• E-shop
  • Inform√°ci√≥
  • Fi√≥k

Dioptri√°s napszem√ľvegek

Olyan dioptri√°s szem√ľveget keres, amely v√©delmet ny√ļjt a napsugarakkal szemben? T√∂bb√© nem kell kompromisszumokat k√∂tnie √©s v√°lasztani a dioptri√°s √©s a napszem√ľveg k√∂z√ľl. Fogadjon a k√≠n√°latunkban tal√°lhat√≥ term√©kekre, amelyek speci√°lis, napsugarakkal szembeni fel√ľletkezel√©ssel m√≥dos√≠tott lencs√©kkel vannak ell√°tva. Ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen kiv√°l√≥an fog l√°tni √©s egyben l√°t√°s√°t is v√©di a vesz√©lyes UV sug√°rz√°ssal szemben. V√°lasszon a vil√°gh√≠rŇĪ m√°rk√°k modelljei k√∂z√ľl vagy az eyerim mŇĪhely kollekci√≥ja is a rendelkez√©s√©re √°ll. A dioptri√°s napszem√ľvegek egyes√≠tik a st√≠lust √©s a maxim√°lis funkcionalit√°st, ez√©rt egy ilyen kieg√©sz√≠tŇĎ eg√©szen biztosan √∂nnek sem hi√°nyozhat.

A dioptri√°s napszem√ľvegbe val√≥ befektet√©s az eg√©szs√©g√©be val√≥ befektet√©st jelenti


Az UV sug√°rz√°s, amely nap, mint nap √©r benn√ľnket, a szem√ľnket is k√°ros√≠thatja. Ez√©rt a l√°t√°sunk napsugarakkal szembeni v√©delme teljesen term√©szetes dolog kell, hogy legyen. Eddig a meg√°llap√≠tott dioptri√°i jelenthettek gondot, ami nem k√∂nnyŇĪ v√°laszt√°s el√© √°ll√≠totta √∂nt.

V√°lasszon a dioptri√°s szem√ľvegeink k√≠n√°lat√°b√≥l, amelyek megb√≠zhat√≥ v√©delmet ny√ļjtanak a nappal szemben an√©lk√ľl, hogy ez a l√°t√°sa minŇĎs√©g√©n nyomot hagyna. K√ľl√∂nb√∂zŇĎ anyag√ļ, st√≠lus√ļ, t√≠pus√ļ √©s sz√≠nŇĪ keretek k√∂z√ľl v√°laszthat. SŇĎt, m√©g sportol√°s k√∂zben sem kell korl√°tozva lennie. Ne habozzon √©s pr√≥b√°lja ki, milyen k√©nyelmesek √©s praktikusak a dioptri√°s napszem√ľvegeink.

V√°lasszon szem√ľveget a virtu√°lis pr√≥ba seg√≠ts√©g√©vel


N√°lunk b√°rmilyen arct√≠pushoz tal√°l dioptri√°s napszem√ľveget. Ak√°r sz√≠valak√ļ, ov√°lis, kerek vagy sz√∂gletes t√≠pusra keres ide√°lis form√°j√ļ keretet, a d√∂nt√©sben a virtu√°lis pr√≥ba fog seg√≠tenni √∂nnek. Otthona k√©nyelm√©bŇĎl pr√≥b√°lhat fel v√©gtelen mennyis√©gŇĪ szem√ľveget √©s a saj√°t ig√©nyei √©s √≠zl√©se szerint v√°laszthat k√∂z√ľl√ľk. Sz√°njon r√° el√©g idŇĎt √©s v√°lassza ki az √∂nnek legmegfelelŇĎbb st√≠lusos √©s praktikus dioptri√°s napszem√ľveget. A szemei h√°l√°sak lesznek √∂nnek.

Milyen alak√ļ szem√ľveget keres?

Elrejt√©se SzŇĪrŇĎ megjelen√≠t√©se
Filter
Rendez√©s: A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 5619
Megjelenítés 1 - 48 / 5619
< 1 3 ... 118

Miért az eyerim

Ingyenes szállítás 25 900 Ft
Utánvétes fizetés
60 napos visszak√ľld√©si garancia
MinŇĎs√≠tett viszontelad√≥
Szem√ľvegpr√≥ba webkamer√°val
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Der√≠tsd ki a jelenlegi szem√ľveged m√©ret√©t

  • N√©zd meg a szem√ľveged belsej√©t. √Āltal√°ban sz√°mok tal√°lhat√≥k rajta, amelyek a keret m√©ret√©t jel√∂lik √©s valahogy √≠gy n√©zhet ki: 52 [] 22 145
  • A m√©retrŇĎl sz√≥l√≥ inform√°ci√≥ leggyakrabban a sz√°r vagy a h√≠d belsŇĎ oldal√°n tal√°lhat√≥
Der√≠tsd ki a jelenlegi szem√ľveged m√©ret√©t

#2 TIPP: Haszn√°lj bankk√°rty√°t

S
M
L
a k√°rtya t√ļlny√ļlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szem√ľvegkeret m√©retei

Méret

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerŇĪ aj√°nlatokr√≥l vagy az √ļjdons√°gokr√≥l, √©s iratkozzon fel az eyerim h√≠rlevel√©re!

V√°laszt
V√°s√°rl√°s az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 25 900 Ft
Utánvétes fizetés
60 napos visszak√ľld√©si garancia
MinŇĎs√≠tett viszontelad√≥
Szem√ľvegpr√≥ba webkamer√°val
Megoszt√°s