Ha eddig nem hallottál a Varázstükörről, akkor itt az ideje, hogy kiműveld magad. A Varázstükör egy nagyszerű online alkalmazás, amelynek a segítségével szemüvegeket próbálhatsz fel az otthonod melegéből, anélkül, hogy el kellene hagynod azt. Már meséltünk róla egy korábbi blog posztban, úgyhogy nézd meg és aztán gyere vissza és olvasd el azt, hogy mit mondanak a Varázstükörrel kapcsolatos élményeikről az influencereink.

 

Florina Toma

Florina egy ingatlanügyvéd és szezonális utazó (, aki már 34 országot meglátogatott!) egyben. Ez ám a multitasking! Ő, mint ahogy mi is, megérti a jó szemüvegek fontosságát (és nem csak akkor, ha a világraszóló Instagramján kell mutogatni).

az eyerim Varázstükre a valóságban, az influencerek véleménye

1. Mit gondolsz a legújabb szolgáltatásunkról, a Varázstükörről?

Őszintén imádom - különösen hasznos azok számára, akik mindig azon aggódnak, hogy hogyan fognak kinézni bizonyos napszemüvegekben.

2. Ajánlanád a Varázstükörrel való szemüvegpróbát a követőidnek? Miért?

Igen, abszolúte megmutatja, hogy hogyan fog egy-egy szemüveg állni rajtad. Ha látod és megtalálod azt a szemüveget, amit tetszik magadon, akkor a vásárlás is könnyebb lesz.

3. Máshogy néznek ki a szemüvegek/napszemüvegek a valóságban, mint ahogy az eyerim Varázstükrében láttad?

Ugyanúgy néznek ki, a Varázstükör reális képet ad arról, hogy hogyan fog állni a szemüveg.

Florina Toma Marc Jacobs napszemüveget próbál fel az eyerim Varázstükrének segítségével

Őszintén meg vagyunk tisztelve, hogy egy olyan erős és stílusos nő, mint Florina együttműködik az eyerimmel. Ő tényleg egy olyan személy, aki felismeri az eleganciát. Ezért is választotta ezt a Prada szemüveget emellé a fantasztikus bőrdzseki mellé. Ez a napszemüveg nagyon jól áll neki, nemde?

 

Naty Kerny

Hacsak nem egy barlangban éltél eddig, akkor már találkoztál Naty-val néhány előző blogunkban vagy legalább a csodás Instagram oldalát láttad már. Hihetetlenül fotogén és ráadásul egy nagyon tiszta lélek rejtőzik a szép arc mögött, aki mindig tud néhány szép szót mondani. Ráadásul imádja a Varázstükrünket!

az eyerim Varázstükre a valóságban, az influencerek véleménye

1. Mit gondolsz a legújabb szolgáltatásunkról, a Varázstükörről?

Ez a jövő, ráadásul tökéletes eszköz egy olyan szemüvegrajongó számára, mint amilyen én is vagyok. Nem rajongok a boltok eladói által feltett kérdésekért valamint az általuk irányomba sugárzott nyomásért. Mi több, ha szeretnék egy drágább szemüveget felpróbálni, akkor mindig meg kell kérnem őket arra, hogy kinyissák a szekrényt. Ez annyival egyszerűbb: Az otthonom kényelméből vehetek fel szemüvegeket, ráadásul sokkal nagyobb a választék, mint egy hagyományos boltban!

2. Ajánlanád a Varázstükörrel való szemüvegpróbát a követőidnek? Miért?

Egyszerű, gyors, pontos és ideális azoknak, akiknek fontos a szabadidejük. Javaslom, hogy próbáljátok ki a Varázstükröt, tényleg igazi modern vásárlási élményt nyújt.

3. Máshogy néznek ki a szemüvegek/napszemüvegek a valóságban, mint ahogy az eyerim Varázstükrében láttad?

Nyugodtan átnevezhetnénk az alkalmazást simán csak “tükör”-re - nem mutat sem többet sem pedig kevesebbet annál, mint ahogyan a kérdéses (nap)szemüveg állna rajtad. Valóságosnak tűnik és megegyezik azzal, amelyet a csomagodban fogsz átvenni, ha megrendelted a szemüveget a próba után.

Naty Kerny Dior Hypnotic napszemüveget próbál fel az eyerim Varázstükrének segítségével

Az örökké divatos Naty nagyon kedveli a vékony napszemüvegek trendjét, ezért is választotta a Dior Hypnotic modelljét “Havana” színben. Ezzel a klasszikus bézs kabátkával párosítva lenyűgöz minket a képeken, mint mindig. És legyünk őszinték, ez a szemüveg úgy áll neki, mintha az arcához készítették volna. Mintha felpróbálta volna mielőtt megvette a szemüveget...

 

Lucie Feriková

Lucie, a mi kis tündérünk a gyönyörű, mindig változó hajszíneivel, aki szeret egy kicsit extravagáns lenni a nagyon divatos szemüvegeivel. Eléggé fontos egy ilyen szemüveget először felpróbálni, nemde?

az eyerim Varázstükre a valóságban, az influencerek véleménye

1. Mit gondolsz a legújabb szolgáltatásunkról, a Varázstükörről?

Először kicsit sci-fis volt! Tényleg abban a hitben voltam, hogy az online próbafülkék és egyéb hasonló kütyük sora csak a távoli jövőben fog megjelenni. Annyival kényelmesebb így vásárolni. Néhányan azt mondhatják, hogy de ez így nem tökéletes élmény, de ezzel én nem értek egyet. Többnyire csak szükségem van egy benyomásra, hogy egy forma és méret hogyan állna az arcomhoz. Ezt másodpercek alatt megválaszolja a Varázstükör. Gratulálok ahhoz, hogy sikerült ezt a szolgáltatást elhoznotok a vásárlóitoknak.

2. Ajánlanád a Varázstükörrel való szemüvegpróbát a követőidnek? Miért?

Abszolút. De tényleg, miért ne? Pár pillanat az egész és nem kell amiatt aggódnod, hogy vissza kell küldeni a szemüveget, ha mégsem áll jól neked. Az én arcom nem az a típus, amihez minden csudijól áll, sőt vannak formák, amik egész egyszerűen rosszul állnak - most végre nem kell sokat gondolkoznom azon, hogy ez így van-e vagy sem.

3. Máshogy néznek ki a szemüvegek/napszemüvegek a valóságban, mint ahogy az eyerim Varázstükrében láttad?

Ha őszinte akarok lenni, akkor azt kell mondjam, hogy jobban néznek ki a valóságban. De ez nem baj, NYILVÁN. :)

Lucie Ferikova Stella McCartney napszemüveget próbál fel az eyerim Varázstükrének segítségével

Lucie egy nagyon klasszikus Stella McCartney napszemüveget visel, amit - állítása szerint - azért vett, hogy legyen egy szemüvege, ami mindenhez jól áll. Ezzel egyet is értünk: a napszemüveg csodásan néz ki a pasztellszínű outfitjével. Ha te is szeretnél egy hasonló darabot, próbáld fel ezt a Ray-Ban napszemüveget vagy válassz egy extravagánsabb darabot, mint ez a Dsquared2 modell, amit Lucie ruhatárában is megtalálhatsz.

Ez volna mára, srácok. Nem csak mi zengünk órákat arról, hogy mennyire fenomenális a Varázstükör - bár nyilván mi is ezt tesszük, hiszen rajtunk volt letesztelve. De, hogy objektív képet kapjatok, megkérdeztük a véleményét az influencereknek is, akik - mint kiderült - szintén rajongói a Varázstükörnek. És most, kérdezed? Azt javasolnánk, hogy menj fel az eyerim webshopjára és szórakozz jól miközben különböző (nap)szemüvegeket próbálsz fel. Elvégre a Varázstükör azért van, hogy segítsen megtalálni önmagad. Jó vásárlást!