• E-shop
  • Információ
  • Fiók

EA3169 emporio armani dioptriás szemüvegek

Kényeztesse magát stílusos Emporio Armani dioptriás szemüveggel. A kínálatban hölgyeknek és férfiaknak tervezett modellek is találhatók. Többféle alakú keretből választhat, a hagyományos téglalap alakútól egészen az ikonikus macskaszem alakúig. A keret anyaga lehet fém, műanyag vagy acetát. Ez a típus hipoallergén és ráadásul rendkívül ellenálló és tartós is. Otthona kényelméből próbálhatja ki őket webkamera segítségével. Találja meg arctípusához legmegfelelőbb dioptriás szemüveget.

Miért válasszon Emporio Armani dioptriás szemüveget?

Az Emporio Armani márka 1975-ben kezdte írni történetét. Az ikonikus saslogó véletlenül keletkezett. Maga a márka alapítója elárulta, hogy időszűkében rajzolta meg anélkül, hogy nagyon gondolkodott volna rajta. A spontán kiötlött logó a márka erős jelképévé vált, és neki köszönhetően világszerte ismert lett.

Nálunk többféle lencsetípus közül választhat. Ha élesebb látást szeretne, válasszon antireflex bevonattal ellátott lencsét. Ez ideális gépkocsivezetéshez is, mert megakadályozza a fénysugarak például nedves úttesttől való visszaverődését. Továbbá a mobilok vagy számítógépek kijelzőjéből származó kék fénnyel szembeni védelemmel ellátott lencsét is választhat. A kínálatban multifokális lencséket is talál, amelyek javítják romlott közelre látást.

Mire ügyeljen dioptriás szemüveg választásakor?

A virtuális próbának köszönhetően a kereteket webkamerán keresztül is felpróbálhatja. Minden modellnél megtalálja azt az információt is, hogy milyen arctípushoz illik. Így nem fordul elő az, hogy a szemüveg nem fog jól állni önnek. A lencsét mindig a szemészeti vénynek megfelelően válassza ki. Ugyanis nem érdemes őket szupermarketben vagy drogériában vásárolni. Ezek lencséi mindkét szemnél egyforma dioptriájúak, ezáltal csak tovább ronthatnának látásán.

Milyen alakú szemüveget keres?

Elrejtése Szűrő megjelenítése
Filter
Rendezés: A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 1
Visszatérítjük a pénzt a lencsékért is!
Az első eyerim vision lencsével ellátott szemüveg teljes értékét visszatérítjük 30 napon belül, amennyiben visszaküldöd. Olvass többet a visszaküldési szabályzatunkról.

Emporio Armani EA3169 5042

Készleten
32 190 Ft
25 752 Ft az kóddal SEE20  Másolva!
Megjelenítés 1 - 1 / 1

Miért az eyerim

Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

  • Nézd meg a szemüveged belsejét. Általában számok találhatók rajta, amelyek a keret méretét jelölik és valahogy így nézhet ki: 52 [] 22 145
  • A méretről szóló információ leggyakrabban a szár vagy a híd belső oldalán található
Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

#2 TIPP: Használj bankkártyát

S
M
L
a kártya túlnyúlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szemüvegkeret méretei

A szemüvegkeret méretei

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Választ
Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Megosztás