• E-shop
  • Információ
  • Fiók

FT5752-B tom Ford dioptriás szemüvegek

Elegancia és luxus – pontosan ez jellemzi a Tom Ford dioptriás szemüvegeket. Kínálatunkban talál hagyományos, de modern modelleket is, amelyek stílusos kiegészítői lesznek megjelenésének. Különböző kerettípusok közül választhat minden arctípushoz. A szemüveg lehet csökkentett súlyú műanyagból, acetátból vagy nemesfémből is, kiváló áron.

Hogyan keletkezett a Tom Ford márka?
A márka alapítója, Thomas Carlyle Ford először sikeres színész volt. 2005-ben elindult a tervezői úton és létrehozta a TOM FORD márkát. Azonnal tündöklő kollekciót kezdett gyártani nemcsak ruhákból, női táskákból és ékszerekből, hanem kézzel gyártott női és férfi szemüvegekből is.

Manapság a Tom Ford szemüvegek a legluxusosabb áruk közé tartoznak. Mégpedig a pontos kidolgozásuknak és designjuknak köszönhetően, ami ki tudja emelni személyiségét. A legtöbb modell ismertetőjele az elegáns fém "T" betű. A legkeresettebb modellek a Jennifer, Cary, Whitney, Leo, valamint a Henry és Mar. A Henry modellt a híres 007-es ügynökkel készült filmekben is láthattuk.

Hogyan válassza ki a megfelelő dioptriás szemüveget?
A dioptriás szemüveg választásakor elsősorban a megfelelő méretet tartsa szem előtt. A modellek többsége univerzális, de S-es, M-es vagy L-es méretű keretek is elérhetők.

A méreten kívül ügyeljen az anyagra is, amelyből a szemüveg készül. A fémkeret elegáns, könnyű és alkalmas a mindennapos viseletre. A műanyag keret a színek és minták széles skáláját kínálja. Az acetát anyag a műanyaghoz viszonyítva könnyebb és rugalmasabb. Az élettartama is hosszabb és 100 %-ban hipoallergén.

Választáskor az arctípusát is vegye figyelembe. Szívalakú, szögletes, kerek vagy ovális? Ha tudja milyen alakú arca van, könnyebb lesz a választás. Ha azonban továbbra is tanácstalan marad, próbálja fel a szemüveget kényelmesen, webkamerán keresztül.

Milyen alakú szemüveget keres?

Elrejtése Szűrő megjelenítése
Filter
A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 2
Visszatérítjük a pénzt a lencsékért is!
Az első eyerim vision lencsével ellátott szemüveg teljes értékét visszatérítjük 30 napon belül, amennyiben visszaküldöd. Olvass többet a visszaküldési szabályzatunkról.

Tom Ford FT5752-B 020

Készleten
99 000 Ft
79 200 Ft az kóddal SEE20  Másolva!

Tom Ford FT5752-B 001

Megrendelésre
99 000 Ft
79 200 Ft az kóddal SEE20  Másolva!
Megjelenítés 1 - 2 / 2
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

  • Nézd meg a szemüveged belsejét. Általában számok találhatók rajta, amelyek a keret méretét jelölik és valahogy így nézhet ki: 52 [] 22 145
  • A méretről szóló információ leggyakrabban a szár vagy a híd belső oldalán található
Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

#2 TIPP: Használj bankkártyát

S
M
L
a kártya túlnyúlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szemüvegkeret méretei

A szemüvegkeret méretei
Választ
Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával