Az egyik híres francia tervező, a másik egy brit sport és stílusikon. Az egyik úgy döntött, hogy gyönyörű, bohém stílusú női szemüvegeket készít, a másik pedig az olasz Safilo gyártóval kezdett együttműködni és megalkotta ezeket a klasszikus, de merész stílusú férfi szemüvegeket. 

ISABEL MARANT - előkelő, könnyed és elegáns francia stílusú szemüvegek 

Mindössze 27 éves volt, amikor bemutatta az első divatkollekcióját. Bohém francia stílusa nemcsak a nemzetközi díjakat hódította el, hanem az olyan híres nők szívét is, mint Alexa Chung, Victoria Beckham, Kate Moss, Sienna Miller és Rachel Weisz. Igen, Isabel Marantról beszélünk! 

Isabel Marant eyewear on eyerim

Napszemüvegeinek és dioptriás szemüvegeinek merész, nem túl érzékeny stílusát kortárs és kifinomult nők számára tervezték, akik személyesen közelítik meg a stílust és trendeket. Fedezze fel ezt az új, kihagyhatatlan szemüveg kollekciót most az eyerimen! 

DAVID BECKHAM EYEWEAR - a híres olasz minőség és stílus kombinációja

A világ egyik leghíresebb embere – aki nemcsak sportkarrierjéről ismert, hanem kiváló divatstílusáról is – úgy döntött, hogy mélyebbre ássa magát a divat világában, és együttműködést kezdeményezett az luxusszemüvegeket gyártó olasz Safilo márkával. David Beckham szemüvegei a legkifinomultabb anyagokon túl a legfinomabb részletekre is kiterjedő, csúcsminőségű olasz dizájnt is kínálnak.

David Beckham eyewear on eyerim

Ez a kollekció egyaránt stílusos és merész, ugyanakkor hű marad a klasszikus esztétikai megjelenéséhez. Megtestesíti az Olaszországban forgatott, ikonikus filmekből, illetve az azokban szereplő világhírességekből és városokból merített szezonális ihletet, melyek befolyásolták David stílusát. Fedezd fel a modelleket, tedd magadévá a gondtalan nyaralás szellemének érzését és látványát.

Élvezd a két márka csúcsminőségét és stílusát, amely megkülönböztet téged a tömegtől. Most az eyerimen!