• E-shop
  • Információ
  • Fiók

Tommy hilfiger dioptriás szemüvegek

Kényeztesse magát a Tommy Hilfiger márka stílusos dioptriás szemüvegeivel. Kínálatunkban mindenki számára talál szemüveget – hölgyeknek, férfiaknak és gyerekeknek is. Döntsön a minőség és a modern külső kombinációja mellett. Válasszon a különböző acél-, műanyag- vagy fémkeretek közül. Kínálatunkban hipoallergén acetátmodellek is találhatóak. Ebből az anyagból készült szemüvegek könnyűek, tartósak és számos színváltozatban készülnek.

Döntsön a formatervezői világmárka mellett

A legkedveltebb és a vezető divatmárkák egyikét Tommy Hilfiger tervező alapította még 1985-ben. Munkája azóta rengeteg díjat és sikert hozott számára. A Tommy Hilfiger dioptriás szemüvegek a hosszú éveken át tartó minőség jelképei. Saját elmondása szerint alkotásait az optimista vízió és az egyediség ünneplése hajtja. Próbáljon fel néhányat modelljei közül kényelmesen, webkameráján keresztül.

Hogyan válasszon helyesen napszemüveget?

Minden kínálatunkban szereplő dioptriás szemüveg lencséje antireflex réteggel van ellátva és védelmet nyújtanak a kék fénnyel szemben. Ez szinte mindenhol jelen van. Legnagyobb mértékben azonban olyan eszközök kijelzője termeli, mint amilyen a mobil vagy a televízió, amely által alvási zavarokat is okoznak.

A kékfény-szűrőn kívül azonban választáskor a megfelelő méretet is tartsa szem előtt. A kínálatunkban szereplő Tommy Hilfiger dioptriás szemüvegek többsége univerzális méretű. De L-es, M-es vagy akár S-es méretű keretek is rendelkezésére állnak.

Azért, hogy a dioptriás szemüvege mindig jól álljon önnek, a szűrőben válassza ki arctípusát. Tehát hogy arca szívalakú, ovális, kerek vagy szögletes. Vásárlás előtt ugyancsak látogasson el a szemészhez és a tőle kapott vény alapján válasszon szemüveget. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy látását tovább rontja.

Milyen alakú szemüveget keres?

Elrejtése Szűrő megjelenítése
Filter
Rendezés: A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 138 A keresés pontosításához használja a szűrőt
Megjelenítés 1 - 48 / 138
< 1 3

Miért az eyerim

Ingyenes szállítás 25 900 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldés
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

  • Nézd meg a szemüveged belsejét. Általában számok találhatók rajta, amelyek a keret méretét jelölik és valahogy így nézhet ki: 52 [] 22 145
  • A méretről szóló információ leggyakrabban a szár vagy a híd belső oldalán található
Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

#2 TIPP: Használj bankkártyát

S
M
L
a kártya túlnyúlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szemüvegkeret méretei

Méret

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 25 900 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldés
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Megosztás