• E-shop
  • Információ
  • Fiók

Dioptriás szemüvegek

Találja meg egyedülálló szürke keretű dioptriás szemüvegmodelljét és tegye tökéletessé vele teljes megjelenését. Nemcsak hagyományos modellek, hanem merészebb darabok közül is válogathat. Világhírű divattervezők és márkák szemüvegeit kínáljuk. Ráadásul a varázstükör segítségével otthona kényelméből próbálhatja fel őket.

A dioptriás szemüveg mindennapos segédeszköz, ezért választását ne becsülje alá. Inkább a tartósabb anyagokból, mint például titánból vagy acélból készült, jobb minőségű modelleket válassza. A titánkeretű szemüveget azok is hordhatják, akiknek fémallergiájuk van.

Ne spóroljon a dioptriás szemüvegen

Bár a kezdeti befektetés nagynak tűnhet, ez megtérül hosszú távú viselet formájában. Boltokban kapható dioptriás szemüveget inkább ne vásároljon. Ezek gyakran kevésbé jó minőségben készülnek és hamar tönkre mennek. Továbbá lencséik dioptriái egyformák, ami az emberek többségének nem felel meg. Ugyanis gyakran előfordul, hogy mindkét szemnek külön dioptriára van szüksége. Ezért mindig szemészeti vény alapján válasszon szemüveget.

Válasszon megfelelő alakú keretet

Modern varázstükrünknek köszönhetően szinte mindegyik szemüveget felpróbálhatja otthona kényelméből. Elsőként tudja meg, milyen típusú arca van, mert nem minden keret illik minden arcformához. Az arc lehet szögletes, kerek, ovális vagy szívalakú.

Milyen lencsetípusok közül választhat?

Kínálatunkban a hagyományos lencséken kívül antireflex, fotokromatikus réteggel bevont, illetve kékfény-védelemmel ellátott lencsék is vannak. Az antireflex lencsék mérséklik a vakítást és javítják a látási viszonyokat éjszakai vezetéskor. A kékfény-védelemmel ellátott lencsék pedig védik szemét a káros kék fénnyel szemben, amit az elektromos berendezések termelnek.

Milyen alakú szemüveget keres?

Elrejtése Szűrő megjelenítése
Filter
Rendezés: A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 807
Visszatérítjük a pénzt a lencsékért is!
Az első eyerim vision lencsével ellátott szemüveg teljes értékét visszatérítjük 30 napon belül, amennyiben visszaküldöd. Olvass többet a visszaküldési szabályzatunkról.
Megjelenítés 1 - 48 / 807
< 1 3 ... 17

Miért az eyerim

Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

  • Nézd meg a szemüveged belsejét. Általában számok találhatók rajta, amelyek a keret méretét jelölik és valahogy így nézhet ki: 52 [] 22 145
  • A méretről szóló információ leggyakrabban a szár vagy a híd belső oldalán található
Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

#2 TIPP: Használj bankkártyát

S
M
L
a kártya túlnyúlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szemüvegkeret méretei

A szemüvegkeret méretei

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Választ
Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Megosztás