• E-shop
  • Információ
  • Fiók

GU2814 guess dioptriás szemüvegek

Válasszon a Guess dioptriás szemüvegek stílusos kínálatából. Időtálló designjuk kiválóan kiegészíti teljes megjelenését. Kínálatunkban egyedülálló termékeket talál kedvező áron. Különböző típusú keretek közül válogathat minden arcformához. A fémkeretek a szemüvegek kivételes szilárdságát és tartósságát biztosítják. A műanyagkeretek pedig az érzékeny bőrű embereknek alkalmasak. Próbálja fel őket otthona kényelméből webkamerája segítségével.

Miért válasszon Guess dioptriás szemüveget?

Ha azt szeretné, hogy szemüvege a lehető legtovább tartson, vásároljon minőségi keretet. A Guess márka célja, hogy elsőosztályú termékeket gyártson divatos designnal. Kiváló bejáratot jelentenek a divatmárkák luxusvilágába, ám mégis hozzáférhető áron kaphatók. A keretek többségét úgy tervezték, hogy hölgyek és férfiak egyaránt hordhassák. A kínálatban legkisebbeknek való szemüvegeket is talál.

Csak vény alapján vásároljon szemüveget

Még ha első pillantásra előnyösnek is tűnhet az előre elkészített szemüveg vásárlása, nem kellene bedőlnie. Elsőként mindenképp menjen szemészhez, aki szakszerűen kivizsgálja látását. Ugyanis gyakran előfordul, hogy mindkét szemnek különböző dioptriára van szüksége. A szemész pedig további szemproblémákra is fényt deríthet, amelyek a látás javítására speciális lencsék használatát teszik szükségessé. Viszont a boltban vásárolt szemüvegek egyforma dioptriájú lencsékkel kaphatók. Ezáltal akár tovább ronthatja látását.

Milyen lencsék közül választhat?

Nálunk számos lencse közül választhat. A hagyományos lencséken kívül kínálatunkban megtalálja a fotokromatikus lencséket, illetve a kékfény-szűrővel ellátott lencséket is. Ez a mobilkészülékek, számítógépek és tv képernyője által sugárzott kék fény csökkentésére szolgál. Továbbá kínálatunkban találhatók multifokális lencsék is, amelyek a presbyopia-t (közeli tárgyak beélesítésének romlása) javítják.

Milyen alakú szemüveget keres?

Elrejtése Szűrő megjelenítése
Filter
A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 1
Visszatérítjük a pénzt a lencsékért is!
Az első eyerim vision lencsével ellátott szemüveg teljes értékét visszatérítjük 30 napon belül, amennyiben visszaküldöd. Olvass többet a visszaküldési szabályzatunkról.

Guess GU2814 058

Készleten
30 990 Ft
24 795 Ft az kóddal SEE20  Másolva!
Megjelenítés 1 - 1 / 1
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

  • Nézd meg a szemüveged belsejét. Általában számok találhatók rajta, amelyek a keret méretét jelölik és valahogy így nézhet ki: 52 [] 22 145
  • A méretről szóló információ leggyakrabban a szár vagy a híd belső oldalán található
Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

#2 TIPP: Használj bankkártyát

S
M
L
a kártya túlnyúlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szemüvegkeret méretei

A szemüvegkeret méretei
Választ
Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával