• E-shop
  • Információ
  • Fiók

Dioptriás szemüvegek| fekete

Szereti az eleganciát? Akkor a fekete dioptriás szemüveg lesz az igazi önnek. A legkedveltebb színváltozatú keretekhez tartozik, mivel könnyen kombinálható hétköznapi megjelenésével. Kínálatunkban a különböző színeken kívül érdekes alakú kereteket is talál. Így teljes értékű divatkiegészítőnek is tekintheti őket. Ugyanúgy világhírű divatmárkák modelljeiből, illetve saját kollekciónkból is választhat.

Fektessen be a minőségbe

A jó minőségű szemüveget éveken keresztül viselheti. Választáskor tehát azt is tartsa szem előtt, hogy naponta fogja viselni. Ezért fontos, hogy jól álljon önnek és sehol ne nyomja önt. A kevésbé jó minőségű műanyag könnyen összekarcolódhat vagy eltörhet. Ezenkívül kínálatunkban különböző speciális rétegekkel ellátott lencsék közül is választhat. Például kékfény-védelemmel ellátott lencsék. Ugyanis gyakran ér bennünket kék fény anélkül, hogy ennek tudatában lennénk. Legnagyobb mértékben az elektromos berendezések kijelzője termeli, mint amilyen a mobiltelefon, a televízió és a számítógép. Ez a fény leginkább az alvásunkra van rossz hatással.

A szűrőn kívül azonban a helyes alakot is tartsa szem előtt. Virtuális tükrünknek köszönhetően szinte minden egyes modellt fel tud próbálni otthona kényelméből. Tudja meg, milyen arctípusa van és válogasson a minőségi szemüvegek kínálatából.

Ne hanyagolja el a lencse kiválasztását

A nem megfelelő dioptriás lencse jelentős gondokat okozhat önnek. Például fejfájást válthat ki. Az is előfordulhat, hogy mindkét szemének külön-külön dioptriára van szüksége. Ezért inkább ne vegyen "kész" szemüveget szupermarketben vagy más üzletben, még ha az áruk vonzó is. Először mindig vizsgáltassa meg látását szakemberrel, aki a lencseválasztást pontosan igényeihez igazítja. Ezért lencsét csak szemészeti vény alapján válasszon.

Milyen alakú szemüveget keres?

Elrejtése Szűrő megjelenítése
Filter
Rendezés: A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 1679
Megjelenítés 1 - 48 / 1679
< 1 3 ... 35

Miért az eyerim

Ingyenes szállítás 25 900 Ft
Utánvétes fizetés
60 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

  • Nézd meg a szemüveged belsejét. Általában számok találhatók rajta, amelyek a keret méretét jelölik és valahogy így nézhet ki: 52 [] 22 145
  • A méretről szóló információ leggyakrabban a szár vagy a híd belső oldalán található
Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

#2 TIPP: Használj bankkártyát

S
M
L
a kártya túlnyúlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szemüvegkeret méretei

Méret

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 25 900 Ft
Utánvétes fizetés
60 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Megosztás