A dioptriás szemüveg választása nem csak az esztétikáról és a stílusról szól. A megfelelő lencsék meghatározzák a látásod kényelmét, annak védelmét, valamint a szemüveged teljes egészségét. Ezért jövünk egy új termékkel a dioptriás szemüvegek területén!

 

Lencsék az eyerimen
 

Több mint 500 000 ügyfél már élvezi jobb látását köszönhetően a receptre készült szemüvegeinknek, melyek első osztályú lencséket tartalmaznak az EssilorLuxottica-val való együttműködésben - az egyik vezető európai dioptriás lencse gyártóval. Weboldalunkon többféle dioptriás szemüveget találhatsz:

  • Tiszta lencsék - magas minőségű átlátszó lencsék mindennapi használatra.

  • Kékfény-szűrős lencsék - enyhén sárgás árnyalatú lencsék, amelyek kiszűrik a digitális eszközök potenciálisan káros kék fényét. Így csökkentik a szem fáradtságát, a szem vörösségét, a fejfájást és az alvási problémákat.

  • Dioptriás napszemüveg - praktikus mindenki számára, akinek napszemüvegre és dioptriás szemüvegre is szüksége van. Dioptriás napszemüveg választásakor három további lehetőség közül választhatsz - klasszikus napszemüveg, polarizált lencsék vagy tükörlencsék, és nem csak stílusos, de főként funkcionális szemüveget kaphatsz.

  • Önsötétedő (fotokróm) lencsék - speciálisan beállított lencsék, amelyek közvetlen napfényben elsötétülnek, így praktikus napszemüveget képezve. Ellenkező esetben szinte teljesen átlátszóak maradnak beltérben. Nem csak az UV sugárzás ellen, de a digitális eszközök kék fénye ellen is védenek.

 

A nagyszerű hír, hogy mostantól mindkét lencse típust választhatod (mindkettő az EssilorLuxottica együttműködésével készült) - az alap változatot eyerim vision lencsék néven, és a prémium változatot, melyet Essilor prémiumnak hívnak. Mi a különbség közöttük?
 

eyerim vision vagy Essilor prémium?

Elsőként meg kell jegyezni, hogy az eyerim vision magas minőségű, szabványosított és megfizethető lencsék, amelyek ellenállnak a karcolásoknak és a kosznak. Az Essilor prémium egyedi gyártású lencsék, melyek a legjobb tükröződésgátló védelmet kínálják, ellenállnak a víznek és a zsírnak, köszönhetően a Crizal® felületi kezelésnek az optikai óriástól, az EssilorLuxotticától.
 
eyerim vision Essilor premium
Enyhe maradék szín Nincs maradék szín
UV csökkentés a lencse elülső oldaláról A lencse mindkét oldalán a legmodernebb megerősített felületi réteg található
 

A kékfény-szűrős lencséknél az eyerim vision változat védelmet nyújt a kék fény sugárzás ellen, miközben a lencséknek enyhén látható sárgás árnyalata van. Az Essilor prémium ezzel szemben akár háromszorosan magasabb védelmet és szelektív UV és kék fény szűrést garantál. Kiküszöbölik a fényvisszatükröződést és, köszönhetően a lencsék optimalizált tisztaságának, szinte nincs sárgás árnyalata.

 
eyerim vision Essilor premium
Védelem a digitális képernyők és mesterséges világítás kék fény sugárzása ellen 3x nagyobb védelem és szelektív UV és kék-lila fény szűrés
Enyhe sárgás színű üveg Optimalizált lencse tisztaság (alacsony maradék színeződés)
Nagy látási kényelem és a látási fáradtság megelőzése Nagy látási kényelem és a látási fáradtság megelőzése
  Fényvisszatükröződés kiküszöbölése



 

Az eyerim vision verziójú dioptriás napszemüvegekkel választhatod a rendelkezésre álló felületi kezeléseket és színeket, és nem csak stílusos, de főként funkcionális szemüveget kaphatsz. Az Essilor prémiumnál egy prémium felületkezelés vár rád az alap és UV védelmen túl, és lehetővé teszi, hogy nagyobb szebb színérzékelést és magasabb kontrasztot. Ezek a legmodernebb dioptriás napszemüvegek úgy lettek kifejlesztve, hogy illeszkedjenek egyéni dioptriádhoz, és tökéletes látást nyújtsanak még a legszélsőségesebb fényviszonyok között is.

 

Dioptriás napszemüveg - Klasszikus

eyerim vision Essilor premium
Optimális védelem az UV sugárzás ellen Maximális védelem az UV sugárzás ellen
UV csökkentés a lencse elülső oldaláról Kiváló UV csökkentés a lencse mindkét oldaláról
  UV védelmi faktor E-SPF 50+
  Megnövelt karcállóság

 

Dioptriás napszemüveg - Polarizált

eyerim vision Essilor premium
A nap sugarainak blokkolása és a fényvisszatükröződés kiküszöbölése Maximális napfény blokkolás és a fényvisszatükröződés kiküszöbölése
Alkalmas vezetéshez és minden kültéri tevékenységhez Alkalmas vezetéshez és minden kültéri tevékenységhez
Optimális látásminőség

Maximális látásminőség

Természetes színek kiemelése és kontrasztok javítása

A színek tökéletes megjelenítése és a legmélyebb kontrasztok
  Legjobb védelem és karcállóság
  Kétszeres védelem a fényvisszatükröződés és az UV ellen
  UV védelmi faktor E-SPF 50+

 

 

Dioptriás napszemüveg - Tükrözött

 
eyerim vision Essilor premium
Tükörkezelés a lencsék elülső felületén Tükörkezelés a lencsék elülső felületén
Antireflex kezelés zöld maradék fényvisszatükröződés a lencsék hátsó felületén Antireflex kezelés a lencsék hátsó felületén
Optimális védelem az UV sugárzás ellen Maximális védelem az UV sugárzás ellen
  Erős ellenállás a karcolásoknak, kosznak és ujjlenyomatoknak

 

Ha önszínező (fotokróm) lencsét választasz, az eyerim vision változat gyors fényadaptációt nyújt minimális maradék színnel belül, és jó védelmet nyújt az UV és kék fény ellen. Az Essilor prémium lencsék intelligens Transitions Xtractive® technológiával a piac eddigi legsötétebb fotokromatikus lencséi. A lencsék sötétedése és világosodása ezen a technológián a leggyorsabb. Belül puha színük van és a legmagasabb védelmet nyújtják az UV és kék fény ellen.

 
eyerim vision Essilor premium
Alkalmas mindennapi és egész napos viselésre Alkalmas fényérzékeny embereknek és nagyon erős fényben való viselésre
Kiváló reakció közvetlen és közvetett fényre A legsötétebb lencsék, alkalmasak sofőrök számára is
Gyors adaptáció és színintenzitás változás 35% gyorsabb adaptáció és színintenzitás változás
Szinte nincs színeződés betérbenl Enyhe védő színeződés belül
Védelem az UV és kék fény ellen Nagyon sötét még magas hőmérsékleteken is
  Legmagasabb védelem az UV és kék fény ellen
  

Dioptriás szemüveget választva fontos nemcsak az árat, hanem mindenekelőtt a lencsék által kínált minőséget és technológiát figyelembe venni. A standard és prémium változatok közötti választás lehetőségével biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a látásod számára a legjobbat.