• E-shop
  • Információ
  • Fiók

Dioptria nélküli divatszemüvegek

A szemüveg már rég nem csak a látás javítására szolgál. Idővel divatkiegészítővé is vált, amelyet azok is viselnek, akiknek nincs szükségük dioptriás szemüvegre. A divatszemüveg kiemeli egyéni stílusát és minden választott megjelenést kiegészítenek. A dioptria nélküli szemüvegek kínálatunkban a legkülönbözőbb kialakításokban, anyagokban és alakokban találhatók meg, ezért ne tétovázzon és szerezzen be egy modellt, amely sajátos stílusához közeli lesz.

A divatszemüveg választásakor az arctípusára összpontosítson


Ha úgy döntött, hogy dioptria nélküli divatszemüveget vesz magának, kár lenne olyan modellt választania, amely nem kimondottan illik az ön arctípusához. Ezért a szögletes arcúaknak kerek vagy ovális alakú szemüveget kellene választaniuk, amely ideális esetben kevésbé feltűnő, vékony kerettel van ellátva. Ellenkezőleg, a kerek arctípusnak téglalap alakú szemüvegkeretre van szüksége, amely tökéletesen kiemeli ívelt vonalait.

Ha szívalakú arca van, minimalista keretet, vagy egyenesen keret nélküli szemüveget válasszon. A legegyszerűbb és legszélesebb választási lehetősége az ovális arcú embereknek van. Ugyanis ez az arctípus lehetővé teszi, hogy szinte minden szemüvegfajtából választhasson. Ha ön is közéjük tartozik, legyen merész és próbáljon ki új és új szemüvegfajtákat, amíg meg nem találja azt, amelyik önt a leginkább kifejezi.

Milyen hozzáadott értéke lehet a dioptria nélküli divatszemüvegének?


A dioptria nélküli divatszemüvegek távolról sem kell, hogy csak divatkiegészítők legyenek. A kínálatunkban található speciális kékfény-védelemnek köszönhetően jó minőségű védelmet is biztosíthatnak látásnak a kék fény nagymértékű hatása esetén. Ez a digitális képernyőkből leselkedik ránk és látásunk megfelelő védelme nélkül terhelt, fáradt vagy irritált szemekhez vezethet. Tegye a divatszemüvegét maximálisan funkcionális segítőtárssá.

Milyen alakú szemüveget keres?

Elrejtése Szűrő megjelenítése
Filter
Rendezés: A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 9266
Visszatérítjük a pénzt a lencsékért is!
Az első eyerim vision lencsével ellátott szemüveg teljes értékét visszatérítjük 30 napon belül, amennyiben visszaküldöd. Olvass többet a visszaküldési szabályzatunkról.
Megjelenítés 1 - 48 / 9266
< 1 3 ... 194

Miért az eyerim

Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

  • Nézd meg a szemüveged belsejét. Általában számok találhatók rajta, amelyek a keret méretét jelölik és valahogy így nézhet ki: 52 [] 22 145
  • A méretről szóló információ leggyakrabban a szár vagy a híd belső oldalán található
Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

#2 TIPP: Használj bankkártyát

S
M
L
a kártya túlnyúlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szemüvegkeret méretei

A szemüvegkeret méretei

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Választ
Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Megosztás