• E-shop
 • Információ
 • Fiók

Ralph by Ralph Lauren RA7044 5738

35 790 Ft

A dioptriás szemüvegek Ralph by Ralph Lauren RA7044 5738 a Ralph by Ralph Lauren legfrissebb... Több megjelenítése

Méret

M
Méret M
A = 50 mm, B = 16 mm, C = 135 mm, D = 33 mm
Méret

Arc forma

Alkalmas
Szív
Szív
Ovális
Ovális
Kerek
Kerek

Jó tudni
A szemüveglencse kiválasztásakor további tökéletesítéseket is kérhet hozzá, mint amilyen a kékfényszűrő, napszemüveg- vagy fotokromatikus lencsék.

Készleten
Keret visszaküldése 30 napon belül
A szállítás a választott lencsétől függ
35 790 Ft
Visszatérítjük a pénzt a lencsékért is!
Az első eyerim vision lencsével ellátott szemüveg teljes értékét visszatérítjük 30 napon belül, amennyiben visszaküldöd. Olvass többet a visszaküldési szabályzatunkról.
Ralph by Ralph Lauren

Ralph by Ralph Lauren

A Ralph Lauren 40 évvel ezelőtt indult New Yorkban egy nyakkendő kollekcióval. Manapság 25 márka szerepel a Lauren istállóban mely mindegyike az időtlen amerikai design szimbóluma. A Ralph szemüvegek a fiatal nőket célozzák, és a nők energiáját, szenvedélyét hordozza magában élénk színeivel és szokatlan formáival.

Kinek készültek?

Kinek készültek?

A dioptriás szemüvegek Ralph by Ralph Lauren RA7044 5738 a Ralph by Ralph Lauren legfrissebb kollekciójának részei, nagy gondossággal nők számára készítve. Ez az elegáns teljes keretes modell a kortárs designer szemüvegek legfrissebb divatját követi. A wayfarer keret teszi a Ralph by Ralph Lauren RA7044 modelljét tökéletes választássá kerek, ovális és szív alakú arcformával rendelkezők számára.

Alapanyagok

Alapanyagok

A keret anyaga kiváló minőségű injektált acetát. A műanyaggal összehasonlítva az acetát lényegesen könnyebb, rugalmasabb és 100% hipoallergén.

Ingyenes Szállítás 25 900 FT

Ingyenes Szállítás 25 900 FT

Vedd meg a Ralph by Ralph Lauren RA7044 5738 -et most az eyerimen és ingyen szállítjuk egyenesen az ajtódhoz az eredeti védőcsomagolásában.

Lencse

Dioptriás lencsék

Amikor dioptriás szemüveget választasz, ne csak a megfelelő keretet vedd figyelembe, hanem a megfelelő lencse kiválasztását is.
Nézd meg, milyen típusú és technológiájú lencséket kínálunk, és a szakképzett technikusunk közvetlenül saját laboratóriumunkban készíti el neked azokat.

Minden lencsénk:

Tükröződésmentes
Tükröződésmentes
UVA + UBV szűrővel
UVA + UBV szűrővel
Karcálló
Karcálló
Ellenáll a szennyeződéseknek
Ellenáll a szennyeződéseknek
Edzett
Edzett
Lencse színezés és technológiák

Lencse színezés és technológiák

Színtelen lencsék

Színtelen lencsék

Minőségi átlátszó lencsék mindennapos viselethez. Választhatsz egy alap verziót az eyerim vision lencsék formájában, valamint egy prémium verziót, amit Essilor prémiumnak hívnak.

Az eyerim vision lencséink minőségi, szabványosított és megfizethető árúak. Számíthatsz egy antigláresz rétegre, valamint egy keményített felületre, amely ellenáll a karcolásoknak és a szennyeződéseknek.

Az Essilor prémium lencsék személyre szabottan készülnek, és tartalmazzák az optikai óriás, az EssilorLuxottica Crizal® felületkezelését. Az exkluzív technológiák kombinációja megvédi a lencséidet, így azok tükröződésmentesek, ellenállók a karcolásoknak, víznek és zsíroknak. Bármit is csinálsz, a lencséid sosem hagynak cserben.

Kék fényt szűrő lencsék

Kék fényt szűrő lencsék

Lencsék puha réz színnel, melyek blokkolják a potenciálisan káros kék fényt minden digitális eszközről. Csökkentik a szemfáradtságot, a szemvörösséget, a fejfájást és az alvásproblémákat. Választhatsz egy alap verziót az eyerim vision lencsék formájában, valamint egy prémium verziót, amit Essilor prémiumnak hívnak.

Az eyerim vision lencséink minőségi, szabványosított és megfizethető árúak, minimalizálva a kékfény sugárzást digitális képernyőkről és mesterséges megvilágításból. Magas látáskényelmet és a látásfáradtság megelőzését biztosítják.

Az Essilor prémium lencsék személyre szabottan készülnek, és akár 3-szoros védelmet nyújtanak a UV- és kék-lila fény ellen. Kiküszöbölik a tükröződéseket, és a lencsék optimalizált tisztaságának köszönhetően csak minimális színezetet tartalmaznak.

Dioptriás napszemüveg

Dioptriás napszemüveg

Egy praktikus eszköz mindazok számára, akiknek egyszerre szükségük van napszemüvegre és szemüvegre is. Amikor dioptriás napszemüveget választasz, választhatsz három típus közül - klasszikus napszemüveg, polarizált lencsék vagy tükrös lencsék közül, így nemcsak stílusos, hanem főleg funkcionális szemüveget kapsz. Mindig választhatsz egy alap verziót az eyerim vision lencsék formájában, valamint egy prémium verziót, amit Essilor prémiumnak hívnak.

Az eyerim vision lencséink magas minőségűek, szabványosítottak és megfizethető árúak mindazok számára, akiknek egyszerre szükségük van napszemüvegre és szemüvegre. Választhatsz elérhető felületkezelésekből és színekből, így nemcsak stílusos, hanem főleg funkcionális szemüveget kapsz.

Az Essilor prémium lencsék személyre szabottan készülnek, hogy a látásodnak a legjobb megoldást nyújtsák a nap alatt. Az optikai óriás, az EssilorLuxottica prémium bevonata túlmutat a vakítás és UV-védelem határain, lehetővé téve számodra, hogy mélyebben láss és jobb színfelbontással rendelkezz. Ezek a legmodernebb receptre szabott napszemüvegek arra lettek kifejlesztve, hogy illeszkedjenek az egyéni receptedhez, és tökéletes látást biztosítsanak még a legfényesebb fényviszonyok között is.

Az önszínező (fotokróm) lencsék

Az önszínező (fotokróm) lencsék

Ezek a különlegesen kezelt lencsék besötétednek a közvetlen napfényben, praktikus napszemüveget teremtve. Ellenkezőleg, beltérben szinte teljesen átlátszóak maradnak. Nemcsak a UV sugárzás ellen védenek, hanem a digitális eszközök kék fénye ellen is. Választhatsz egy alap verziót az eyerim vision lencsék formájában, valamint egy prémium verziót, amit Essilor prémiumnak hívnak.

Az eyerim vision lencséink magas minőségűek, szabványosítottak és megfizethető árúak, mindennapi és egész napos viselethez megfelelőek. Gyorsan alkalmazkodnak és változnak a fényintenzitáshoz, belső térben szinte nem színeződnek. Emellett védelmet nyújtanak a UV és kék fény ellen.

Essilor premium are custom-made lenses from EssilorLuxottica with the intelligent Transitions Xtractive ® surface treatment. They are the darkest photochromic lenses so far, suitable for wearing in very intense light and heat outside, inside and even behind the wheel. Transitions between coloring and lightening of the lens are the fastest with this technology. In the interior, they have a soft color and provide the highest protection against UV and blue light.

Lencse vastagság

Lencse vastagság

Hagyományos lencsék

Hagyományos lencsék

Tartós, tükröződésmentes bevonattal ellátott lencsék, melyek törésmutatója 1.5, és az ajánlott maximális dioptria méret +/- 2.00.

Vékonyabb (könnyű) lencsék

Vékonyabb (könnyű) lencsék

A standard lencsékhez képest 25%-kal vékonyabbak és könnyebbek. 7-szer ellenállóbbak a karcolásokkal szemben, törésmutatójuk 1.60, és az ajánlott maximális dioptria méret +/- 4.25.

Extra könnyű lencsék

Extra könnyű lencsék

A standard lencsékhez képest akár 40%-kal vékonyabbak és könnyebbek. Törésmutatójuk 1.67, és az ajánlott maximális dioptria méret +6.00 / -10.00.

Paraméterek

Modell
RA7044 5738
Sku
GRRL-G003023-M107307
A keret színe
Barna
Lencse színe
Kristály
Keret típus
Szogletes
Keret típusa
Teljes keretes
Polarizált
Nem
Kollekció
Női
Keret gyári színe
Brown Marble
Lencse gyári színe
Crystal
Gyártási anyag
Acetate
Keret alapanyag
Acetát

Vélemények

Még nincs vélemény - próbáld ki a terméket és oszd meg az élményedet.

Miért az eyerim

Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

 • Nézd meg a szemüveged belsejét. Általában számok találhatók rajta, amelyek a keret méretét jelölik és valahogy így nézhet ki: 52 [] 22 145
 • A méretről szóló információ leggyakrabban a szár vagy a híd belső oldalán található
Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

#2 TIPP: Használj bankkártyát

S
M
L
a kártya túlnyúlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szemüvegkeret méretei

A szemüvegkeret méretei
Arcforma útmutató

Milyen az arcformája?

Jó tudni
Ha úgy gondolja, hogy az arctípusa hasonló a felsoroltak bármelyikéhez, és legalább 2 fő jellemző egyezik, akkor megtalálta a megfelelőt!

Szögletes

Szögletes

 • Szögletes állkapocs
 • Az arc minimálisan kerekített
 • A homlok, az arccsont és az állkapocs szinte ugyanolyan szélesek
 • Az arc ugyanolyan hosszú, mint amilyen széles
Szív

Szív

 • A homlok közepén a haj csúcsos alakban nő
 • Hegyesebb áll
 • A homlok és az arccsont a legszélesebb
 • Szűk állkapocs
Kerek

Kerek

 • Az arc ugyanolyan hosszú, mint amilyen széles
 • Az állkapocsnak nincsenek jellegzetes elemei, nagyon lekerekített
 • Az arccsontok a legszélesebbek az arcon
Ovális

Ovális

 • Az arc inkább hosszabb, mint szélesebb
 • Az arccsontok a leghangsúlyosabbak
 • A homlok és az állkapocs lekerekített
 • Nincsenek éles/feltűnő vonások

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Választ
Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Olvass tovább …
Megosztás