Dioptriás lencsék az eyerimen:
Melyik a legjobb az Ön számára?

Publikované 5.10.2022, 5 minút čítania

 
 

Már több mint 500 000 vásárló élvezi a jobb látást a dioptriás szemüvegeinknek köszönhetően, melyek első osztályú lencséket tartalmaznak, amelyek az egyik vezető európai dioptriás lencsegyártó, az Essilor Group-szal együttműködésben jöttek létre.

A francia Essilor Group társaság 160-éves múlttal rendelkezik, amely során jelentős technológiai előrelépésben vettek részt az optika szakterületén. A társaság három innovatív és technológiai központot vezet, valamint együttműködik állami és magán kutatóintézetek nemzetközi hálózatával, hogy jobb megoldásokat fejlesszenek az emberek szemészeti szükségleteinek javítására, függetlenül attól hol élnek vagy mennyi a keresetük. Tudjon meg többet az Essilor Group társaságról itt.

Essilor

A francia Essilor Group társaság 160-éves múlttal rendelkezik, amely során jelentős technológiai előrelépésben vettek részt az optika szakterületén.

Az Essilor Group társaság eyerim vision lencséivel ellátott dioptriás szemüvegek rendelésével biztos lehet abban, hogy egymást kiegészítő több technológia kombinációja jut el önhöz, amelyek javítják látását, védik szemeit és javítják a látása élességét. És azért, hogy új szemüvege maximálisan illeszkedjen minden szükségletéhez, több típus és számos tökéletesítés közül válasz

Hogyan válasszon szemüveget, hogy minden igényének megfeleljen? Melyik típus a legjobb az Ön számára, és milyen funkciókra van szüksége?

 

A LENCSÉK TÍPUSAI

Hogyan kellene segítenie az új szemüvegnek?

Jobb látás távolba – Ebben az esetben távoli szemüvegre van szüksége, amely a rövidlátást (miópiát) korrigálja, vagyis azt az állapotot, amikor probléma nélkül látja a közeli tárgyakat, de a távolabbi dolgok elmosódottnak tűnnek. A szemészeti vényen ez az állapot mínuszjellel (-) van jelölve, ezek a lencsék pedig "mínuszos lencseként" ismertek.

Jobb látás közelre – Ebben az esetben olvasó szemüvegre van szüksége, amely a távollátást (hiperópiát) korrigálja, tehát azt az állapotot, amikor a tárgyak többségét nem látja élesen, függetlenül attól, milyen távolságban vannak. A szemészeti vényen ezt az állapotot pluszjel (+) jelöli és ezek a lencsék ""pluszos lencseként"" ismertek.

Jobb látás közelre és távolra is – Ilyen esetben multifokális szemüvegre van szüksége, amely mindkét problémát korrigálja – a rövidlátást (miópiát) és a távollátást (hiperópiát) is. Vitathatatlan előnyük, hogy nem kell több szemüveget cserélgetnie.

Divatszemüvegek – Ez a szemüvegtípus divatos kiegészítőként is használható. Lencséi nem dioptriásak, de például kékfényszűrővel lehet őket tökéletesíteni.Vylepšenia dioptrických šošoviek

 

LENCSÉK TÖKÉLETESÍTÉSEI

Hagyományos lencsék. Ne hagyja magát félrevezetni a megnevezéssel – a hagyományos eyerim vision lencséink az Essilor Group társaságtól prémium minőségű áttetsző üvegből készülnek, melyek antireflex réteggel vannak bevonva, karcolásállóak, vízállóak és mint az összes többi szemüvegünk, 100 %-os UV védelmet nyújtanak.

A kékfényszűrős lencsék speciális antireflex felülettel vannak ellátva, ami a digitális eszközök által sugárzott káros kékfény akár 35 %-át blokkolja. Ezáltal mérséklik a szem fáradtságát, kipirosodását, a fejfájást és az alvásproblémákat. Ezek a lencsék 100 %-os UV-védelmet biztosítanak, karcolásállóak, nem maradnak foltosak, és minden tevékenységtípushoz alkalmasak, akárcsak mindennapos viseletre.

A dioptriás napszemüveglencsék kombinálják a napszemüveget és a dioptriás szemüveget, aminek köszönhetően ideális 2az1-ben megoldást kínálnak. Választhat hagyományos, polarizált vagy stílusos tükrös lencsék közül. - Hagyományos napszemüveg lencsék – Tónusos, 3. kategóriába tartozó eyerim vision lencsék az Essilor Group társaságtól, amelyek a fény 83 %-át elnyelik a szemek optimális védelmének érdekében a napfényes napokon. Három szín közül választhat – zöld, barna vagy szürke. - Polarizált lencsék – Lehető legjobb UV-sugárzás elleni védelem. A polarizált eyerim vision napszemüveg-lencsék az Essilor Group társaságtól maximális kényelmet biztosítanak a napfényes napokon, mert blokkolják a fényvisszaverődéseket a különböző felületekről, mint amilyen a víz, úttest, hó vagy a fedélzeti deszka. Ezáltal ideálisak sportoláshoz, vízparti pihenéshez vagy vezetéshez. - Tükörbevonatos lencsék – Tónusos, 3. kategóriába tartozó eyerim vision lencsék az Essilor Group társaságtól, amelyek a fény 83 %-át elnyelik a szemek optimális, sugárzás elleni védelmének érdekében a napfényes napokon – a hagyományos napszemüveglencsékkel ellentétben pedig divatos tükörhatást is biztosítanak! ""Tükrös"" lencséink háromféle színben kaphatók: arany, ezüst és kék.

A fotokromatikus lencsék csökkentik a dioptriás és napszemüveg állandó váltogatásának szükségességét. Ezek a sötétülő eyerim vision lencsék az Essilor Group társaságtól alkalmazkodnak a fényerőhöz, beltéren színtelenek, de napfény hatására elsötétednek. A sötétülés megközelítőleg 30 másodpercig tart, kivilágosodásuk nagyjából 5 percig. Ezek a lencsék valóban többfunkciósak – 100 %-os UV-védelmet és 35 %-os kékfényvédelmet biztosítanak. - Hagyományos fotokromatikus lencsék – Ezek a kiegészítő lencsék egésznapos viseletre alkalmasak. Beltéren csak enyhén színesek (szinte színtelenek), viszont UV hatására elsötétülnek. 100 %-os UV-sugárzás elleni védelmet nyújtanak. Két színben kaphatóak: barna (fokozza a kontrasztot) és szürke (semleges, támogatja a helyes színlátást) színekben. - Prémium minőségű fotokromatikus lencsék – A legsötétebb fotokromatikus lencséink. Azok számára optimális, akik sok időt töltenek a szabadban és egyben a volán mögött is. Ezek a lencsék részben sötétek maradnak beltéren is.Materiál dioptrických šošoviek

 

A LENCSÉK ANYAGA

Általános lencsék – Az UV-sugárzás 100 %-os blokkolásán kívül ezek a lencsék karcolásállóak, valamint antireflex és víztaszító réteggel vannak bevonva. Törési indexük 1,5 és a javasolt maximális dioptria esetükben +/- 2,00.

Hagyományos lencsék – Az általános lencsékkel ellentétben a hagyományos lencsék 25 %-kal vékonyabbak és könnyebbek. Az UV-sugarak 100 %-os blokkolásán kívül ezek a lencsék 7x ellenállóbbak a karcolásokkal szemben, antireflex és víztaszító réteggel vannak bevonva. Törési indexük 1,60, a javasolt maximális dioptriájuk pedig +/- 4,25.

Prémium minőségű lencsék - Az általános lencsékhez viszonyítva 40 %-kal vékonyabbak és könnyebbek. Az UV-sugarak 100 %-os blokkolásán kívül ezek a lencsék rendkívül ellenállóak a karcolással szemben, antireflex és víztaszító réteggel vannak bevonva. Törési indexük 1,67 és a javasolt maximális dioptriájuk +/- 4,50-től +/- 6,00-ig terjed.Prečo sú naše dioptrické šošovky skvelé?
 

Miért olyan kiválóak a dioptriás lencséink?

Nálunk ugyanolyan minősített dioptriaminőségre számíthat, mint a hagyományos üzletekben. Akkor miért van az a nagy különbség a lencsék árai között? Az üzletekben a szemüvegek árainak tartalmazniuk kell például a helyiségek bérleti díját, energiaárakat, forgalmazók és több alkalmazott költségeit stb. Mi a szemüvegeket közvetlenül a világmárkáktól szerezzük be , a lencsék esetében pedig együttműködünk a francia Essilor Group társasággal és nincs szükségünk közvetítőkre, ennek köszönhetően nincsenek plusz költségeink. A dioptriás lencséket ráadásul szakképzett optometristánk csiszolja be közvetlenül saját laboratóriumunkban.

 
 

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldés
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával