• E-shop
  • Információ
  • Fiók

Ralph by Ralph Lauren napszemüvegek

Válasszon a Ralph Lauren közkedvelt női napszemüvegeinek kínálatából. Kedvező áron kapható minőségi és stílusos modellekről van szó. Válassza a hagyományos alakot vagy legyen merész és próbálja ki a szokatlan, állatmintás kereteket. A kínálatban megtalálja a divatos cat-eye napszemüvegeket vagy a halhatatlan pilóta kereteket is. Próbálja fel őket kényelmesen webkameráján keresztül. Stílusos modellek minden arctípushoz.

Ralph by Ralph Lauren napszemüvegek a modern hölgyeknek

Ralph Lauren tervező modelljei is irányadóak napjaink divatvilágában. A világhírű formatervező nyakkendőárusként kezdte pályafutását, majd a 60-as években megnyitotta első sportruházati butikját Polo márkanév alatt. Csak később kezdett el foglalkozni a luxusdivattal és a férfi-, illetve női kiegészítőkkel. A formatervezők csapatának állandó tagja, akit a színkombinációk és szabások iránti kifinomult ízlés jellemez.

Lepje meg magát ön is műhelye egyik darabjával. Válasszon egyet a modern fiatal hölgyeknek tervezett napszemüvegei közül. A szokatlan alakú keretek és színkombinációk az ő vágyaikat és energiájukat tükrözik. A kínálatban találhatók teljesfém, valamint csökkentett súlyú és tartós műanyag keretek is. A lencsékben alkalmazott technológia garantálja, hogy a lencsék 100 %-ban elnyelik a káros UV sugárzást.

Miért nem érdemes a napszemüvegen spórolni?

A napszemüveg nemcsak stílusos kiegészítő, hanem a látását is védi. Ne becsülje alá szemei védelmét és válasszon minőségi és megbízható modelleket 100 %-os UV-védelemmel. Ezek nem engedik, hogy a káros UV-sugarak szaru- és ideghártyáját károsítsák.

Milyen alakú szemüveget keres?

Elrejtése Szűrő megjelenítése
Filter
A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 13
Megjelenítés 1 - 13 / 13
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

  • Nézd meg a szemüveged belsejét. Általában számok találhatók rajta, amelyek a keret méretét jelölik és valahogy így nézhet ki: 52 [] 22 145
  • A méretről szóló információ leggyakrabban a szár vagy a híd belső oldalán található
Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

#2 TIPP: Használj bankkártyát

S
M
L
a kártya túlnyúlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szemüvegkeret méretei

A szemüvegkeret méretei
Választ
Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával