Ha Ön is azok közé tartozik, akik folyamatosan küzdenek a dioptriás és a napszemüveg közötti váltogatással, akkor ideje ezt abbahagyni, és gyakorlati kényelmet és stílust biztosítani egyszerre. Hallott már a dioptriás napszemüvegekről?

Igen, mindannyian szeretjük a napot, de sajnos bebizonyosodott, hogy sugaraik nem csak a bőrünkre, hanem leginkább a látásunkra is károsak. A korábbi cikkben már elemeztük azokat a problémákat, amelyeket a szem erős UV sugárzás elleni védelmének hiánya okoz - kerülje el az irritációt, a vörösödést, a könnyezést, a szaruhártya gyulladást, a kötőhártya gyulladást és számos más problémát a gyakorlati és stílusos - dioptriás napszemüvegekkel!

Mi az a dioptriás napszemüveg?

A dioptriás napszemüvegek lényegében hagyományos napszemüvegek, melyek dioptriás lencsékkel vannak ellátva. Ezek a szemüvegek ötvözik a látásjavítást a szemek UV sugárzástól való védelmének szükségességével. Sokan, akiknek a mindennapi viseletre dioptriás szemüvegre van szükségük, gyakran nem tudják elképzelni, hogyan élvezhetnék a nyári napot anélkül, hogy döntenie kellene az éles látás és a szemvédelem között. A dioptriás napszemüvegek ezért az ideális megoldást jelentik.

Kiknek ajánlott a dioptriás napszemüveg?

A válasz egyszerű - a dioptriás napszemüveg mindenkinek ajánlott, aki szükségesnek tartja a látásjavítást és egyidejűleg védeni akarja szemét a naptól. Legyen szó rövidlátásról, távollátásról vagy astigmatizmusról, a dioptriás napszemüveg nagyszerű megoldás. Különösen ajánlott azok számára, akik sok időt töltenek a szabadban és meg akarják védeni szemüket az UV sugárzás okozta hosszú távú károsodástól.

A dioptriás napszemüvegek előnyei és hátrányai

A dioptriás napszemüvegek fő előnyei közé tartozik az éles látás és a szemvédelem kombinációja. Nincs szükség arra, hogy folyamatosan váltogassuk a dioptriás és napszemüveget, ami jelentősen megkönnyíti az életünket. Ez különösen nagyszerű azok számára, akik aktívan töltenek időt a szabadban.

Ráadásul széles választékban választhat különböző stílusok és színek közül, hogy az új szemüveg pontosan az Ön ízlésének megfeleljen. Az eyerim-en széles választékban találhat kereteket a világ vezető márkáitól, valamint saját OiO és Kohe by eyerim kollekcióinkat is.

Ami a hátrányokat illeti, néhány ember számára a dioptriás napszemüvegek kissé drágább befektetésnek tűnhetnek a hagyományos szemüvegekhez képest. Azonban az ellenkezője az igaz - két pár szemüveg (dioptriás és napszemüveg) helyett csak egy pár szemüvegre van szükség!

És mennyibe kerülnek ezek a szemüvegek? Az eyerim-en dioptriás napszemüveg lencsével kínáljuk szemüvegeinket 11500 Ft-ért

Hogyan válasszuk ki a megfelelő dioptriás napszemüveget?

A megfelelő dioptriás napszemüveg kiválasztása kihívást jelenthet. Azonban intuitív folyamatunkkal az eyerim.hu-n ez egyszerű! Széles választékunkból bármely dioptriás vagy napszemüveg keretet választhatja, amelyet a látásjavítás gigantja, az EssilorLuxottica dioptriás napszemüveg lencséivel javíthat.

*Dioptriás szemüveg vásárlása előtt javasoljuk, hogy látogasson el szemorvoshoz, hogy adatai minél frissebbek legyenek. Ezeket az információkat ezután megadhatja/feltöltheti online űrlapunkba a szemüveg vásárlásakor.

A dioptriás napszemüveg praktikus és stílusos megoldás mindenkinek, aki éles látást és 100% napvédelmet szeretne. Megérdemli, hogy mindent egyben kapjon - kényelmet, védelmet és stílust. Ne habozzon, kattintson az eyerim.hu-ra és fedezze fel a dioptriás napszemüvegek által kínált lehetőségeket!