Az 5 legnagyobb hír, ami 2021-ben velünk történt!

1) Az új, saját márkás kollekciónk

2021-ben úgy döntöttünk, elhozzuk neked az igazi csillagokat – a legújabb eyerim collection látásjavító és napszemüvegeivel, amelyeket a ragyogó ég és titokzatos űrbéli objektumok ihlettek. Linda és Viki munkájának köszönhetően már több százan ragyognak a szemüvegek divatos stílusával és kiváló minőségével.

KOLLEKCIÓ MEGTEKINTÉSE

2) Lens Scan alkalmazás

Előfordult már, hogy új szemüveget szerettél volna vásárolni, de elfelejtetted a rendelvény adatait? Az innovatív technológiánknak köszönhetően a Lens Scan alkalmazásunkkal lemérheted a pontos értékeket,és még az otthonodat sem kell elhagynod.

KIPRÓBÁLOM A LENS SCAN ALKALMAZÁST

3) Monitorszemüvegek

Örömmel mutattuk be a dioptria nélküli monitorszemüvegeinket, melyek mindössze 14 990 Ft-tól megvásárolhatók! Ha hosszú órákig dolgozol a képernyő előtt, és a pihenőidődet is a közösségi médiával vagy TV-nézéssel töltöd, akkor erősen megterheled a szemeidet – ebben az esetben ezek a kékfény-szűrős szemüvegek neked szólnak, ha nincs szükséged dioptriás szemüvegre!

KOLLEKCIÓ MEGTEKINTÉSE

4) Csomagolás

Nem csak a szemüvegeink stílusosak és minőségiek, hanem stílusos és minőségi csomagolásban is küldjük ki neked őket! Sárának köszönhetően most már még jobban örülhetsz a szemüvegeidnek.

5) Új weboldal

2021-ben úgy döntöttünk, hogy tovább bővítjük a szolgáltatásainkat, és elindítottuk a vadonatúj weboldalunkat! Sok álmatlan éjszaka után (és monitorszemüveget viselve!) a nagyszerű informatikusaink létrehozták az eyerim 2.0-t – hurrá!

WEBOLDAL MEGNYITÁSA

Az összefoglaló zárásaként még egy dolgot szeretnénk mondani – köszönjük, hogy egy újabb fantasztikus évet töltöttetek velünk! Maradjatok velünk! Újabb bombahírek és nagy tervek várnak. Együtt másként láthatjuk a világot.