• E-shop
  • Információ
  • Fiók

Dioptriás szemüvegek

Évről évre a változatos színek uralkodnak a hétköznapok divatjában, és ez az irányzat a dioptriás szemüvegek világát sem kerülte el. Ugyanis a lila szín mindenkinek illik, csupán az önnek illő árnyalatát kell kiválasztani. Kínálatunkban biztosan megtalálja az önnek legmegfelelőbb modellt. Válasszon a női, férfi vagy a gyermek dioptriás szemüvegek közül, legyen feltűnő és lássa a világot tökéletesen éles szemekkel.

Tündököljön lila színben

A lila szín a kék szín hidegét és a piros szín melegét rejtegeti magában. A kifinomultságot, a harmóniát és a luxust jelenti. Ösztönzi a kreativitást, ezért ne habozzon és válasszon magának kínálatunkból még ma dioptriás szemüveget lila kerettel. Vágjon bele minden új projektbe vagy nehéz kihívásba újult lelkesedéssel.

Választhat különböző árnyalatú, teljes lila keretek közül, de ha visszafogottabb kiegészítőt szeretne, válasszon univerzális színt, amelyen kitűnnek az apró lila részletek. Régebben ezt a színt a királyok színének is tartották, és így ma egyedülálló lehetősége van arra, hogy ön is királyként érezhesse magát.

A döntésben a virtuális tükrünk segít önnek, amelynek köszönhetően otthona kényelméből próbálhatja fel a vágyott modellt.
Mi alapján válasszon dioptriás szemüveget?
Bár a dioptriás szemüveg ideális kiegészítő az egyéni stílusának kiemelésére, a designján kívül van még pár további paraméter is, amelyre oda kell figyelnie. Mérvadó elsősorban a szemüveg mérete, anyaga, de az arca típusa és arcbőrének árnyalata is. Nem kevésbé fontos még az életvitele sem, amelyhez úgyszintén hozzá kell igazítania új dioptriás szemüvegét.

Akár mindennapos viseletre, akár alkalmi sportoláshoz keres dioptriás szemüveget, kínálatunkban egészen biztosan talál ideális terméket. Védje látását a speciálisan kezelt lencsékkel és tündököljön minden alkalomkor.

Milyen alakú szemüveget keres?

Elrejtése Szűrő megjelenítése
Filter
Rendezés: A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 198
Visszatérítjük a pénzt a lencsékért is!
Az első eyerim vision lencsével ellátott szemüveg teljes értékét visszatérítjük 30 napon belül, amennyiben visszaküldöd. Olvass többet a visszaküldési szabályzatunkról.
Megjelenítés 1 - 48 / 198
< 1 3 ... 5

Miért az eyerim

Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

  • Nézd meg a szemüveged belsejét. Általában számok találhatók rajta, amelyek a keret méretét jelölik és valahogy így nézhet ki: 52 [] 22 145
  • A méretről szóló információ leggyakrabban a szár vagy a híd belső oldalán található
Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

#2 TIPP: Használj bankkártyát

S
M
L
a kártya túlnyúlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szemüvegkeret méretei

A szemüvegkeret méretei

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Választ
Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Megosztás