Megkeresheted a legjobb tippeket a saját és a szeretteid szemüvegeihez. Nagyszerű árak, minden készleten!

-15%
-15%

Szemüveg

A környezetünket akár 80%-ban a szemeinkkel érzékeljük. Ezért ne feledkezzünk meg arról, hogy gondoskodnunk kell róluk – a minőségi szemüvegek megváltoztathatják az életedet. Az internetes optikai áruházunkban nem csupán tanúsított, minőségi lencséket kínálunk számos további fejlesztéssel, hanem gyönyörű és stílusos kereteket is, és mindezt verhetetlen áron!

Termékek megtekintése

-15%

Számítógépes szemüveg

Hosszú időt töltesz számítógépes munkával? Pihenésképpen közösségi médiát vagy TV-műsorokat nézel? Az eyerimnél tudjuk, mennyire fontos, hogy védd a szemeid a digitális képernyők káros kékfény-kibocsátásától, éppen ezért kínáljuk a legjobb minőségű monitorszemüvegeket. Mondj búcsút a száraz szemeknek, a fejfájásnak és az alvási problémáknak!

Termékek megtekintése
-15%

-15%
-15%

napszemüveg

A napszemüvegek széles választékával a stílus és a 100%-os UV-védelem ideális ötvözetét kínáljuk. Több mint 75 világhírű márka, a legjobb minőség és stílus mindenki számára. Prémiummárkák? Sport-napszemüvegek? Megfizethető modellek? A tiéd a választás!

Termékek megtekintése

-15%

Egyszerű online vásárlás az eszközeinkkel

Kétségeid vannak az internetes szemüvegvásárlással kapcsolatban? Velünk nyugodt lehetsz! A Magic Mirror alkalmazásunkkal egyszerűen a webkamerád vagy egy feltöltött fénykép segítségével megnézheted, hogy melyik modell áll a legjobban.

-15%

Miért érdemes az eyerimben vásárolni?

Termékek széles kínálata
Verhetetlen árak
Gyors kiszállítás
Eredeti termékek világhírű gyártóktól

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldés
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával