• E-shop
  • Információ
  • Fiók

Dioptriás szemüvegek

A kék dioptriás szemüvegek nemcsak látásjavító segédeszközök, hanem divatkiegészítők is. Nekik köszönhetően nem egy öltözetét feldobja. Választáskor a dioptrián kívül a keret méretét és alakját is vegye figyelembe. Minden arctípusra gondoltunk, ezért kínálatunkban talál szögletes, szívalakú, ovális és kerek archoz is megfelelő modellt. Továbbá tartsa szem előtt a keret anyagát is. Nálunk acél-, titán-, fém- vagy alumíniumkeretek közül választhat. Az érzékenybőrűek számára pedig a műanyag kereteket ajánljuk.

Hogyan válasszon megfelelő dioptriás szemüveget?

Dioptriás szemüveget mindig kizárólag szemészeti vény alapján vásároljon. Nem javasoljuk, hogy általános üzletben vegyen szemüveget. Ugyanis gyakran előfordul, hogy mindkét szemnek külön dioptriára van szüksége. A szupermarketben vagy drogériában vett szemüvegek lencséjének dioptriája azonban egyforma. Ezenkívül még egyéb szemproblémája is lehet, amelyek speciálisan kezelt lencséket igényelnek.

Próbálja fel otthona kényelméből weboldalunkon keresztül. Így nem kell amiatt aggódnia, hogy nem fog illeni arcához. A virtuális próbának köszönhetően egyszerűen el tudja képzelni, hogy fog kinézni a szemüvegben. Válasszon minőségi szemüveget kedvező áron. Ráadásul a minőségi keret hosszabb ideig bírja, így ez a befektetés idővel megtérül.

Milyen lencséket választhat?

Kínálatunkban a lencsék számos kezelési fajtája megtalálható. Választhat kék fény elleni védelmet, amely megvédi a képernyőkből származó sugárzással szemben. Továbbá antireflex és fotokromatikus réteggel ellátott lencséket is választhat. Ezek nagy előnye, hogy védik a szemet a káros UV sugárzással szemben. Az antireflex lencsék pedig a visszaverődő napsugarakkal szemben védenek, javítják a látási viszonyokat és mérséklik a szem terhelését.

Nálunk megtalálja a hagyományos monofokális dioptriás lencséket is, amelyek vagy távolra vagy közelre látáshoz készülnek. Ugyancsak megtalálhatók a multifokális szemüvegek is, amelyek a különböző távolságokra történő látást segítik.

Milyen alakú szemüveget keres?

Elrejtése Szűrő megjelenítése
Filter
Rendezés: A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 872
Visszatérítjük a pénzt a lencsékért is!
Az első eyerim vision lencsével ellátott szemüveg teljes értékét visszatérítjük 30 napon belül, amennyiben visszaküldöd. Olvass többet a visszaküldési szabályzatunkról.
Megjelenítés 1 - 48 / 872
< 1 3 ... 19

Miért az eyerim

Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

  • Nézd meg a szemüveged belsejét. Általában számok találhatók rajta, amelyek a keret méretét jelölik és valahogy így nézhet ki: 52 [] 22 145
  • A méretről szóló információ leggyakrabban a szár vagy a híd belső oldalán található
Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

#2 TIPP: Használj bankkártyát

S
M
L
a kártya túlnyúlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szemüvegkeret méretei

A szemüvegkeret méretei

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Választ
Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Megosztás