A #PressforProgress világszerte egyesíti a barátokat, családokat és közösségeket, hogy gondolkodjanak, cselekedjenek és kifejezetten a nőkre is gondoljanak. Az eyerim csapata szintén megünnepli a nemzetközi nőnapot! Ennek jegyében ma bemutatjuk NŐK A NŐKÉRT nevű napszemüveg és dioptriás szemüveg kollekciónkat, amelyek darabjait kizárólag csapatunk hölgytagjai választották ki, saját kezűleg. Fedezze fel “best of” szemüvegeinket, és támogassa velünk a hölgyeket világszerte!

Nyílt titok, hogy vélhetően az eyerim minden egyes tagjának megvan a saját, napszemüvegekre és dioptriás szemüvegekre vonatkozó kívánságlistája, benne azon darabokkal, amelyek azonnal megvásárolnánk. A nemzetközi nőnap teljesen a nőkről szól, így idén felkértük az eyerim csapat szépséges hölgyeit, hogy hozzák létre saját napszemüvegekből és dioptriás szemüvegekből álló női kollekciójukat, így ünnepelve ezt a napot, és a női nagyszerűséget világszerte.

Kilenc hölgyről van szó, és mindegyikük 10 designer napszemüveget és dioptriás szemüveget választott ki olyan márkáktól, mint a Ray-Ban, a Versace, a Celine, a Jimmy Choo és még sokan mások. Alább egy kis ízelítőt láthat NŐK A NŐKÉRT nevű kollekciónkból.

Versace eyeglasses for women Jimmy Choo brown sunglasses for women Fendi mirrored sunglasses for women
Ray-Ban Ja-Jo sunglasses for women Marc Jacobs prescription glasses for women Celine beige sunglasses for women

Ray-Ban Aviator sunglasses for women Tom Ford sunglasses for women Jimmy Choo prescription glasses for women

Az ön kívánságlistáján is szerepel úgymond “kötelező” darab? Ezen hét során 10 % KEDVEZMÉNNYEL juthat hozzá, és ezzel egyidejűleg segítheti a nőket világszerte abban, hogy független és erőteljes egyéniségekké válhassanak. Ha női kollekciónkból a héten bármilyen napszemüveget vásárol, és a WOMENFORWOMEN kuponkódot használja, vásárlásának összegéből 5 %-ot a Women For Women International részére utalunk adományként, ön pedig 10 % kedvezménnyel kapja meg a kiszemelt szemüveget.

Miért a WFVI? Ami a saját közösségében magától értetődőnek számít, az a világ másik részén akár teljesen ismeretlen is lehet. A WFWI támogatást és biztonságot nyújt a válság és szegénység sújtotta országokban élő nők számára, ezáltal segítve őket tudás, képességek, erőforrások megszerzéséhez, így megváltoztathatják az életüket. Miért is ne csatlakozna hát?

Mindnyájan ismerjük a nők erejét – az eyerim sem létezhetne nélkülük – így ünnepelje ezt a napot a környezetében található hölgyekkel, becsülje meg őket, és segítsen azoknak, akiknek közülük szükségük van rá. És ne felejtse el megtekinteni NŐK A NŐKÉRT kollekciónkat. Boldog nőnapot!

heart