A divatvilág irányzatai hagyományosan a Divatheteken mutatkoznak be, és ez a szemüvegdizájnokra is igaz. Fedezd fel a klasszikus modellek továbbfejlesztett változatait, és teremtsd meg a tökéletes egyensúlyt az új irányzatok és az örökzöld stílus, valamint az újdonságok és a nosztalgia között. A 2022-es év új anyagok feldolgozásával, a varázslatos retróhangulattal, a futurisztikus dizájnnal, valamint az élénk színekkel és kiegészítőkkel újjáélesztett napszemüvegeket és látásjavító szemüvegeket hozta el. Melyik a számodra ellenállhatatlan irányzat?

„A divat az, amit megveszel, a stílus pedig az, amit kezdesz vele.”

Túlméretes Aviator

Igen, ez az imádott Aviator szemüvegek nagy visszatérése. És amikor azt mondjuk, hogy nagy, akkor úgy értjük, hogy hatalmas – a Max Mara és a Tom Ford modelljei eltakarják a fél arcot, míg a Gucci inkább a vastag kereteket választotta. Ezek a túlméretes keretek arcformától függetlenül mindenki számára kötelező darabok a szezonban.

Fashion Weeks 2022, Tom Ford, eyerim.hu

Szögletes keretek

Fedezd fel az egyik leguralkodóbb szemüvegirányzatot. Ez a futurisztikus alak – például a Balenciaga vagy a Balmain portfóliójából – nagyszerű választás azok számára, akik modern külsőt szeretnének. Ovális, kerek és szív alakú arcokhoz ideális. A még nagyobb hatás érdekében próbáld őket hátrafésült hajjal.

Fashion weeks 2022, eyerim collection Vega, eyerim.hu

„A napszemüveg olyan, mint a szemfesték: Minden fiatalabbnak és szebbnek néz ki tőle.”

– Karl Lagerfeld

Merész színek és láncok

Adj több színt a mindennapos stílushoz, és mutasd meg a világnak, hogy ki vagy valójában! A D&G, a Persol, a Chanel és a Valentino mindannyian magukévá tették ezt a menő, praktikus irányzatot. A gyönyörű láncokkal kéznél és biztonságban tarthatod a kiegészítőket, és úgy kifejezheted magad, mint még soha.

Fashion weeks 2022, Jimmy Choo, eyerim.hu

Szuper, négyzetes keretek

Ragadd meg mindenki figyelmét a nagy, négyzet alakú szemüvegekkel! Ez az örökzöld stílus a pillangó alakútól a vintage, vidám külsőig terjed. Ahogyan láthatjuk a Dior és a Prada modelljein, ezek a keretek egyszerűen új szintre emelik a külsőt. Ovális vagy kerek arcforma esetén válaszd ezeket.

Fashion weeks 2022, eyerim collection Seren, eyerim.hu

„A napszemüvegemmel Jack Nicholson vagyok. Anélkül pedig csak egy kövér, 60 éves ember.”

– Jack Nicholson

Maxi vintage keretek

Ha nagy, akkor gyönyörű! Ahogy azt a Versace, a Fashion East és a Courrèges megmutatta, ezek a túlméretes, vastag keretek a retró-vintage stílus hangulatát idézik. A négyzetes vagy kerek alakjukkal mindig divatosan fogsz kinézni.

Fashion Weeks 2022, Chloe, eyerim.hu

Bármelyik trendre figyeltél fel, a legjobb hír, hogy mindegyiket megtalálod az eyerim eshop oldalán! Tehát miért nem változtatod meg a mindennapi közönséges megjelenést egy lélegzetállító külsőre? Ezekkel a szemüvegekkel ez nem lesz probléma.