2+1 INGYEN szerződési feltételek (a „Szerződési Feltételek”)

I. Bevezető megállapítások
1. A „2+1 INGYEN” elnevezésű esemény jelen feltételei határozzák meg az esemény szabályait, feltételeit, alkalmazási körét és hirdetési szabályait; az esemény résztvevőire vonatkozó felhasználási feltételeket és jogokat, valamit a szervező kötelezettségeit.

2. Azok a vevők vehetnek részt az eseményen, akik megfelelnek az eseményre vonatkozó részvételi feltételeknek. Ezzel az esemény résztvevőivé válnak (a továbbiakban: az „Esemény Résztvevői”).

II. Az esemény tárgya és részvételi feltételei
1. Az esemény tárgya, hogy megteremtse a lehetőséget az Esemény Résztvevői számára, hogy az esemény feltételei szerint és annak időtartama alatt engedményeket vehessenek igénybe – beleértve a https://www.eyerim.hu weboldalon meghirdetett termékek (a továbbiakban: „Termékek”) árát csökkentő engedményt – az alábbi 2. pontban megadott összegben (a továbbiakban: az „Engedmény Tárgya”).

2. A kedvezményt a következő mértékben adjuk:

100% kedvezmény a kosár legolcsóbb termékére, amikor 3 vagy több terméket vásárolsz az eyerim kollekciókból (OiO és/vagy Kohe) az EYEFREE kód használatával.

Az áru visszaküldése esetén a kedvezmény igénybevétele után az alábbiak szerint járjon el:

Ha a Vásárló olyan termék(ek)et küld vissza, amely(ek) nem volt(ak) a legolcsóbb (azaz "ingyen" kapott) termék(ek) , a Vásárlónak ezen termék(ek)et együtt kell visszaküldenie a promóció részeként ingyen kapott termékkel. Ha ez nem történik meg, és a Vásárló csak azon termék(ek)et küldi vissza, amelyekért fizetett, akkor a megrendelésért fizetett összeg és a megtartott termékek összege közötti különbözetet térítjük vissza, a promóció részeként ingyen kapott termék teljes összegét is. Nem térítjük meg a lencsékért fizetett összeget.

3. Az engedményre jogosító kódok és az engedménnyel csökkentett árak csak a promóció időtartama alatt érvényesek és csak abban az esetben, ha az egyes promóciókra vagy engedményekre vonatkozó feltételek mindegyike teljesül.

4. Amennyiben a vevő több Terméket vásárol egyszerre a jelen promóció alapján, az engedmény csak egy termékre vehető igénybe.

5. A promócióban való részvétel önkéntes és ingyenes (azaz az áruk megvásárlása a megvásárolt termék árát és a vevő által választott kiszállítás díját leszámítva nem jár egyéb költséggel).

6. A promóció időtartama alatt bizonyos termékek kivételt képezhetnek a promóció alól.

7. Ahhoz, hogy részt vehessen az eseményen, a vevő köteles:
a) elolvasni és elfogadni ezeket a Szerződési Feltételeket;
b) hozzáadni a kosarához az engedményes árú termékeket;
c) a megrendelés véglegesítése előtt a Bevásárlókosár részben megadni az engedményre jogosító kódo(ka)t és megnyomni az „Alkalmaz” gombot.
Amennyiben a vevő nem adja meg az engedményre jogosító kódot, akkor az adott tranzakcióval kapcsolatban lemond a promóció igénybevételi jogáról. Ilyen esetben a fizetés pillanatában a véglegesített tranzakcióra vonatkozóan elveszíti a jogot az engedményre.

8. Ez a promóció nem vehető igénybe az internetes boltban érvényes egyéb engedményekkel, promóciókkal, promóciós kampányokkal, akciós árakkal vagy termékengedményekkel együtt, amennyiben az ilyen promóciókra vagy termékekre eltérő feltételek vonatkoznak.

9. Az Engedmény Tárgya készpénzre vagy egyéb kifizetésre nem váltható, és nem átruházható.