• E-shop
  • Információ
  • Fiók

Multifokális dioptriás szemüvegek

A szemüvegek világa sem kerüli az újításokat. Ezért kínálatunkban megtalálhatók a technológiailag részletesebben kidolgozott és az egyre keresettebb multifokális dioptriás szemüvegek, amelyek a tudomány előrelépéseit egyesítik hétköznapi életünkkel. Próbálja ki saját bőrén, milyen is ez a haladás és higgye le, hogy nem fogja megbánni. A számos világhírű márka stílusos modellje, valamint az anyagok és kerettípusok széles választéka garantálja, hogy valóban mindenki megtalálja a neki való szemüveget. Mégpedig kortól, nemtől vagy bármilyen különleges igénytől függetlenül.

Hogyan működnek a multifokális dioptriás szemüvegek?


Korábban a dioptriás szemüvegek világa főként a bifokális és trifokális lencsékhez kapcsolódott. A jelenlegi, technológiailag fejlettebb lencsék három optikai zónát kapcsolnak össze látható átmenetek nélkül. A multifokális dioptriás szemüvegek, amelyeket progresszív szemüvegeknek is nevezünk, gondoskodnak a hibátlan és kiváló minőségű látásról közelre, távolra, de egyben a közepes távolságokra is. A bifokális és trifokális lencsékre jellemző átmeneti vonal legyen a múlté és tartson lépést a korral a kínálatunkban található innovatív multifokális dioptriás szemüvegeknek köszönhetően.

A multifokális lencsék előnyei


A dioptriás szemüvege multifokális lencséi minden távolságra gond nélküli látást biztosítanak. Így egy időben könyvet olvashat, figyelheti a számítógép képernyőjét, miközben folyamatosan tudni fogja, mi történik ön körül. Mindez zavaró átmenetek nélkül, ami nemcsak kényelmes, hanem összességében esztétikus is.

Adjon a multifokális szemüvegének kékfény-védelmet is és számos egészségi problémát előzhet meg, amelyek ennek a fénynek a nagymértékű hatásával függnek össze. De a lencsék további speciális lehetőségei közül is választhat még, amelyeknek köszönhetően a hibátlan látás vizein evezhet.

Milyen alakú szemüveget keres?

Elrejtése Szűrő megjelenítése
Filter
Rendezés: A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 9235
Visszatérítjük a pénzt a lencsékért is!
Az első eyerim vision lencsével ellátott szemüveg teljes értékét visszatérítjük 30 napon belül, amennyiben visszaküldöd. Olvass többet a visszaküldési szabályzatunkról.
Megjelenítés 1 - 48 / 9235
< 1 3 ... 193

Miért az eyerim

Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

  • Nézd meg a szemüveged belsejét. Általában számok találhatók rajta, amelyek a keret méretét jelölik és valahogy így nézhet ki: 52 [] 22 145
  • A méretről szóló információ leggyakrabban a szár vagy a híd belső oldalán található
Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

#2 TIPP: Használj bankkártyát

S
M
L
a kártya túlnyúlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szemüvegkeret méretei

A szemüvegkeret méretei

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Választ
Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Megosztás