• E-shop
  • Információ
  • Fiók

DG5062 dolce & gabbana dioptriás szemüvegek

Válasszon a Dolce & Gabbana megnyerő dioptriás szemüvegeinek kínálatából. A kollekcióban elegáns és időtálló kereteket, de a merészeknek divatos modelleket is talál. Hölgyek és férfiak minden korosztálya megtalálja a neki való szemüveget. Csökkentett súlyú, de tartós műanyagból, vagy fémkivitelezésű dioptriás szemüvegek közül választhat.

Miért válassza a Dolce & Gabbana dioptriás szemüvegeket?

Dolce & Gabbana a legikonikusabb divattervezők közé tartoznak. Domenico Dolce és Stefano Gabbana akkor ismerkedtek meg, amikor segédtervezőként dolgoztak az Armani márka műtermében Milánóban. Az első kollekciójukat 1985-ben alkották meg. Női kötött ruhákkal és alsóneműkkel kezdtek, melyhez később utcai divatkollekció, illetve gyerek ruhamodellek is társultak. Azonban nem ragadtak le csak a ruházat mellett. Kiegészítők és parfümök tervezésébe is kezdtek.

Így tehát a Dolce & Gabbana dioptriás szemüvegekkel ikonikus termékeket kap, amelyek éveken át bírják a gyűrődéseket. Kollekciójuk időtálló és luxusos. Próbálja fel őket kényelmesen webkameráján keresztül, hogy megtudja, melyik keretalak fog legjobban illeni az ön arcához.

Ne spóroljon a dioptriás szemüvegen

A dioptriás szemüvegen nem érdemes spórolni. Ne feledje, hogy szemüvegét minden nap fogja viselni, ezért fontos, hogy minél kényelmesebb legyen. Nincs annál rosszabb, amikor nyomja az orrán vagy a füle mögött. A választáskor ügyeljen az anyagra is, amelyből a szemüveg készül. A kevésbé jó minőségű műanyag vagy fém nem tartós és könnyedén eltörhet vagy megkarcolhatja önt.

Továbbá ne vegyen dioptriás szemüveget vény nélkül. Bár a szupermarketekben kapható szemüvegek olcsóbbak, még inkább ronthatják a látását. Ugyanis a megfelelő dioptriát szakszerű mérések nélkül nem lehet megállapítani.

Milyen alakú szemüveget keres?

Elrejtése Szűrő megjelenítése
Filter
Rendezés: A kedvencek szerint  
Filter by
Megjelenítés: 1
Visszatérítjük a pénzt a lencsékért is!
Az első eyerim vision lencsével ellátott szemüveg teljes értékét visszatérítjük 30 napon belül, amennyiben visszaküldöd. Olvass többet a visszaküldési szabályzatunkról.

Dolce & Gabbana DG5062 2525

Készleten
38 600 Ft
30 880 Ft az kóddal SEE20  Másolva!
Megjelenítés 1 - 1 / 1

Miért az eyerim

Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Találd meg a méreted

#1 TIPP: Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

  • Nézd meg a szemüveged belsejét. Általában számok találhatók rajta, amelyek a keret méretét jelölik és valahogy így nézhet ki: 52 [] 22 145
  • A méretről szóló információ leggyakrabban a szár vagy a híd belső oldalán található
Derítsd ki a jelenlegi szemüveged méretét

#2 TIPP: Használj bankkártyát

S
M
L
a kártya túlnyúlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét

A szemüvegkeret méretei

A szemüvegkeret méretei

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Választ
Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Megosztás