• E-shop
  • Információ
  • Fiók

Dioptriás sportszemüvegek

Válasszon dioptriás sportszemüvegeink széles kínálatából és élvezze a kényelmet sportolás közben is. Nálunk megtalálja a világhírű sportmárkák, mint például az Adidas, Nike, Oakley, Polaroid vagy Under Armour modelljeit. Kínálatunkban minden arctípushoz talál szemüveget. Elég, ha felpróbálja őket a virtuális tükör segítségével és megtalálja az ön számára ideális szemüveget. A dioptriás sportszemüveg speciális designjának köszönhetően minden oldalról lefedi a szemét.

Érdemes minőségi szemüvegbe befektetni


Még a szemüvegvásárlás előtt vizsgáltassa meg látását szemészeten. Gyakran előfordul, hogy a szemek mindegyikének más-más dioptriára van szüksége. Továbbá egyéb szemproblémái is lehetnek, amelyek esetén speciálisan módosított lencsékre van szüksége. A szemészeti vény alapján válassza ki az önnek megfelelő lencsét és keretet. A szupermarketekben kapható olcsó dioptriás szemüvegeket inkább kerülje. Ezek mindkét lencséje egyforma dioptriájú, ami nemcsak fejfájást okozhat, hanem látását is károsíthatja.

Fizikai tevékenység során különösen szükség van a jó minőségű keretre. Ugyanis gyakrabban áll fenn a sérülés vagy az esés veszélye, amikor az olcsó anyagból készült szemüveg könnyen összetörik. Nálunk acetát-, fém-, titán-, alumínium- és acélkeretek, sőt a legkiválóbb minőségű műanyag keretek közül válogathat. Ezek nemcsak tartósak, hanem időtálló designjuk is van. Így sportolás közben is stílusos lesz.

Milyen lencséket talál nálunk?


Számos lencsetípus közül válogathat. A hagyományos lencséken kívül speciális szűrőkkel ellátott lencséket is választhat. A sportoláshoz ideálisak az antireflex bevonattal kezelt dioptriás lencsék. Ezek védenek a vízfelületről vagy a hórétegről visszaverődő napsugarakkal szemben.

Milyen alakú szemüveget keres?

Elrejtése Szűrő megjelenítése
Filter
Rendezés: A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 171
Megjelenítés 1 - 48 / 171
< 1 3 4

Miért az eyerim

Ingyenes szállítás 25 900 Ft
Utánvétes fizetés
60 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

  • Nézd meg a szemüveged belsejét. Általában számok találhatók rajta, amelyek a keret méretét jelölik és valahogy így nézhet ki: 52 [] 22 145
  • A méretről szóló információ leggyakrabban a szár vagy a híd belső oldalán található
Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

#2 TIPP: Használj bankkártyát

S
M
L
a kártya túlnyúlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szemüvegkeret méretei

Méret

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 25 900 Ft
Utánvétes fizetés
60 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Megosztás