I. Bevezető megállapítások

 1. A „Black Fair Friday” elnevezésű esemény jelen feltételei határozzák meg az esemény szabályait, feltételeit, alkalmazási körét és hirdetési szabályait; az esemény résztvevőire vonatkozó felhasználási feltételeket és jogokat, valamint a szervező kötelezettségeit.
 2. Azok a vevők vehetnek részt az eseményen, akik megfelelnek az eseményre vonatkozó részvételi feltételeknek. Ezzel az esemény résztvevőivé válnak (a továbbiakban: az „Esemény Résztvevői”).

II. Az esemény tárgya és részvételi feltételei

 1. Az esemény tárgya, hogy megteremtse a lehetőséget az Esemény Résztvevői számára, hogy az esemény feltételei szerint és annak időtartama alatt engedményeket vehessenek igénybe – beleértve a https://www.eyerim.hu weboldalon meghirdetett termékek (a továbbiakban: „Termékek”) árát csökkentő engedményt – az alábbi 2. pontban megadott összegben (a továbbiakban: az „Engedmény Tárgya”).
 2. Az engedményeket az alábbi összegben lehet igénybe venni:
  • 23% a nem akciós napszemüvegek vagy dioptriás szemüvegek minden modelljére, amelyek összértéke meghaladja a 58 000 forintot a következő kóddal: BF23HU
  • 23% a lencsékre dioptriás kerettel együtt a következő kóddal: BF23SEE
  • Ingyenes alaplencsék az eyerim kollekcióból (OiO vagy Kohe by eyerim) való keretek vásárlásakor a következő kóddal: BFHULENS. Az akció érvényes az 1.5-ös indexű alaplencsék kiválasztásakor. Ha más típusú dioptriás lencsét vagy annak fejlesztését választod, 4990 forintot vonunk le a kosaradban lévő szemüvegek végső összegéből. Ha a dioptriás értéked magasabb, mint -6, gyártási okokból nem lesz lehetőséged az alap lencséket választani. Válassz más lencséket és 4990 forint levonásra kerül majd a végösszegből a kosárban.

  Az a) pontban említett kedvezmény igénybevétele utáni termék visszaküldése esetén az eljárás a következő:

  Abban az esetben, ha a Résztvevő visszaküldi a terméket/termékeket, és ennek következtében a rendelés végösszege 58 000 Ft alá csökken, a kupon felhasználási feltételei megszegésre kerülnek. Emiatt a kedvezmény nem vonatkozik arra a termékre/termékekre, amelyek megtartása mellett dönt a Résztvevő. Ezen termékekre a teljes összeget beszámítjuk, és a rendelésért fizetett teljes összeg és a Résztvevő által megtartott termék/termékek teljes összege közötti különbözetet visszatérítjük.

 3. Az engedményre jogosító kódok és az engedménnyel csökkentett árak csak a promóció időtartama alatt érvényesek és csak abban az esetben, ha az egyes promóciókra vagy engedményekre vonatkozó feltételek mindegyike teljesül.
 4. Amennyiben a vevő több Terméket vásárol egyszerre a jelen promóció alapján, az engedmény csak egy termékre vehető igénybe.
 5. A promócióban való részvétel önkéntes és ingyenes (azaz az áruk megvásárlása a megvásárolt termék árát és a vevő által választott kiszállítás díját leszámítva nem jár egyéb költséggel).
 6. A promóció időtartama alatt bizonyos termékek kivételt képezhetnek a promóció alól.
 7. Ahhoz, hogy részt vehessen az eseményen, a vevő köteles:
  • elolvasni és elfogadni ezeket a Szerződési Feltételeket;
  • hozzáadni a kosarához az engedményes árú termékeket;
  • a megrendelés véglegesítése előtt a Bevásárlókosár részben megadni az engedményre jogosító kódo(ka)t és megnyomni az „Alkalmaz” gombot.

  Amennyiben a vevő nem adja meg az engedményre jogosító kódot, akkor az adott tranzakcióval kapcsolatban lemond a promóció igénybevételi jogáról. Ilyen esetben a fizetés pillanatában a véglegesített tranzakcióra vonatkozóan elveszíti a jogot az engedményre.

 8. Ez a promóció nem vehető igénybe az internetes boltban érvényes egyéb engedményekkel, promóciókkal, promóciós kampányokkal, akciós árakkal vagy termékengedményekkel együtt, amennyiben az ilyen promóciókra vagy termékekre eltérő feltételek vonatkoznak.
 9. Az Engedmény Tárgya készpénzre vagy egyéb kifizetésre nem váltható, és nem átruházható.