A karácsony nem mindig arról szól, hogy forraltbor vagy forrócsoki szürcsölés közben nézed, ahogy a hópelyhek szállingóznak. Néhányunknak a karácsony stresszes időszak tud lenni: ajándékot venni azoknak, akikkel igazán törődsz sokszor nehéz feladat. Különösen akkor, ha nem vagy biztos abban, hogy mit vennél, időhiányban szenvedsz és nem szeretsz a forgalmas bevásárlóközpontokban tolakodni.

Mi történne akkor, ha elárulnánk, hogy van megoldás az ajándékvásárlási problémáidra? 

Van egy tippünk számodra: szemüvegek! Legyen az napszemüveg, dioptriás szemüveg vagy síszemüveg, fogadni mernénk, hogy a barátaid és rokonaid örülnének egy új, stílusos szemüvegnek, ami illik az ízlésükhöz. Itt az eyerimnál minden megtalálható. Még egy Karácsonyi ajándék kalauzt is készítettünk neked!

Mit találsz ajándék útmutatónk leírásában?  

Csakis a legjobb szemüvegeket, melyeket neked válogattunk össze, hogy minden stílushoz megtaláld a megfelelő modellt. Akár, egy számodra különleges férfit, nőt vagy gyermeket szeretnél megajándékozni, nálunk megtalálod, amit keresel! Hogyan is teheted ezt?  

1. Határozd meg az arc formáját 

Ebben a cikkben bemutattuk a 4 leggyakoribb arcformát, melyek a következők: négyzet, szív, kerek és ovális. Ha úgy gondolod, hogy az arcod hasonlít ezek bármelyikére, és több mint 2 fontos jellemzőt tudsz kipipálni a leírtak közül, akkor megtaláltad a nyertest!  

2. Milyen márkát válasszunk? 

Az eyerim oldalán több mint 75 világhírű márkát találsz, mint például Ray-Ban, Oakley, Polaroid, Guess, D&G, Gucci, Moschino és még sok más. Esetleg egy divatos, mégis pénztárcabarát terméket keresel, amely megfelel a legújabb trendeknek? Akkor tekintsd meg vadonatúj eyerim collection modelljeinket! Többféle méretű, színű, formájú és stílusú szemüveggel rendelkezünk, amelyek bármilyen költségvetéshez illeszkednek.  

3. Női szemüveget keresel? 

A szóban forgó hölgy igazi divatrajongó?  Esetleg egy sportos alkat, aki mindig mozgásban van? Inkább a klasszikusokat kedveli és szeret biztosra menni kifinomult megjelenésével? Vagy a minimalista stílus kedvelőjének szeretnél szemüveget vásárolni, aki szereti a letisztult vonalakat és a mindennapi eleganciát? Nálunk minden típus számára megtalálhatod a megfelelő terméket! 

 TOVÁBBIAK MEGJELENÍTÉSE 

4. Férfi szemüveget keresel? 

Minden férfi számára a legjobb választékot kínáljuk. Hagyományosabb formák az igazi úriembereknek, különleges minták az egyediséget kereső hipsztereknek, a legjobb sportszemüvegek az állandó mozgásra vágyó sportolóknak, vagy szemüvegek az elegáns minimalista stílus kedvelőinek, akik tudják, hogy a kevesebb néha több. Nálunk bármelyiket megtalálod! 

 TOVÁBBIAK MEGJELENÍTÉSE 

5. Gyerekszemüveget keresel?  

Akár napszemüvegre, akár dioptriás szemüvegre van szüksége gyermekednek, nálunk mindent megtalálsz egy helyen! Carrera Junior, Ray-Ban Junior, Lacoste, Oakley, Love Moschino, Nike és még sok más híres márka kínál minőségi szemüvegeket minden korosztály számára.  

TOVÁBBIAK MEGJELENÍTÉSE 

eyerim Karácsonyi Ajándék Útmutató, segít megtalálni a tökéletes szemüveget ajándékba

Minden termék, amit kiválasztottunk neked olyan árucikk, ami raktáron van. Ez azt is jelenti, hogy karácsony előtt meg fogod kapni őket, nincs ok az aggodalomra. Mindemellett a termékeket árkategóriákba is rendeztük, szóval most még könnyebb lesz megtalálni azt, amire szükséged van. Mi a legjobb az egészben? Virtuális szemüvegpróba lehetőségünkkel ki sem kell mozdulnod otthonról, hogy ajándékot vásárolj idén karácsonyra. Ha kétségeid vannak a dioptriás szemüveglencse vásárlásával kapcsolatban, próbáld ki Lens Scan applikációnkat, ami segít a választásban! 

És a tökéletes ajándékoknak köszönhetően a karácsonyod is bizonyára nagyon kellemes lesz.