• E-shop
  • Információ
  • Fiók

Az 5 legújabb szemüvegirányzat a 2022-es Divathetekről

Milánó, Párizs, London... Ellátogattunk a legnagyobb európai Divathetekre, hogy felfedezzük az idei évet meghatározó szemüvegirányzatokat. Készen állsz?

„A divat az, amit megveszel, a stílus pedig az, amit kezdesz vele.”

Túlméretes Aviator

Túlméretes Aviator

Igen, ez az imádott Aviator szemüvegek nagy visszatérése. És amikor azt mondjuk, hogy nagy, akkor úgy értjük, hogy hatalmas – a Max Mara és a Tom Ford modelljei eltakarják a fél arcot, míg a Gucci inkább a vastag kereteket választotta. Ezek a túlméretes keretek arcformától függetlenül mindenki számára kötelező darabok a szezonban.

VÁSÁRLÁS MOST
Túlméretes Aviator
Szögletes keretek

Szögletes keretek

Fedezd fel az egyik leguralkodóbb szemüvegirányzatot. Ez a futurisztikus alak – például a Balenciaga vagy a Vogue portfóliójából – nagyszerű választás azok számára, akik modern külsőt szeretnének. Ovális, kerek és szív alakú arcokhoz ideális. A még nagyobb hatás érdekében próbáld őket hátrafésült hajjal.

VÁSÁRLÁS MOST

„A napszemüvegemmel Jack Nicholson vagyok. Anélkül pedig csak egy kövér, 60 éves ember.”

Jack Nicholson
Merész színek és láncok

Merész színek és láncok

Adj több színt a mindennapos stílushoz, és mutasd meg a világnak, hogy ki vagy valójában! A D&G, a Persol, a Chanel és a Valentino mindannyian magukévá tették ezt a menő, praktikus irányzatot. A gyönyörű láncokkal kéznél és biztonságban tarthatod a kiegészítőket, és úgy kifejezheted magad, mint még soha.

VÁSÁRLÁS MOST
Merész színek és láncok
Szuper, négyzetes keretek

Szuper, négyzetes keretek

Ragadd meg mindenki figyelmét a nagy, négyzet alakú szemüvegekkel! Ez az örökzöld stílus a pillangó alakútól a vintage, vidám külsőig terjed. Ahogyan láthatjuk a Dior és a Prada modelljein, ezek a keretek egyszerűen új szintre emelik a külsőt. Ovális vagy kerek arcforma esetén válaszd ezeket.

VÁSÁRLÁS MOST
Maxi vintage keretek

Maxi vintage keretek

Ha nagy, akkor gyönyörű! Ahogy azt a Versace, a Fashion East és a Courrèges megmutatta, ezek a túlméretes, vastag keretek a retró-vintage stílus hangulatát idézik. A négyzetes vagy kerek alakjukkal mindig divatosan fogsz kinézni.

VÁSÁRLÁS MOST
Maxi vintage keretek

„A napszemüveg olyan, mint a szemfesték: Minden fiatalabbnak és szebbnek néz ki tőle.”

Karl Lagerfeld
Választ
Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával