A legújabb kötelező divatkiegészítőre vadászol? Az idei évadban a retró szemüveg láncok hivatalosan is felkerültek a legnagyobb trendek listájára. Ez a rendkívül menő trend nem csak divatos, de teljesen praktikus és funkcionális is!

Egy ideig a szemüvegláncok kizárólag a nagymamáink számára volt érdekes, de mostanra ez a retró stílus megérdemelten tért vissza, és a láncok hivatalosan is unalmas kiegészítőből egy ultrastílusos irányzattá fejlődtek. Az eyerim ezt természetesen tudja, ezért hoztunk nektek 9 exkluzív, általunk tervezett láncot a szemüvegekhez. 

Egy kicsit unalmasnak tűnik a kedvenc napszemüveged vagy szemüveged? A láncaink megoldják ezt a problémát és biztosan megfűszerezik a dolgokat. Tervezőink könnyed fémeket, gyöngyöket és színes műanyagokat használtak, hogy valóban feldobják a szemüveged.   

KÖNNYED FÉMEK 

Az egyszerűség mindig elegáns és előkelő. A szemüveged vagy napszemüveged könnyed ezüst, fekete vagy arany lánccal díszítheted. Ez kifinomult fémes hatást ad.  

eyerim szemüveg láncok

ELEGÁNS GYÖNGYÖK 

Ahogy Coco Chanel mondaná, egyszerűen nem tévedhetsz egy időtlen és klasszikus gyöngyszemmel. És ennél jobban nem is érthetnénk egyet! 

eyerim szemüveg láncok

SPORTKEDVELŐKNEK 

Ezek a sportos láncok egyedi, de sokkal kifinomultabb külsőt kölcsönöznek a szemüvegednek. Válaszd ki azt a színt, amely a legjobban feldobja majd a játékod. 

eyerim szemüveg láncok

FUNKY MŰANYAG 

Vigyél színt a mindennapokba. Más nap, más szín, más te! 

eyerim szemüveg láncok

És, hogy mi a legjobb? Az, hogy ezt a stílusos és praktikus kiegészítőt minden szemüveghez megvásárolhatod az eyerim.hu oldalán a kosárban! Akkor miért ne esnél szerelembe a legújabb trenddel és lépsz be a szemüvegláncot viselők körébe? Hozzánk hasonlóan te sem veszíted el többé a szemüveged (vagy stílusod).