• E-shop
  • Információ
  • Fiók

PO3108S persol napszemüvegek

A Persol napszemüvegek a minőség garanciái. Válasszon ennek az olasz márkának gazdag kínálatából, amely már több mint 100 éve van jelen a piacon. A stílusos designon kívül a látását is védik a káros UV-sugárzással szemben. Ugyanis a márka több szabadalom tulajdonosa, melyeknek köszönhetően ezek a szemüvegek tökéletes védelmet és tiszta látást biztosítanak.

Hogyan jött létre az első modell?

A Persol márka története 1917-ben kezdődött Torinóban. A családi optikát, amelyben Guiseppe Ratti dolgozott, gyakran látogatták pilóták, akik a vakító napra panaszkodtak neki, amely repülés közben kínozta őket. Az olasz optikus ezért úgy döntött, hogy kísérletezni kezd a füstszínű lencsékkel, amelyek mérsékelnék a vakító nap hatásait. És így keletkeztek a "The Protector" elnevezésű szemüvegek.

Röviddel ezután átnevezte őket Persol-ra, ami olaszul napot (per il sole) jelent. Az első modellnek kerek füstszínű lencséi voltak gumiszegélyekkel. Nem volt hagyományos keretük, hanem rugalmas szalagjuk. A minőségüknek, kényelmes viseletüknek és funkcionalitásuknak köszönhetően rövid időn belül megszerették nemcsak a pilóták, hanem a versenyek nagy ászai is.

Miért vegyen magának Persol szemüveget?

Ha minőségi napszemüveget keres, a Persol jelenti a jó választást. A minőségi kézműves kidolgozáson kívül hosszú élettartamukat is nagyra fogja értékelni. Ugyanis a márka nem a divathóbortokat követi, hanem az időtálló eleganciát részesíti előnyben. Ha választ egyet modelljei közül, hosszú éveken át stílusa részét fogja képezni.

Kínálatunkban különböző formájú férfi és női modelleket is talál. Próbálja fel őket kényelmesen webkameráján keresztül és tudja meg, melyik alakú illik önnek a leginkább. Továbbá fém, műanyag, valamint titánkeretek közül is választhat.

Milyen alakú szemüveget keres?

Elrejtése Szűrő megjelenítése
Filter
Rendezés: A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 1

Persol PO3108S 24/GG

Megrendelésre
100 190 Ft
Megjelenítés 1 - 1 / 1

Miért az eyerim

Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

  • Nézd meg a szemüveged belsejét. Általában számok találhatók rajta, amelyek a keret méretét jelölik és valahogy így nézhet ki: 52 [] 22 145
  • A méretről szóló információ leggyakrabban a szár vagy a híd belső oldalán található
Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

#2 TIPP: Használj bankkártyát

S
M
L
a kártya túlnyúlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szemüvegkeret méretei

A szemüvegkeret méretei

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Választ
Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Megosztás