ul r√©szletes kivizsg√°l√°ssal, nincs-e sz√ľks√©ge szemenk√©nt elt√©rŇĎ dioptri√°ra. √Čs √≠gy bifok√°lis vagy multifok√°lis dioptri√°s szem√ľveget √≠r fel √∂nnek.

Milyen anyagokb√≥l k√©sz√ľlnek a keretek?


A nŇĎi dioptri√°s szem√ľvegek st√≠lusos kin√©zet√©t a lencs√©n k√≠v√ľl a keret√ľk is adja. A legelterjettebbek k√∂z√© tartozik p√©ld√°ul a mŇĪanyag, az acet√°t, a f√©m √©s az ac√©l. Kedvelt anyag m√©g az alum√≠nium, a propion√°t vagy a tit√°n, amelyek az allergi√°ban szenvedŇĎknek is alkalmasak.

V√°lasszon megfelelŇĎ alak√ļ szem√ľveglencs√©t


A dioptri√°s szem√ľveg kiv√°laszt√°sakor, ami st√≠lusos kieg√©sz√≠tŇĎ is lesz, nagy szerepet j√°tszik a fej alakja. A t√©glalap alak√ļ lencs√©k p√©ld√°ul a kerek archoz illenek. A lencs√©k nagys√°g√°t is igaz√≠tsa annak m√©ret√©hez, hogy ne takarj√°k el az eg√©sz arc√°t. Ha sz√≠valak√ļ arca van, √∂nnek az √ļgynevezett cat-eye nŇĎi dioptri√°s szem√ľvegek fognak illeni a legink√°bb.

Milyen alak√ļ szem√ľveget keres?

Elrejt√©se SzŇĪrŇĎ megjelen√≠t√©se
Filter
Rendez√©s: A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 3218

Extra ajándék az egész családnak: 2+1 INGYEN

Vásárolj 2 modellt az OiO és/vagy Kohe by eyerim kollekcióinkból, és a 3. (legolcsóbb) modellt kapd meg ingyen! Csak annyit kell tenned, hogy beírod az EYEFREE kódot a kosárban.

Megjelenítés 1 - 48 / 3218
< 1 3 ... 68

Miért az eyerim

Ingyenes szállítás 25 900 Ft
Utánvétes fizetés
60 napos visszak√ľld√©si garancia
MinŇĎs√≠tett viszontelad√≥
Szem√ľvegpr√≥ba webkamer√°val
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Der√≠tsd ki a jelenlegi szem√ľveged m√©ret√©t

  • N√©zd meg a szem√ľveged belsej√©t. √Āltal√°ban sz√°mok tal√°lhat√≥k rajta, amelyek a keret m√©ret√©t jel√∂lik √©s valahogy √≠gy n√©zhet ki: 52 [] 22 145
  • A m√©retrŇĎl sz√≥l√≥ inform√°ci√≥ leggyakrabban a sz√°r vagy a h√≠d belsŇĎ oldal√°n tal√°lhat√≥
Der√≠tsd ki a jelenlegi szem√ľveged m√©ret√©t

#2 TIPP: Haszn√°lj bankk√°rty√°t

S
M
L
a k√°rtya t√ļlny√ļlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szem√ľvegkeret m√©retei

Méret

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerŇĪ aj√°nlatokr√≥l vagy az √ļjdons√°gokr√≥l, √©s iratkozzon fel az eyerim h√≠rlevel√©re!

V√°laszt
V√°s√°rl√°s az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 25 900 Ft
Utánvétes fizetés
60 napos visszak√ľld√©si garancia
MinŇĎs√≠tett viszontelad√≥
Szem√ľvegpr√≥ba webkamer√°val
Megoszt√°s