I. Bevezető megállapítások

1.    A „Black Friday” elnevezésű esemény jelen feltételei határozzák meg az esemény szabályait, feltételeit, alkalmazási körét és hirdetési szabályait; az esemény résztvevőire vonatkozó felhasználási feltételeket és jogokat, valamit a szervező kötelezettségeit.

2.    Azok a vevők vehetnek részt az eseményen, akik megfelelnek az eseményre vonatkozó részvételi feltételeknek. Ezzel az esemény résztvevőivé válnak (a továbbiakban: az „Esemény Résztvevői”).


II. Az esemény tárgya és részvételi feltételei


1.    Az esemény tárgya, hogy megteremtse a lehetőséget az Esemény Résztvevői számára, hogy az esemény feltételei szerint és annak időtartama alatt engedményeket vehessenek igénybe – beleértve a https://www.eyerim.com weboldalon meghirdetett termékek (a továbbiakban: „Termékek”) árát csökkentő engedményt – az alábbi 2. pontban megadott összegben (a továbbiakban: az „Engedmény Tárgya”).

2.    Az engedményeket az alábbi összegben lehet igénybe venni:

    a) 15% az összes teljes árú napszemüveg esetén a BF15SUN kóddal
    b) 30% az együtt vásárolt keretekre és lencsékre a BF30EYE kóddal, kivéve az eyerim collection modelljeit.
    c) 50% két napszemüveg vagy látásjavító szemüveg vásárlása esetén a eyerim collection kínálatából a BF50EYC kóddal.

Az engedményt a kosárban lévő modellek közül az olcsóbbra lehet igénybe venni. Amennyiben az ügyfél panaszt nyújt be vagy terméket küld vissza a c) pontban megadott engedmény igénybevétele után, az alábbi eljárást kell alkalmazni:

  • Amennyiben az Esemény Résztvevője a drágább termékkel kapcsolatban nyújt be panaszt, vagy azt küldi vissza, a szerződés megszűnik, és az Esemény Résztvevője részére mindkét tétel eredeti ára jár vissza.
  • Amennyiben az Esemény Résztvevője az olcsóbb termékkel kapcsolatban nyújt be panaszt, vagy azt küldi vissza, a szerződés megszűnik, és az Esemény Résztvevője részére ennek a modellnek az engedménnyel csökkentett ára és a drágább modell eredeti ára jár vissza.
3.    Az engedményre jogosító kódok és az engedménnyel csökkentett árak csak a promóció időtartama alatt érvényesek és csak abban az esetben, ha az egyes promóciókra vagy engedményekre vonatkozó feltételek mindegyike teljesül.

4.    Amennyiben a vevő több Terméket vásárol egyszerre a jelen promóció alapján, az engedmény csak egy termékre vehető igénybe.

5.    A promócióban való részvétel önkéntes és ingyenes (azaz az áruk megvásárlása a megvásárolt termék árát és a vevő által választott kiszállítás díját leszámítva nem jár egyéb költséggel).

6.    A promóció időtartama alatt bizonyos termékek kivételt képezhetnek a promóció alól.

7.    Ahhoz, hogy részt vehessen az eseményen, a vevő köteles:

    a) elolvasni és elfogadni ezeket a Szerződési Feltételeket;
    b) hozzáadni a kosarához az engedményes árú termékeket;
    c) a megrendelés véglegesítése előtt a Bevásárlókosár részben megadni az engedményre jogosító kódo(ka)t és megnyomni az „Alkalmaz” gombot.

Amennyiben a vevő nem adja meg az engedményre jogosító kódot, akkor az adott tranzakcióval kapcsolatban lemond a promóció igénybevételi jogáról. Ilyen esetben a fizetés pillanatában a véglegesített tranzakcióra vonatkozóan elveszíti a jogot az engedményre.

8.    Ez a promóció nem vehető igénybe az internetes boltban érvényes egyéb engedményekkel, promóciókkal, promóciós kampányokkal, akciós árakkal vagy termékengedményekkel együtt, amennyiben az ilyen promóciókra vagy termékekre eltérő feltételek vonatkoznak.

9.    Az Engedmény Tárgya készpénzre vagy egyéb kifizetésre nem váltható, és nem átruházható.