• E-shop
  • Inform√°ci√≥
  • Fi√≥k

Dioptri√°s szem√ľvegek k√©k f√©ny elleni v√©delemmel

Adja meg szemeinek a kellŇĎ gondoskod√°st a k√©kf√©ny-v√©delemmel ell√°tott dioptri√°s szem√ľvegeknek k√∂sz√∂nhetŇĎen. A gazdag k√≠n√°latban mindenki megtal√°lja a neki megfelelŇĎt nemtŇĎl, kort√≥l √©s arct√≠pust√≥l f√ľggetlen√ľl. N√°lunk megtal√°lja az apr√≥ r√©szletekig kidolgozott teljes szem√ľvegkeretet, de a tervezŇĎi optika idŇĎszerŇĪ divatir√°nyzatait t√ľkr√∂zŇĎ f√©lkeretes modelleket is. Intsen b√ļcs√ļt a f√°radt √©s megterhelt szemeknek m√©g ma √©s v√°lasszon a st√≠lusos szem√ľvegek k√∂z√ľl, amelyek nemcsak munka k√∂zben, hanem szabadidej√©ben is v√©deni fogj√°k szemeit.

Mi√©rt v√°lasszon k√©kf√©ny-v√©delemmel ell√°tott szem√ľveget?


Napjaink modern vil√°g√°ban a digit√°lis k√©pernyŇĎk elŇĎl tal√°n m√°r senki nem tud elmenek√ľlni. A k√©k t√≠pus√ļ f√©ny nagym√©rt√©kŇĪ hat√°s√°nak eredm√©nye lehet a megerŇĎltetett, sz√°raz vagy f√°radt szem. Hossz√ļ t√°von ak√°r l√°t√°sprobl√©m√°kat is okozhat, p√©ld√°ul rosszabb l√°t√°st vagy az √©les l√°t√°s elveszt√©s√©t.

A mesters√©ges k√©k f√©ny nemcsak a szemre lehet negat√≠v hat√°ssal, hanem az alv√°si ciklusra. A k√©kf√©ny-v√©delemmel ell√°tott dioptri√°s szem√ľvegek gondoskodnak arr√≥l, hogy szemei a digit√°lis k√©pernyŇĎ elŇĎtt t√∂lt√∂tt hossz√ļ √≥r√°k ellen√©re is pihentek legyenek. Gondoljon csemet√©ire is, hisz sz√©les k√≠n√°latunkban az √©rz√©keny gyerekszemekre is tal√°l megb√≠zhat√≥ v√©delmet.

V√©ny alapj√°n v√°lasszon dioptri√°s szem√ľveget


A k√©kf√©nyv√©delemmel ell√°tott szem√ľvegek st√≠lusos kieg√©sz√≠tŇĎk√©nt, ugyanakkor praktikus l√°t√°sv√©dŇĎ eszk√∂zk√©nt is szolg√°lhatnak. Ha dioptri√°s szem√ľvegre is sz√ľks√©ge van, elŇĎsz√∂r vizsg√°ltassa meg szem√©t a szem√©szeten. Majd a szem√©sztŇĎl kapott v√©nynek megfelelŇĎen v√°lasszon lencs√©t. Ugyanis mindk√©t szem√©nek k√ľl√∂n dioptri√°ra lehet sz√ľks√©ge, esetleg m√°s l√°t√°sprobl√©m√°ja is lehet. Ez√©rt a k√©kf√©ny-v√©delemmel ell√°tott dioptri√°s szem√ľveg v√°laszt√°sa elŇĎtt √©rdemes szakorvoshoz fordul.

Milyen alak√ļ szem√ľveget keres?

Elrejt√©se SzŇĪrŇĎ megjelen√≠t√©se
Filter
Rendez√©s: A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 5900
Megjelenítés 1 - 48 / 5900
< 1 3 ... 123

Miért az eyerim

Ingyenes szállítás 25 900 Ft
Utánvétes fizetés
60 napos visszak√ľld√©si garancia
MinŇĎs√≠tett viszontelad√≥
Szem√ľvegpr√≥ba webkamer√°val
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Der√≠tsd ki a jelenlegi szem√ľveged m√©ret√©t

  • N√©zd meg a szem√ľveged belsej√©t. √Āltal√°ban sz√°mok tal√°lhat√≥k rajta, amelyek a keret m√©ret√©t jel√∂lik √©s valahogy √≠gy n√©zhet ki: 52 [] 22 145
  • A m√©retrŇĎl sz√≥l√≥ inform√°ci√≥ leggyakrabban a sz√°r vagy a h√≠d belsŇĎ oldal√°n tal√°lhat√≥
Der√≠tsd ki a jelenlegi szem√ľveged m√©ret√©t

#2 TIPP: Haszn√°lj bankk√°rty√°t

S
M
L
a k√°rtya t√ļlny√ļlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szem√ľvegkeret m√©retei

Méret

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerŇĪ aj√°nlatokr√≥l vagy az √ļjdons√°gokr√≥l, √©s iratkozzon fel az eyerim h√≠rlevel√©re!

V√°laszt
V√°s√°rl√°s az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 25 900 Ft
Utánvétes fizetés
60 napos visszak√ľld√©si garancia
MinŇĎs√≠tett viszontelad√≥
Szem√ľvegpr√≥ba webkamer√°val
Megoszt√°s