• E-shop
  • Információ
  • Fiók

Előtétes dioptriás szemüvegek

Találja meg az ön számára ideális darabot és próbálja ki a napvédő előtéttel ellátott dioptriás szemüveget. Nemcsak stílusos, hanem főként praktikus. Ugyanis egy modellben van napszemüvege és egyben dioptriás szemüvege is. Hagyományos alakú keretek vagy merész újdonságok közül is választhat. Kínálatunkban világhírű divattervezők és márkák modelljei találhatók. Próbálja fel őket otthona kényelméből és fedezze fel, melyik illik önnek.

A divatos modellek válogatása minden arctípushoz megfelel. Továbbá különböző anyagú keretek közül választhat, például acél-, műanyag vagy fémkeretek közül.

Ne becsülje alá a dioptriás szemüveg kiválasztását

Első pillantásra nagy kezdeti befektetésnek tűnhet a jó minőségű szemüvegkeret vásárlása. Viszont ez a befektetés idővel megtérül, mégpedig hosszú távú viselet formájában. A tartós és minőségi anyagból készült kereteket nem fogja egykönnyen tönkre tenni. Ne becsülje alá az új előtétes dioptriás szemüveg vásárlását. Elsőként látogasson el szemorvosához. Majd a tőle kapott vény alapján válasszon lencsét.

Lehet, hogy úgy tűnik, hogy a szupermarketekben kapható előre elkészített szemüvegek vásárlása előnyös. Azonban gyakran előfordul, hogy az ember mindkét szeme külön-külön dioptriát igényel. De az üzletekben vásárolt szemüvegek lencséinek dioptriája egyforma. Ezáltal tovább rontaná látását.

Védje szemeit a napsugarakkal szemben

A napvédő előtéttel ellátott dioptriás szemüvegek rendkívül praktikusak. Nem kell két külön típusú szemüveget hordania, ezáltal nemcsak helyet spórol, de nem kell még egy másik szemüvegre külön vigyáznia, hogy el ne veszítse. Ráadásul ezt a szemüveget egész éven viselheti. Ahányszor csak előbújik a nap, egyszerűen felhelyezi a szűrőt. Így a napsugarak nem fogják vakítani és egyben szemeit is védi a káros sugárzástól.

Milyen alakú szemüveget keres?

Elrejtése Szűrő megjelenítése
Filter
Rendezés: A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 63
Megjelenítés 1 - 48 / 63
< 1

Miért az eyerim

Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

  • Nézd meg a szemüveged belsejét. Általában számok találhatók rajta, amelyek a keret méretét jelölik és valahogy így nézhet ki: 52 [] 22 145
  • A méretről szóló információ leggyakrabban a szár vagy a híd belső oldalán található
Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

#2 TIPP: Használj bankkártyát

S
M
L
a kártya túlnyúlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szemüvegkeret méretei

A szemüvegkeret méretei

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Választ
Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Megosztás