Neked egyéniséged van, nekünk szemüvegeink!

Mindannyian páratlan személyiségek vagyunk, különböznek az érdeklődési köreink, a stílusunk és az igényeink. Ezért úgy döntöttünk, hogy megkönnyítjük a saját stílusodhoz legjobban passzoló, tökéletes szemüveg keresését. Melyik lesz számodra a csúcs?

If you are a timeless classic…

Ha az örökérvényű klasszikusokat kedveled ...

akkor biztosan tudod, hogyan legyen a megjelenésed könnyed, mégis megtartsd a kellő eleganciát. A megbízható és minőségi termékek fontosabbak számodra, mint a rövid ideig tartó trendek, ezért a Tommy Hilfiger, Ralph by Ralph Lauren vagy Boss modelljeinket biztosan a szívedbe zárod!

Többet szeretnék látni
If you are a timeless classic…
If you always catch the eyes with the newest trends…

Ha mindig a legújabb trendekkel hívod fel magadra a figyelmet...

biztosan nem akarsz majd lemaradni a menőzés újabb lehetőségéről. Mutasd meg a függetlenségedet és a stílusodat úgy, hogy egy új dizájner szemüveggel bővíted a gyűjteményedet. A Balenciaga, Versace vagy D&G szemüvegek többet mondanak minden szónál.

Többet szeretnék látni
If you like to express your romantic side…

Ha a romantikus oldaladat igyekszel a felszínre hozni ...

akkor valószínűleg a leheletnyi vintage beütéssel cizellált modelleket kedveled. És ez nem az a tipikus minden rózsaszín, minden csipkés stílus, hanem kifejezetten sikkes és egy halom meglepetésben gazdag kombinációt vonultat fel, ami mégis hűen követi a célját – hogy te gyönyörűnek érezd magad. Egészítsd ki a megjelenésed kifinomultságát a Persol, eyerim collection vagy Isabel Marant szemüvegekkel.

Többet szeretnék látni
If you like to express your romantic side…
If you are in constant movement…

Ha állandóan mozgásban vagy ...

és nem hagyod, hogy bármi is megállítson. Kitartó vagy, és szimplán csak imádod az aktív életmódot, amely élvezetének, történjen bármi, teljes mértékben átadod magad. Az élénk színek, az edzőcipők vagy az edzőruhák a védjegyeid, így az Oakley, a Julbo vagy az uvex kimondottan neked valók.

Többet szeretnék látni
If you seek everyday comfort…

Ha a mindennapi kényelmet keresed ...

olyan modelleket szeretnél, amelyek tökéletesen megfelelnek az igényeidnek. Hétközben az üzletre összpontosítsz, hétvégén pedig a szórakozásnak szenteled magad? A Ray-Ban vagy a David Beckham márkák között biztosan megtalálod azt a remek kombinációt, ami bármilyen helyzetben illeni fog hozzád.

Többet szeretnék látni
If you seek everyday comfort…
If you are not afraid to show your originality…

Ha nem félsz megmutatni, hogy milyen egyedi vagy ...

akkor még egy egyszerű kutyasétáltatásból is divatbemutató lesz. Az a mód, ahogyan kombinálhatod a modelleket és megmutathatod a személyiségedet, igazán egyedi! Ha nem riadsz vissza a színektől, alapanyagoktól és mintáktól, kísérletezz bátran az MCQ, a Bottega Veneta vagy az eyerim collection modelljeivel.

Többet szeretnék látni

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldés
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával